سومین جلسه از دوره بیست و ششم سری کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی باباطاهر همدان با استادی راهنمای محترم مسافر عباس، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر حسین با دستور جلسه «وادی دوازدهم و تاثیر آن روی من» روز سهشنبه ٢ بهمنماه ۱۴۰۳ ساعت ١٧:٠٠ شروع به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان عباس هستم یک مسافر
دوستان در مورد این وادی صحبت کردن سخت است چون خود آقای مهندس در سه سیدی بیان کردند و بیان آن در پنج دقیقه کار سختی است ولی سعی میکنم به نکات مهم اشاره کنم. این که آقای مهندس اول کتاب وادی به صورت نمایشنامه میخواهد نکات مهمی را به ما یاد بدهد آز قدرت و تواناییهای انسان است. توانایی که خدا به انسان داده اختیار است که دست خود انسان داده است. یعنی
انسان اختیارش دست خودش است. دوم بالقوه درون انسان تمام علمها وصفتهای خداوند را تعریف کرده است. اینها درون انسان هست. دوم یکی از نیروهای انسان داشتن نیروی ذهن است که در جهان ذهن هر چیزی که اراده میکند تصویر سازی میکند.
در سیدی مکر هم آقای مهندس در این مورد توضیح میدهند که تصویر سازی ذهنی چقدر در هدفمان موثر است چون یکی از صفات خداوند شو شود است. اگر ما تصور کنیم میشود. ولی چون در جهان خاکی ما صحبت از زمان میشود و پارامتر زمان میآید وسط اما در ادامه یک قانونی هست که در این قانون همه چیز در حال تغییر، تبدیل و ترخیص است. هیچ چیزی سکون ندارد. این سه تا مؤلفه تغییر، تبدیل و ترخیص در همه موارد وجود دارد. از جامداد گرفته گیاهان و حیوانات و انسانها موجود است. در انسان یک مقداری پیچیده است و سخت میشود چرا؟ چون بالقوه است، چون درون انسان همه خوبیها و بدیها هست، انسان اینگونه از منفی هزار شروع میشود تا مثبت هزار، یعنی میتواند به طرف بدیها حرکت کند، میتواند به طرف خوبیها حرکت کند. این به واسطه این اختیاری است که داری کار را سختتر میکند.
برای رسیدن به هر هدفی ما باید از این قانون تغییر، تبدیل و ترخیص استفاده کنیم که وقتی یک نطفه در رحم مادر قرار میگیرد تغییر انجام شده و شروع به تبدیل میکند و ترخیص اتفاق میافتد دوباره این قانون ادامه دارد در جسم انسان، اما وقتی که انسان میخواهد به یک هدفی برسد تغییر، تبدیل، ترخیص در جسم و روان و جهانبینی باید شکل بگیرد تا به آن خواسته و هدفش برسد. بعد زمان را در این مورد در دنیای هستی نمیتوانیم هدف کنیم چون برای رسیدن به هدفمان نمیتوانیم زمان را هدف کنیم اما زمان برای رسیدن به هر هدفی متفاوت است. مثال کشاورزی بخواهم بزنم اگر بخواهی سیفیجات بکاری سه ماه زمان میخواهد اگر میخواهی گندم بکاری نه ماه زمان میخواهد، اگر میخواهی درخت میوه بکاری چهار، پنج سال زمان میخواهد. اما یک نکته مشترک در همه اینها هست. حفظ و نگهداری و رسیدگی در همه اینها مشترک است فقط تایم و زمان رسیدن به آن با هم متفاوت است. در انسان هم همینطور تایم و زمان برای رسیدن به هر هدفی باز متفاوت است. من مثلاً میخواهم بروم دانشگاه مهندس شوم، دکتر شوم این تایم و زمانش فرق میکند با آن تایم و زمانی که بخواهم بروم پیش یک مکانیک یا صافکاری یاد بگیرم. ممنون که به صحبتهای من گوش کردید.
تایپ: مسافر محمدرضا ( لژیون نهم )
عکس: مسافر محمدرضا ( لژیون چهارم )
تنظیم و ارسال: مسافر مسعود مرزبان خبری
- تعداد بازدید از این مطلب :
82