English Version
This Site Is Available In English

آبروی علم به عمل آن است

آبروی علم به عمل آن است

موضوع مربوط به تاریخ ۱۳۸۰/۱۲/۱۷ و عنوان آن؛ هیچ حرکتی بدون حس انجام نمی‌گیرد.

در جهان‌بینی مخاطب مشخص نیست. یک مخاطب فردی است که تحصیلات ابتدایی دارد و یک مخاطب هم فردی است که تحصیلات آن در بالاترین نقطه است. مخاطب‌های مختلفی هست و صحبت‌های بنیان‌گذار کنگره 60 برای همه انسان‌ها است؛ حتی برای آیندگان. لازم نیست همه افراد تمام سی‌دی هارا گوش کنند و همه را بفهمند بلکه هر فردی یک نوع به اندازه نیاز خود برداشت می‌کند.

در کنگره 60 برای درمان اعتیاد، سه مؤلفه جسم، روان  و جهان‌بینی است. جهان‌بینی، درس‌ها و مطالبی است؛ از جمله، چهارده وادی که شامل آن می‌شود.  درمورد روان، اصلا معلوم نیست که روان چیست و یک نقطه‌ مشترکی است که هنوز به آن پی نبرده‌اند و بایستی از نو، روان را تعریف کنند. شما تازمانی که حس گرسنگی نداشته باشید به طرف غذا نمی‌روید.

حس، گیرنده است و مرکز آن در سینه قرار دارد که همان قلب در نظر می‌گیریم. هرکار و حرکتی که بخواهیم انجام دهیم؛ بایستی حس آن باشد پس منشأ تمام حرکات ما، حس ما است. حال آن حس بستگی دارد چگونه حسی باشد. هر انسانی که خشمگین می‌شود ضریب هوشی او، تقسیم بر سه می‌شود؛ وقتی که خشمگین می‌شویم تفکر از بین می‌رود و کاری انجام می‌دهیم که هیچ وقت در زمان معمولی آن را انجام نمی‌دهیم.

این مسئله حس و احساس در ما نقش سازنده‌ای دارد. اگر بخواهیم روان را درست کنیم در ابتدا بایستی بدانیم روان چه هست؟ به طورمثال اگر بخواهیم یک اتومبیل را تعمیر کنیم، ابتدا بایستی بدانیم آن اتومبیل چیست، باید تعریف قاطع داشته باشیم و زمانی قاطع هستیم که همه چیز را بگوییم؛ وقتی ما همه‌چیز را می‌گوییم مثل زوایای داخلی یک مثلث ۱۸۰درجه می‌باشد، کسی نیست که بگوید نه ۱۸۰ درجه نیست.

آبروی علم، به عمل آن است؛ اگر علمی به نتیجه رسید، عمل کرد و نتیجه گرفت، قابل قبول است، پس ما بایستی روی هر سه شاخه جسم، روان و جهان‌بینی حرکت کنیم. حس درون، در بدن قابل فهم است. پنج حس بینایی ،چشایی، شنوایی، بویایی، و لامسه است. بدون حس، هیچ حرکتی انجام نمی‌شود، چه در صور پنهان چه در صورآشکار. حس ناامیدی، بدترین حس است و از نظر بنیان‌گذار کنگره‌60 این حس، حسی شیطانی است.

حس‌های دیگر مثل حس شادی، افسردگی، جاه‌طلبی، کمک به دیگران که این حس‌ها بایستی باشند. حس، مانند خداوند است که در تمام هستی و نیستی وجود دارد؛ ولی رؤیت‌پذیر نیست. اگر بخواهیم به خارج از جسم حرکت کنیم باید مبدأ، منشأ و ریشه را بدانیم که از چیست. هر چیزی آغازی و هرکاری یک شروعی دارد.

به طور مثال؛ برای درمان اعتیاد، اولین موضوع آن است که صورت‌مسئله اعتیاد را بدانیم که چیست. اگر شما حس نداشته باشید، هیچ حرکتی صورت نمی‌گیرد. برای هرچیزی که می‌خواهیم، بایستی تمنای دل داشته باشیم. انسان هر چه پالایش بیشتری داشته باشد، موفق‌تر می‌شود.

منبع: سی‌دی «خشم»
نویسنده: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر نورا (لژیون هفتم)
تایپ: همسفر صغری رهجوی راهنما همسفر نورا (لژیون هفتم)
ویراستاری و ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر اشرف (لژیون هشتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابن‌سینا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .