سلام دوستان سمیه هستم همسفر
ازدواج به معنای پیوند زناشویی و همسرگیری است و بهاصطلاح، یک اتحاد قلبی و روحی عمیق که هر دو طرف باید بپذیرند. اهداف ازدواج شامل موارد زیر است:
1. بقای نسل و تولیدمثل
2. ارضای غریزه جنسی
3. تشکیل خانواده و فرزندآوری
در نهایت، هدف دیگر ازدواج رسیدن به کمال و آرامش است. حال که اهداف ازدواج را مشخص کردیم، باید در راستای تحقق این اهداف در مسیر درستی قرار بگیریم. برای مثال، اگر بخواهیم فرزندی داشته باشیم که سالم باشد، بسیار مهم است که با چه کسی ازدواج میکنیم و پدر یا مادر فرزندمان چه کسی باشد. بنابراین، انتخاب همسر یکی از مهمترین مقولهها است.
هدف دیگر ازدواج که به رسیدن به کمال اشاره دارد، شامل پوشاندن عیوب یکدیگر است. البته این به معنای پنهان ماندن عیبها از دیگران نیست، بلکه به معنای اصلاح و از بین بردن آنها است. در موضوع ازدواج، مثلثی وجود دارد که شامل سه ضلع مذکر، مؤنث و روابط بین طرفین است. این مثلث در ابتدا بر اساس حس به وجود میآید که به دنبال آن جاذبه نیز شکل میگیرد و در نهایت به تقدیر منتهی میشود.
برای موفقیت در ازدواج باید به عقیده و باور به تقدیر توجه داشته باشیم. همچنین، اگر بخواهیم دو ضلع مذکر و مؤنث به یکدیگر نزدیکتر شوند، باید روی نقاط مشترک کار کنیم. در غیر این صورت، اگر نقاط مشترک از بین برود و به سمت نقاط غیرمشترک کشیده شویم، ممکن است اختلافات شدیدی به وجود آید و طرفین مدام با یکدیگر درگیر شوند. این نقاط مشترک نهتنها در ازدواج دو نفر، بلکه در روابط سیاسی کشورها، ماندگاری یک کشور و حتی استواری و پابرجایی نهادهایی مثل کنگره 60 تأثیرگذار است.
از اقداماتی که میتوان برای تقویت نقاط مشترک انجام داد، موارد زیر است:
1. پذیرش تخریبهای یکدیگر
2. پرهیز از زورگویی و قدرتنمایی
3. آگاهی از اینکه هر کنشی واکنشی دارد و خداوند سریعالحساب است. این بدان معنا است که قرار نیست فقط در قیامت حسابرسی شویم.
پس از مقوله ازدواج، موضوع تربیت فرزندان بسیار اهمیت دارد. باید تلاش شود فرزندان بهگونهای تربیت شوند که طلبکار نباشند. امکانات برای فرزند خوب است اما به شرطی که باعث تخریب او نشود.
از اینکه به صحبتهایم توجه کردید، سپاسگزارم.
ویراستاری و ارسال: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر مهدیه (لژیون دوم)نگهبان سایت
همسفران نمایندگی سنایی
- تعداد بازدید از این مطلب :
91