برداشت از سیدی خشم
« به نام قدرت مطلق الله »
در این سیدی از حس صحبت شده است، بدون حس هیچ حرکتی انجام نمیگیرد چه در صورپنهان و چه در صورآشکار.
مثلاً تا وقتی گرسنه نباشیم به سمت غذا نمیرویم، آن حسی که در ما وجود دارد ما را به انجام آن کار میکشاند و منشأ حرکتهای ما میشود.
حسهای مختلفی در ما وجود دارد مثل حس خشم، موقع خشمگین شدن تمام تفکر از بین میرود، کارهایی از ما سر میزند که یک انسان کودن و نادان انجام میدهد و باعث پشیمانی میشود، چون موقع خشم ضریب هوشی سه مرتبه کاهش مییابد.
حس ناامیدی بدترین گناه و القاء شیطان است، زیرا وقتی ناامید میشویم دست از همه چیز برمیداریم و هیچ حرکتی نمیکنیم، جالب اینجاست؛ این حسها همدیگر را تقویت میکنند، مثلاً ناامیدی که مدام تکثیر میشود و ادامه پیدا میکند یا حسهای خوب، مثل حس کمک به دیگران که باعث میشود یک راهنما یا مرزبان بتوانند به دیگران کمک کنند.
اگر بخواهیم به چیزی که وجود دارد پی ببریم، باید تمنای دل داشته باشیم یعنی دلمان بخواهد تا به آن دست پیدا کنیم، مثلا بخواهیم بدانیم روح یا نفس چیست؟ آن موقع از یک منبعی الهام میشود که خیلی قوی هست، البته الهام میتواند منفی باشد یا مثبت، بستگی به ما دارد که در پی چه چیزی باشیم، بعد از الهام تصویر به وجود میآید و حرکت شروع میشود.
حس مانند خداوند است و در تمام هستی و نیستی وجود دارد.
هر چه انسان پالایش بیشتری داشته باشد تراوش بیشتری دارد و دریافتش بیشتر میشود و موفق میشود، اینجا مهمترین چیز تزکیه است.
مطلب دیگری که در این سیدی بود، این است که هر چیزی شروعی دارد، برای حرکت کردن و آغاز یک کار، باید یک چیزی از آن مشخص باشد تا بتوانیم راه را درست طی کنیم و به مقصد برسیم، مثلٱ برای شروع درمان اعتیاد اول باید بدانیم که صورت مسئله اعتیاد چیست؟
به خاطر مشخص نبودن همین مسئله، سالها درمان اعتیاد انجام نگرفته بود اما در کنگره با مشخص شدن این قضیه، درمان اعتیاد صورت گرفته است.
نویسنده: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
عکاس: مرزبان خبری همسفر فاطمه
ویراستاری: همسفر پروانه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون اول)
تنظیم و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون اول)
- تعداد بازدید از این مطلب :
18