English Version
This Site Is Available In English

خسارت نزدن به طبیعت با تغییر حس

خسارت نزدن به طبیعت با تغییر حس

همسفر زهرا. پ
درخت و درختکاری در کنگره۶۰ به‌عنوان یک بخش از آموزش و در وادی دوازدهم به‌صورت وظیفه یا فرمان آمده است؛ ما بایستی به شکرانه درمان شدن و به حال خوب رسیدن، این کار را انجام دهیم؛ چرا؟ چون تمام هستی از درون و بیرون ما است و هرطور که انسان با طبیعت درون خودش رفتار و ارتباط برقرار کند، دقیقاً همین کار را با بیرون انجام می‌دهد.
دنیای بیرون و درون کاملاً متقارن هستند و مانند یک آینه عمل می‌کنند؛ اگر انسان‌ها در زمین ویرانی ایجاد می‌کنند، علت آن است که تخریب و ویرانی در درون آن‌ها است.
استاد امین می‌فرمایند: چشمه اول خودش پر می‌شود و بعد اضافاتش را به بیرون منتقل می‌کند؛ حال اگر آب چشمه زلال و گوارا باشد، بیرون آن هم همین‌طور است و همان را انتقال می‌دهد.
شهر وجودی فرد مصرف‌کننده را، سرما و یخبندان و بخش دیگر آن را آتش و حرارت فراگرفته و تعادل ندارد؛ یعنی دو قطب مخرب به‌وجود آمده است، حال با سفر کردن، شناخت و جهان‌بینی، آرام‌آرام درمان را شروع می‌کند؛ یخ‌ها و برف‌ها آب می‌شود و آن کویر خشک تبدیل به درختان سرسبز می‌شود و این احساس در درونش به‌وجود می‌آید که با طبیعت آشتی کند، درخت بکارد و جهان را آباد سازد.

همسفر مهدیه. ز
آقای مهندس می‌فرمایند: بدن انسان به موادمعدنی نیاز دارد که ما می‌توانیم این مواد را از طریق گیاهان و‌ حیوانات جذب کنیم.
گیاهان در زندگی ما نقش بسیار مهمی دارند؛ آن‌ها باعث تداوم حیات می‌شوند و با جذب نور خورشید، رطوبت مورد نیاز زمین را به‌وجود می‌آورند که باعث تعادل در دمای کره زمین می‌شود.
در زندگی ما انسان‌ها و طبیعت، شباهت‌های زیادی وجود دارد؛ هر آن‌چه در درون ما هست، در اطراف ما نیز وجود دارد و همین باعث به‌وجود آوردن خسارت در اطراف ما می‌شود. زمانی می‌توانیم از طبیعت جبران خسارت کنیم که حس خودمان را نسبت به طبیعت تغییر دهیم.
حال چگونه می‌توانیم حس خود را تغییر دهیم؟ زمانی می‌توانیم حس خود را تغییر دهیم که خوبی‌های طبیعت را ببینیم؛ لازمه دیدن این خوبی‌ها، آموزش گرفتن و تغییر جهان‌بینی است. همان‌طور که ما در کنگره با شرکت در کارگاه‌های عمومی و خصوصی و حضور در لژیون از آموزش برخوردار می‌شویم و به تعادل می‌رسیم، این تعادل باعث عوض شدن حس ما می‌شود. حداقل کاری‌ که می‌توانیم انجام دهیم این است که درخت بکاریم تا حس ما نسبت به طبیعت تغییر کند؛ وقتی حس ما تغییر کرد، دیگر خسارتی به طبیعت نمی‌زنیم؛ به‌طور مثال سوخت کمتری مصرف می‌کنیم.

ویرایش: رابط خبری همسفر لیلا. ق و همسفر رقیه، رهجویان راهنما همسفر (فهیمه)
ارسال: راهنمای تازه‌واردین همسفر سمیه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی وکیلی یزد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .