بدون حس هیچ حرکتی چه در صور پنهان و چه در صور آشکار انجام نمیشود، حس یک گیرنده است. مرکز حس در سینه است و میتوانیم بگوییم: قلب است، این گیرنده شرایط متعددی دارد مثل حس گرسنگی، که شخص حس گرسنگی را دریافت میکند و باید غذا بخورد یا حس تشنگی، حس خوابیدن، حس درمان اعتیاد و هر حرکتی که بخواهیم انجام بدهیم بایستی، ابتدا حس آن در وجود آدم به وجود بیاید و منشأ تمام حرکتهای ما، حس ما است.
اگر حس آن وجود نداشته باشد، هیچ حرکتی انجام نمیشود و بستگی دارد که حس ما چگونه باشد، یک نفر هست، اگر کوچکترین حرفی به او زده شود، فوری به هم میریزد و عصبانی میشود، یکی هم بدون عصبانیت، به راحتی از کنارش رد میشود.
در موقع رانندگی یک نفر به شما ناسزا میگوید و شما اهمیتی نمیدهید و میگویید: با نادانان سخن مگوی و یکی دیگر حس کینه و انتقام میگیرد و میخواهد حتماً جواب او را بدهد و در اینجا حس خشم بوجود میآید. وقتی انسان دچار خشم میشود ضریب هوشی او تقسیم بر ۳ میشود و اگر در نظر بگیرید که شخصی تیزهوش است و دارای ضریب هوشی ۱۲۰ است، در هنگام عصبانیت، ضریب هوشی او به ۴۰ میرسد، در واقع ضریب هوشی او از یک فرد خنگ و کودن هم پایینتر میرود. این مسأله از نظر علمی تأیید شده است.
اگر شخصی حس ناامیدی داشته باشد، دست از همه چیز میکشد و هیچ حرکتی انجام نمیدهد و این حس ناامیدی میتواند در درس خواندن باشد، یا شخص شکست عشقی بخورد.
انسان زمانی که ناامید میشود این حس در او تقویت میشود و همه اینها به حس ما بر میگردد، که حسِ ما امیدواری یا ناامیدی باشد، حس شادی، یا حس افسردگی باشد.
ما 5 حس درون و 5 حس برون داریم و حس ششم رابط بین این دو حس است، 5 حس درون شامل بینایی، چشایی، بویایی، شنوایی و لامسه است و 5 حس برون را در یک پیکره دیگری میبینیم و آن در خواب است.
نویسنده: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول)
ویرایش: رابط خبری همسفر ثریا رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول)
ویراستاری و ارسال: همسفر زینب نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شوشتر
- تعداد بازدید از این مطلب :
16