English Version
This Site Is Available In English

14 وادی 14گام

14 وادی 14گام

ما برای درمان اعتیاد سه مؤلفه جسم ،روان،جهان‌بینی را مطرح کردیم و روی هرکدام بحث‌های متعددی انجام‌شده است در مورد جسم بحث فیزیولوژی است. راجع به جهان‌بینی درس‌ها و مطالب مهم را پیگیری می‌کنیم که۱۴وادی خودش ۱۴ گام هست برای پیشرفت ما می باشد روان هم مسئله‌ای است که اصلاً معلوم نیست چه هست و به یک نقطه مشترکی نرسیده‌اند و باید ازنو تعریف شود.ما هر چیزی را راستی آزمایی می‌کنیم و تعریف دیگری برایش می‌گذاریم.وقتی می‌خواهیم روان را درست کنیم اول باید بدانید روان چه است یا برای مثال می‌خواهید اتومبیل درست کنید اول باید ببینید اتومبیل چه است.
ما باید تعریف قاطعی داشته باشیم که همه ببینند و بپذیرند .همه ما پذیرفتیم که مثلث سه تا ضلع دارد ابروی علم به عملش است.اگر علمی که به نتيجه رسید عملکرد و نتیجه داشت قابل‌قبول است. ما باید روی هر سه‌شاخه جسم روان وجهان بینی حرکت کنیم.به خاطر همین به تأسیس دانشگاه در جزیره قشم اقدام کردیم.در ادامه در مورد مبحث حس صحبت می‌کنند حس درون که می‌دانید در بدن قابل‌فهم است مثل بینایی چشایی بویایی شنوایی و لامسه. اما بحث شما پنج حس دیگر بیرون بدن است که با هفت اندام نزدیکی بیشتری دارند حس ششم رابط بین حس درون و بیرون است.حس‌های برون قابل‌رؤیت نیستند .قبلاً گفتیم که حس غیرقابل رؤیت است وهم نام خودش را می‌جوید و بدون حس هیچ حرکتی انجام نمی‌شود، چه در صور آشکار چه در صور پنهان تا زمانی که حس گرسنگی نداشته باشیم به‌طرف غذا نمی‌رویم حس یک گیرنده است،مرکز حس در سینه است که همان قلب است. هر کاری را که ما بخواهیم انجام بدهیم اول باید حس آن در وجودمان باشد اگر نباشد هیچ حرکتی انجام نمی‌شود پس منشأ تمام حرکات‌ ما حس ما است. وقتی ما عصبانی می‌شویم ضریب هوشی ماسه مرتبه کاهش پیدا می‌کند. موقعی که خشمگین شویم تفکر از بین می‌رود.
چقدر حس در ما نقش سازنده دارد که در تمام قسمت‌ها برای ما تعین کننده است. و حس ناامیدی بدترین حس است کسی که حس ناامیدی دارد هیچ حرکتی انجام نمی‌دهد  و این القای شیطانی است .
حس‌های متعددی وجود دارد حس شادی،حس افسردگی، حس امیدواری یا ناامیدی حس‌های جا طلبی یا حس کمک به دیگران این حس باید باشد تا یاد بگیریم.اگر انسان از آموزگار آموخت، آموخت اگر نیاموخت از روزگار می‌آموزد. اگر بخواهی به هر آنچه هست پی ببری باید دلت حست بخواهد.


نویسنده : همسفرلیلا  رهجوی راهنما نیره(لژیون یکم)
ارسال مطالب همسفر ساناز
همسفران نمایندگی معدن فیروزه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .