English Version
This Site Is Available In English

اندیشه سالم، تولید درست

اندیشه سالم، تولید درست

همسفر فاطمه در مورد سی‌دی «مکر» برداشت خود را ارائه کردند که در ادامه می‌خوانید.

این اولین فرصت من برای نوشتن و برداشت از سی‌دی مکر است، بسیار خوشحالم این فرصت ارزشمند به بنده داده شده تا آموزش بگیرم، اگر بخواهم برداشت خود را از سی‌دی مکر بگویم، بهتر است این‌گونه شروع کنم انسان دارای ۵ حس درون و ۵ حس برون می‌باشد که در بیداری و هوشیاری ۵حس درون وجود دارند؛ یعنی زمانی‌که جسم و روح باهم هستند؛ هم‌چنین حس‌های بیرون و ۷پیکر نیز در انسان وجود دارند. ۵ حسی که در جسم می‌بینیم حس اشکار انسان و ۵ حسی که در خواب های ما تجربه می‌شوند، حس پنهان نام دارند.

خود انسان نیز شامل صورپنهان و صورآشکار است. صور پنهان، قابل دیدن نیست مانند؛ طرز تفکر و باورها، حس به انسان های دیگر، غیبت، ریا و مکر می‌باشند. تعریفی که بخواهم برای مکر بکار ببرم، طبق تعریف جناب مهندس؛ یعنی تزویر، ریا و چاره‌اندیشی با هدف انجام کاری برای آسیب رساندن به دیگران بکار برده می‌شود. از آن‌جا‌یی‌ که انسان یک صورپنهان و یک صورآشکار دارد، مکر نیز می‌تواند جز صور پنهان انسان باشد و مانند دروغ یا افکار منفی، غیبت، خشم و حسادت دانست که واضح و قابل دیدن نیستند؛ پس آگاه بودن از آن به‌عنوان صورپنهان مسئله‌ای مهم است؛‌ زیرا آشکار نیستند که بتوان در شخصی به سادگی آن‌ را تشخیص داد، آگاه بودن از آن باعث می‌گردد تا مسائلی را که با مکر دیگران در زندگی ما ایجاد می‌شود شناسایی نماییم و از عوارض ناشی از آن نیز پیشگیری کنیم؛ مثلا شخصی که در ظاهر به‌ ما لبخند می‌زند و در باطن نقشه آسیب‌ رساندن به‌ ما‌ را در سر دارد، می‌تواند مثالی از مکر باشد.

همه ما داستان کلاغ و روباه را از دوران دبستان به خاطر داریم تداعی کردن آن مثال خوبی برای جا افتادن مسئله مکر باشد و نکته جالب که به ذهنم رسید و حاصل آموزش‌های ارزشمند جناب مهندس است؛ هم‌چنین ارتباط با این داستان دارد، این است که روباه در لباس تعریف از زیبایی‌های زاغ در واقع با فریب، نیرنگ و دروغ؛ هم‌چنین مکر می‌تواند در لباسی زیبا و‌ یا کلامی‌ خوش ظاهر شود؛ به‌عبارتی دیگر ظاهری زیبا و باطنی زشت و منفی داشته باشد. مکر انسان‌ها نیز برگرفته از مکر شیطان از افکار منفی انسان است که در ظاهری فریبنده و زیبا خودش را نشان می‌دهد؛ مانند اعتیاد که به‌همراه لذت ورود می‌کند بعد انسان را به اعماق سیاهی‌ها می‌کشاند.

مکر در موجودات دیگر، مانند حیوان‌ها نیز وجود دارد زمانی‌که مسئله بقا مطرح شود از آن استفاده می‌کنند و ما بارها در مستند‌ها شاهد مکر حیوان‌ها بوده‌ایم؛ مثلا شیر برای شکار آهو دست به حیله یا مکر می‌‌زند؛ زیرا برای بقا مجبور است این حرکت را انجام دهد؛ ولی مکر انسان متفاوت از مکر حیوان است و صرفا برای بقا نیست و از فریب و مکر در مسائل منفی و آسیب زدن استفاده می‌کند.

برداشت من از سی‌دی مکر این‌گونه است که آگاهی از مسائل صورپنهان؛ مانند پیشگیری از بیماری است و می‌توان آن‌ را چنین تشبیه کرد، زمانی‌که ما از بیماری کرونا آگاه شدیم ساختار آن‌ را شناختیم، قادر به جلوگیری از پیشرفت آن شدیم؛ زیرا فهمیدیم این یک ویروس است و از طریق تنفس و لمس کردن قابل انتقال به دیگری می‌باشد؛ پس ماسک زدیم و فاصله مناسب گرفتیم تا از این ویروس در امان بمانیم، مکر نیز به‌همین‌ صورت است. ویروس کرونا نیز ابتدا شفاف و قابل دیدن نبود، درست مثل مسئله مکر که در صورپنهان و قابل رویت نیست. با آگاهی پیدا کردن از مکر و شناسایی آن می‌توانیم هنگام برخورد با آن؛ مانند ویروس کرونا عمل کنیم هرچند که ابتدا باید پیشگیری کرد تا به آن مبتلا نشویم.

ابتلا گشتن بیشتر به شناخت نادرست و عدم آگاهی برمی‌گردد، ما در کنگره با آموزش‌هایی که می‌بینیم به مرحله ابتلا نخواهیم رسید؛ بلکه به مرحله یا سطح پیشگیری می‌رسیم. مورد بعدی مسئله خشم است بارها آن‌را تجربه کردیم و جالب این‌جاست که موقع خشم انسان خرد و هوشش در حد یک سوم حالت عادی می‌شود؛ مثلا اگر ضریب هوشی شخصی ۶۰ باشد در زمان خشم به ۲۰ می‌رسد؛ پس تصمیم درست و منطقی نمی‌تواند بگیرد به‌همین دلیل است که انسان‌ها به اصطلاح کلمه جنون رو موقع خشم عنوان می‌کنند. زمانی‌که به قتل فردی دست می‌زنند یا کاری انجام می‌دهند که هیچ‌گاه در زمان عادی انجام نمی‌دهند. اگر چیزی به ذهن انسان نرسد خلقی وجود ندارد. اولین بار شخصی که کشتی یا هواپیما را اختراع کرد در ذهنش ترسیم شد یا جناب مهندس که ایده کنگره ۶۰ ابتدا در ذهنشون نقش گرفت و قطعا چیزی که در ذهن شکل بگیرد پس چاره نیز دارد.

نتیجه‌گیری:

 زمانی‌که اندیشه سالم و درستی داشته باشیم تولید خوبی خواهیم داشت اگر اندیشه ما با مکر باشد، معلوم نیست سر از کجا در بیاوریم و یا اندیشه ما اعتیاد باشد مطمئن هستیم به چه مقصدی می‌رسیم و یا با اندیشه دروغ، دروغ برداشت می‌کنیم؛ پس به‌این جمله در نهایت می‌رسیم که هرچه بکاریم همان‌را برداشت خواهیم کرد، اگر نیکی بکاریم نیکی و اگر بدی بکاریم بدی برداشت می‌نماییم. در پایان از آقای مهندس برای آگاهی‌ها و زحمات فراوان ایشان تقدیر و تشکر می‌کنم و از راهنمای خوبم خانم هانیه برای آموزش به بنده تقدیر و تشکر می‌کنم.

نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر هانیه (لژیون ششم)
رابط خبری: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر هانیه (لژیون ششم)
ارسال: همسفر معصومه (نگهبان سایت)
همسفران نمایندگی چالوس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .