English Version
This Site Is Available In English

برداشت از سی‌دی «خشم»

برداشت از سی‌دی «خشم»

بدون حس هیچ حرکتی، نه در صور پنهان و نه در صور آشکار انجام نمی‌شود. حس یک گیرنده است و مرکز آن در سینه قرار دارد و ما آن‌ را قلب در نظر می‌گیریم مثل: حس گرسنگی، تشنگی، خوابیدن، مال‌اندوزی و ... برای هر حسی که بخواهیم انجام دهیم باید ابتدا در وجود آدمی باشد وگرنه انجام نمی‌شود. منشاء تمام حرکت‌های ما حس است.

انسان در موقع خشم، ضریب هوشی او تقسیم بر سه می‌شود و تفکرش از بین می‌رود به همین دلیل رفتارهای عجیبی از خود بروز می‌دهد. بدترین گناه، حس ناامیدی است که دست از همه چیز برمی‌دارد و هیچ حرکتی انجام نمی‌دهد و در ناامیدی و افسردگی فرو می‌رود. حس‌درون، در بدن و قابل‌فهم است مثل: حس چشایی، بینایی، بویایی، شنوایی؛ اما حس‌های بیرون قابل رؤیت نیستند مثل: حس‌هایی که در خواب با یک پیکره دیگر می‌بینیم و حس ششم رابط بین درون‌ و بیرون است.

پی بردن و درک‌ کردن تمنای دل می‌خواهد؛ یعنی باید دلت بخواهد که دنبالش بروی و مطالعه کنی و در پی مجهولات باشی و الهام به آن شکل می‌دهد و بستگی به انتخاب ما دارد که الهامات جهت مثبت یا منفی داشته باشد. تصویر در ذهن ما شکل می‌گیرد و اگر مسیر و الهامات مثبت باشد، پالایش‌های مداوم به تراوش‌ها استحکام می‌بخشد و موفق‌تر می‌شود که باعث صعود انسان است.

حس مانند خداوند است و در تمام ذرات هستی وجود دارد؛ ولی قابل‌دیدن نیست و با همنام خودش قابل درک است. اگر بخواهید به بیرون از بدن که دیده نمی‌شود سیر نمایید و خارج از جسم حرکت کنید، باید بدانید مکان و مبدأ و منشاء و ریشه از قفس تن آزاد می‌شود و به ماورای اندیشه ما را هدایت می‌کند. هر چیزی آغازی دارد و برای شناخت مطالب بایستی وسیله‌ای باشد. اگر صورت‌مسئله اعتیاد از اول درست مطرح شده بود، قطعا راه‌حلی هم برایش بود. هر کاری بخواهیم انجام دهیم باید صورت مسئله مشخص باشد و بر مبنای آن قدم‌های بعدی را برداریم و مجهولات را از روی آن پیدا کنیم. حداقل دو پارامتر معلوم باشد.

اگر حس نداشته باشیم هیچ حرکتی نه در خواب و نه در بیداری صورت نمی‌گیرد. لحظه‌ای  هست که در حال نگاه کردن هستیم اما با دید دیگری و در زمان دیگری (گذشته، حال، آینده) و مکان و جای دیگری است و تصاویر جلو ذهن غوغا است. در چند ثانیه یا کمتر از یک دقیقه بوده و گویی در آن بعد از زمان و مکان طولانی بوده و زندگی کرده‌اید. در اینجا تفکر و اندیشه هیچ نقشی در این موضوع نداشتند؛ پس این سفر‌کردن با کمک همان نیروی حس‌های بیرونی هستند و این پنج حس دیگر ما نیاز به ابزار ندارد و به هر کسی هم داده نمی‌شود.

نویسنده: همسفر زهرا رهجو راهنما همسفر انسیه(لژیون پنجم)
ویرایش و ارسال: همسفر مهتاب دبیر سایت
همسفران نمایندگی عطار نیشابوری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .