English Version
This Site Is Available In English

شکر نعمت نعمتت افزون کند

شکر نعمت نعمتت افزون کند

 پنجمین جلسه از دوره سوم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران دانیال اهواز با استادی راهنما همسفر مریم با دستور جلسه «در کنگره۶۰ چگونه قدردانی می‌کنیم؟» روز شنبه ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۳ آغاز به کار نمود.


سخنان استاد:

شکر نعمت نعمتت افزون کند
کفر نعمت، نعمت از کفت بیرون کند
دستور جلسه بی‌ربط با شعر بالا از جناب مولانا نیست. چگونه در کنگره۶۰ قدردانی کنیم؟ شکرگزاری و سپاسگزاری از نعمات یکی از چیزهایی است، که باعث افزایش انرژی در انسان می‌گردد. نعمت‌ها همیشه مادی نیستند. گاهی یک دوست، یک همراه، همسر، فرزند، پدر، مادر و خانواده، همسایه و راهنما و… می‌توانند جز نعمت‌هایی باشند که خداوند متعال به ما عطا کرده. ما همواره باید شاکر این عزیزان یا نعمات باشیم؛ اگر من قرار است شکرگزار پدر و مادرم باشم؛ شاید گاهی این شکرگزاری یک نگاه محبت آمیز به آنها باشد و یا شنیدن درد دل آنها. 

وقتی سالروز تولد عزیزانم هست قدردان آنها باشم که بدانند من به یادشان هستم. قدردانی باید به صورت زبانی، قلبی و عملی صورت بگیرد و این قدردانی برای رفع تکلیف نباید باشد. قدردانی همیشه در لحظات خوش و حال خوب  و وقتی همه چیز بر وفق مراد است، بسیار آسانتر از شکرگزاری در زمانی است، که وقتی به در بسته‌ای می‌خوریم یا مشکل و مسئله‌ای برای ما پیش می‌آید و من اگر در همچین مواقعی حضور ذهن داشته باشم شروع می‌کنم به شکرگزاری بابت آن اتفاقاتی که رخ داده و شاید باورتان نشود؛ مانند آبی روی آتش می‌شود و آنقدر قشنگ مسئله‌ام به راحتی حل می‌شود و یا ناخودآگاه به جواب سوال‌هایم می‌رسم که خودم از نتیجه، آرامش و حضور قلب در آن لحظه شگفت زده می‌شوم.

حالا در کنگره ۶۰ چگونه باید قدردانی کنم؟ ۱-وقتی به عنوان یک رهجو تابع فرامین راهنما باشم ۲-سر وقت در کنگره حاضر باشم ۳-سی‌دی بنویسم ۴-تابع قوانین و حرمت‌های کنگره باشم ۵-هر کجا کاری از دستم بر می‌آید انجام دهم، از جارو کردن گرفته تا نظافت و برداشتن یک زباله از روی زمین؛ تا گوش دادن به درد دل یک رهجویی که ناامید است  و امید دادن به یک سفر اولی و تشویق سفر دومی برای خدمت گرفتن. فکر می‌کنم تمام اینها به نوعی قدردانی محسوب می‌شود. ما در هفته مرزبان و ایجنت و هفته راهنما و دیده‌بان و یا هفته همسفر  به صورت زبانی با گفتارمان، به صورت قلبی از صمیم قلب‌هایمان و به صورت عملی با هدیه و پاکت قدردان زحمات این عزیزان باشیم و هر چقدر ما قدردان‌تر باشیم، حس و انرژی بهتری خواهیم داشت و روزی و نعمت‌های فراوانی وارد زندگی‌مان خواهد شد.

در انتها یاد مطلبی افتادم که به صورت تمثیل است و مسئله قدردانی را برای ما روشن‌تر می‌کند. اگر ما هدیه‌ای به دو نفر بدهیم، نفر اول خیلی سپاسگزاری کند و قدردان آن هدیه باشد؛ اما نفر دوم هدیه را بگیرد و در گوشه‌ای بیندازد و حتی نگاهش هم نکند و سپاسگزاری نکند، سری بعد ما به کدام یک دوباره هدیه می‌دهیم؟ مشخص است که ما مشتاقانه به نفر اول هدیه می‌دهیم؛ چون مشتاق هدیه است و قدردان هدیه‌ای بوده که دریافت کرده است. قانون هستی و کائنات هم همین گونه هست، هر چقدر بیشتر قدردان و سپاسگزار باشیم بیشتر دریافت می‌کنیم و هرچقدر در کنگره۶۰ سپاسگزارتر باشیم، بابت تمامی خدماتی که خالصانه و بی‌منت در اختیار ما قرار داده می‌شود ما روز به روز حال و احساس بهتر و بیشتری دریافت خواهیم کرد و درهای دانش و آگاهی بیشتری به روی ما باز می‌شود. در آخر سپاسگزار جناب مهندس و خانواده محترم‌شان هستم و قدردان و سپاسگزار راهنمای محترمم خانم شهلا نوری و راهنمای تازه واردینم خانم زهرا اشجاری هستم، که این بستر را برای آرامش من فراهم کردند.


نویسنده: راهنما همسفر مریم (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر ملیکا نگهبان سایت

همسفران نمایندگی دانیال اهواز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .