English Version
This Site Is Available In English

هنوز خواسته‌ام قوی نشده که بتوانم ایستادگی کنم

هنوز خواسته‌ام قوی نشده که بتوانم ایستادگی کنم

وادی دوازدهم؛ «در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود.» بسیاری از انسان‌ها فکر می‌کنند بعضی از مسائل بی‌اهمیت هستند؛ ولی نمی‌دانند که ممکن است تمام زندگی را تحت تأثیر خود قرار دهد؛ مثلاً شخصی که خواسته درمان دارد، باید ایمان قلبی داشته باشد که درمان حداقل ۱۰ ماه طول می‌کشد و ممکن است در این مدت اتفاقات زیادی برایش بیفتد؛ باید بتواند ببخشد و داروی مصرفی خود را پله‌پله کم کند تا به حال خوش دست پیدا کند.

باتوجه به اینکه خداوند به انسان اختیار داده است و این صفت را در نهاد انسان‌ها قرار داده که می‌تواند هم به طرف ارزش‌ها و هم به طرف ضد ارزش‌ها حرکت کند و خداوند نیز در آیه شریفه کلام‌الله اشاره می‌کند «ولی کسانی است که از طرف ظلمت به طرف نور حرکت می‌کنند»؛ آقای مهندس هم در این وادی به واژه‌های تغییر، تبدیل و ترخیص اشاره می‌کنند و این سه واژه همیشه در زندگی وجود دارند که با اختیار انسان صورت می‌گیرد. مسیر تغییر، تبدیل، ترخیص هم ممکن است در جهت مثبت باشد و هم در جهت منفی که نیروهای القاء، احیاء و تحرک به کمک ما می‌آیند و فرقی هم نمی‌کند در کدام مسیر باشیم؛ حتی در رفتن به سمت کارهای ضد ارزشی این نیروها وجود دارند و ما را هدایت می‌کنند.

القاء یعنی اثر کردن؛ یعنی اینکه حال خوب و یا بد اطرافیان روی من تأثیر می‌گذارد و فرقی هم نمی‌کند چه مثبت باشد و چه منفی؛ البته خود انسان هم به خودش می‌تواند القاء کند؛ اگر کاری را بگوییم می‌شود، قطعاً می‌شود و اگر بگوییم نمی‌شود قطعاً نمی‌شود. اما احیاء یعنی زنده شدن و در مسئله بیماری اعتیاد تمام سیستم‌های شبه افیونی بدن که از چرخه  خود خارج  شده‌اند، شروع به زنده شدن می‌نمایند. انسان برای اینکه بتواند به‌صورت درست زندگی کند باید قوانین زندگی کردن را بیاموزد و این قوانین در آموزش‌های کنگره۶۰ به‌صورت زیبا بیان شده است. انسان‌ها یک هدف مشترک دارند و آن زندگی کردن در آرامش و آسایش است. ما به‌عنوان مخلوقات خداوند بر روی زمین باید از قوانین حاکم بر طبیعت و هستی پیروی کنیم که یکی از این قوانین مسئله زمان است؛ یعنی انسان برای رسیدن به خواسته‌ها و اهداف خود باید زمان لازم را طی کند و در این مدت باید تلاش‌وکوشش نماید؛ چراکه ما انسان‌ها بدون تلاش و کوشش و در کوتاه‌ترین زمان، هرگز به خواسته‌های خود نمی‌رسیم.

آقای مهندس‌ برای درمان اعتیاد متد DST را ارائه کردند که پارامتر زمان در این روش بسیار مهم است. با این روش نه‌تنها می‌توان اعتیاد را درمان کرد؛ بلکه در تمام مسائل زندگی می‌توانیم از این روش استفاده کنیم و این بستگی به عملکرد درست و نادرست ما دارد که چگونه بذری را برای کاشتن آماده کرده‌ایم و این مرحله از مهم‌ترین، اساسی‌ترین و سرنوشت‌سازترین نکات می‌باشد تا قانون «در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود» به اجرا در بیاید.

هر وادی پیام و هدف خاصی را دنبال می‌کند و ما باید پیام را دریافت کنیم که چه می‌گوید. پیام این وادی در واقع می‌خواهد این را بگوید؛ برای اینکه امر اول اجرا شود، نیاز به زمان داریم تا در آخر امر به خواسته خود برسیم.‌ انسان‌ها باید ذره‌ذره پخته شوند؛ همه ما می‌خواهیم بدون تغییرات تبدیل را انجام دهیم‌ و این کار امکان‌پذیر نیست. معجزه زمان به گیاهان، جانوران و ‌تمام موجودات فرصت می‌دهد که رشد کنند، تغییر کنند و سپس ترخیص شوند. در هستی همه چیز برای به‌وجود آمدن باید تغییر کند تا سپس تبدیل صورت بگیرد و در نهایت ترخیص انجام گردد؛ اگر غیر از این‌ باشد، جهان به‌حالت سکون در می‌آید. انسان‌ها دارای اختیار هستند و می‌توانند خاصیت خود را تغییر بدهند و این ویژگی را دارند که از انسان‌ بی‌خرد تبدیل به انسانی خردمند گردند.

زمانی‌که ما در لژیون سردار شرکت می‌کنیم، اول تفکر و خواسته قلبی ما شکل می‌گیرد؛ باید این تفکر و ایمان به کاری که می‌خواهیم انجام دهیم آن‌قدر قوی باشد که هیچ نیرویی مانع آن نشود و بعد حرکت در مسیر لژیون سردار را آغاز کنیم. اولین نیروی منفی که در این راه به سراغ انسان می‌آید؛ ترس است و اگر ترس مانع من شود، نشان‌دهنده این است که هنوز آن ایمان و آن خواسته به‌قدر کافی در من قدرتمند نشده تا بتوانم ایستادگی کنم. پس باید با آموزش‌ها و آگاهی که کسب کرده‌ام در دل ترس بروم و محکم‌ حرکت کنم تا ذره‌ذره به واسطه انجام این عمل، شاهد تغییرات و تبدیلاتی که در درونم انجام می‌گیرد، باشم.

نویسنده: دنور همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فخری (لژیون یکم) 
رابط خبری: دنور همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر خاطره (لژیون دوم)
عکاس خبری: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم) عضو لژیون سردار
ارسال: راهنما همسفر زهرا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی سهروردی اصفهان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .