در سیدی «خشم» جناب مهندس درمورد موضوعی تحت عنوان بدون حس، هیچ حرکتی انجام نمیگیرد و فرمودند؛ جهانبینی و آموزشها در كنگره برای همه است؛ هم برای افرادی که مدارج عالی دارند و افرادی که در سطح تحصیلات ابتدایی هستند.
آقای مهندس فرمودند: مقداری از صحبتهای من از آنِ آيندگان است و کسانی که به تازگی سیدیها را گوش میکنند؛ لازم نیست تمام مطالب را بیاموزند، حتماً برای آنها هم مطالبی در سیدی ها است.
سفر اولیها با نوشتن ۴۰ سیدی پایه آنها قوی خواهد شد، درمان اعتیاد در كنگره با مثلث؛ جسم، روان و جهانبینی است .جسم؛ همان فیزیولوژی و جهانبینی؛ با مطالب مهمی که با ۱۴ وادی شروع میشوند و روان؛ با توجه به رشتههای روانشناسی مشخص نیست که اصلاً روان چیست و ما باید از نو روان را تعریف کنیم، بیرون از کنگره کسی اعتقاد به درمان اعتیاد ندارد و بر این باورند که اعتیاد یک بیماری مرموز پیشرونده و ناعلاج است، ما در کنگره برای هر کدام راستیآزمایی میکنیم و تعریفی برای آن داریم.
جناب مهندس چنین فرمودند: اگر بخواهیم روان را اصلاح کنیم؛ اصلاً باید بدانیم روان چیست؟ ما باید تعریف قاطع داشته باشیم یک تعریف واحد و با تعریف واحد به نتیجه نزدیک میشویم، اما در بیرون تعریفهای مختلفی میدهند. آبروی علم به عمل آن است. علمی که به نتیجه رسید و عملکرد قابل قبول داشته باشد و ما در کنگره بر روی سه ضلع حرکت میکنیم و با حرکت بر روی این سه ضلع، اعتیاد را در کنگره درمان کردیم.
در ادامه فرمودند: بدون حس هیچ کاری نمیتوانیم انجام دهیم؛چه در صور پنهان و چه در صور آشکار. حس یک گیرنده است و مرکز آن در سینه قرار دارد که همان قلب است. این گیرنده شرایط متعددی دارد مثل؛ حس گرسنگی، حس انتقام، حس عشق ورزیدن، حس درمان اعتیاد و ...هر کاری میخواهیم انجام بدهیم باید حس آن باشد. منشأ تمام حرکتهای ما حس ما است و این بستگی دارد این حس ما چگونه حسی باید باشد .
فردی با کوچکترین حرف ناراحت میشود و کینه و انتقام درونش شکل میگیرد و باحسخشم روبرو میشود و انسانی که حسخشم درونش وجود دارد؛ ضریب هوشی او سه مرتبه کاهش پیدا میکند و از انسانهای کودَن هم پایینتر میرود. انسان موقعی که خشمگین میشود؛ انسان احمقی میشود و با خشم تفکر از بین میرود،فردی هم که به راحتی عبور میکند و میگوید با نادان سخن مَگویید.
حس ناامیدی، بدترین گناه، بدترین گناه است و کسی که حس ناامیدی دارد؛ دست از همه چیز برمیدارد. حس ناامیدی القاء شیطان به انسان است، وقتی انسان ناامید میشود هر روز بیشتر در این ناامیدی فرو میرود و برعکس حسهای بد، حسهای خوبی مثل؛ حس خدمت، حس کمک به دیگران، حس نوع دوستی و ... از جمله تمام راهنمایان و مرزبانها و خدمتگزاران کنگره با این حس میتوانند به دیگران خدمت کنند. خیلی از انسانها با آمدن به کنگره این حس خدمت به دیگران را یاد میگیرند.
جناب مهندس در باب ۵ حس درون و ۵ حس بیرون توضیحاتی فرمودند: بیشتر صحبتهای ما در مورد حسهای بیرون است که قابل شناختهشدن نیستند و خیلیها در مورد این حسها میگویند: متخیل است. اما این پنج حس بیرون؛ مثل ۵ حس درون هستند و یک حس ششم هم داریم که رابط بین حس درون و حس بیرون میباشد. این را میگوییم؛ حس مشترک، پس ما ۱۱ حس داریم و حس ششم به صورت الهام است. حس بیرون قابل رؤیت نیست و باید همنام باشیم تا این حس را درک کنیم. در ادامه فرمودند: اگر بخواهی به هر چیزی پی ببری باید با تمنایدل بخواهی مثل؛ اینکه اگر بخواهی بدانی در کتاب آسمانی چه چیزی نوشته شده، باید با تمنای دل بخواهی و اگر با تمنای دل بخواهی الهام و القاء به کمک شما میآیند. این الهام میتواند مثبت باشد و یا منفی باشد.
انسان در پی هر چیزی که باشد؛ همان به انسان الهام خواهد شد، انسان هر چقدر پالایش و تزکیه شده باشد دریافتش بیشتر خواهد شد و این باعث صعود انسان میشود، اگر میخواهید به خارج از جسم دست پیدا کنید و به بعضی از مسائل پی ببرید؛ ریشه آن قفس تن است؛ چه مسائل ماوراء و چه مسائل فیزیکی، مبدأ آن شناخت تن است. افرادی که سیر و سلوک میکردند، آنها هم از تن خارج میشدند؛ یعنی خلع بدن میکردند، هر کاری یک شروعی دارد و برای این حرکت باید یک چیزش مشخص باشد و از روی مشخص بودن مجهولات را پیدا میکنیم مثل؛ اعتیاد که میخواهیم حل کنیم و برای آغاز اولین شرط باید صورت مسئله اعتیاد را بدانیم که اعتیاد چی است؟برای درمان اعتیاد باید این را بدانیم که اعتیاد از روز الست تا الان صورت مسئله غلط بوده ودر کنگره مشخص شد که اعتیاد جایگزینی اتفاق افتاده است وبا این اتفاق، اعتیاد در کنگره درمان شدند.
نویسنده: راهنما همسفر هاجر (لژیون ششم )
رابطخبری: همسفر پریسا رهجوی راهنما همسفر هاجر (لژیون ششم)
ویراستار: همسفر طاهره رهجوی راهنما همسفر آسیه (لژیون یکم) دبیر سایت
ارسال: همسفر زری رهجوی راهنما همسفر سودابه (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی عمان سامانی شهرکرد
- تعداد بازدید از این مطلب :
31