English Version
This Site Is Available In English

روش DST مصداق بارز صبر و زمان است

روش DST مصداق بارز صبر و زمان است

در خدمت یکی دیگر از همسفران کنگره۶۰ هستیم. لطفا با ما همراه باشید.

لطفاً به رسم کنگره‌ خودتان را معرفی کنید.

سلام دوستان طاهره هستم همسفر مهدی، آنتی ایکس مصرفی تریاک، روش درمان DST با داروی OT، مدت سفر 10 ماه و 6 روز با راهنمایی مسافر صابر سفر کردند؛ همچنین خودم هم بعد از رهایی مسافرم به کنگره60 آمدم، مدت 7 ماه است که در حال سفر هستم.

از حال خودتان و مسافرتان از قبل و بعد از آشنایی با کنگره برایمان بگویید.

قبل از ورودمان به کنگره۶۰ فضای خانه ما آشفته و پریشان بود، نظم و انضباط وجود نداشت، هیچ کدام از ما در انجام کارهایمان زمان را در نظر نمی‌گرفتیم و بدون در نظر گرفتن زمان کارهایمان را انجام می‌دادیم و هیچ هدف و برنامه‌ریزی خاصی برای انجام هیچ کاری نداشتیم.

نقش وادی ها به خصوص «وادی دوازدهم (در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود)» از دیدگاه شما در زندگی افراد چیست؟

نقش این وادی در زندگی افراد مثل یک نشان و مسیر است که بسیار اهمیت دارد؛ زیرا با حرکت در این وادی راه برای ما نمایان می‌گردد و هرکس باید با حرکت کردن در مسیر آموزش و تجربه تغییراتی را در زندگی خویش ایجاد کند و به آنچه که در ابتدا خواسته‌اش بوده برسد.

در عبور از گذرگاه‌های دشوار زندگی چگونه می‌توانیم با نیروهای تخریبی و بازدارنده مقابله کنیم؟

همه نیروهای تخریبی و بازدارنده یک هدف مشترک را دنبال می‌کنند تا از بالا رفتن سطح دانایی و دانش ما جلوگیری کنند و ما را در فراگیری علم و دانش بازدارند. ما باید با تمام قدرت در مقابل این نیروهای تخریبی بایستیم و سطح دانش خود را افزایش دهیم.

از ویژگیهای بارز برای مسافر و همسفر در کنگره ۶۰ تغییر، تبدیل و ترخیص است؛ چگونه این امر انجام می‌گیرد؟

باید با گذشت زمان تغییراتی را در خودمان ایجاد نماییم تا به یک انسان مفید برای جامعه تبدیل شویم و در نهایت با آموزش‌های صحیح به مرحله ترخیص برسیم، این مراحل مذکور بسیار تا بسیار مهم هستند؛ چرا که اگر این سه مرحله وجود نداشتند دنیا به حالت رکود و سکون در می‌آمد و در سکون چون صخره‌ای گلی خواهیم ریخت.

فکر می‌کنید برای رسیدن به آخر امر مهمترین پارامتر کدام است؟

همان‌طور که از نام این وادی پیداست به ما می‌گوید: «در آخر امر، امر اول اجرا می گردد». یعنی ما برای رسیدن به مقصود و هدفمان باید پارامتر زمان را در نظر بگیریم؛ چرا که برای انجام هیچ کاری نمی‌توان زمان را حذف کرد و باید یک زمان خاص را طی کنیم به عبارتی باید برای رسیدن به هر خواسته‌ای از مراحل تغییر و تبدیل عبور کنیم تا به مرحله ترخیص برسیم.

به نظر شما پیام اصلی وادی دوازدهم چیست؟

این وادی همانند وادی‌های دیگر قوانینی دارد که بایستی به آنها عمل کنیم. که در زندگی به آرامش و آسایش بهتری برسیم؛ اما مهمترین نکته این وادی این است که هر خواسته و هدفی که در زندگی‌مان داریم باید با گذشت زمان صورت بگیرد وگرنه به نتیجه اصلی و هدف‌مان نخواهیم رسید. ما در زندگی فراموش کرده بودیم به هر چیزی زمان دهیم و عجولانه دنبال رسیدن به خواسته‌های خود بودیم. 

در وادی دوازدهم راجع‌ به سه مرحله تغییر، تبدیل و ترخیص صحبت شده فکر می‌کنید در کدام مرحله هستید؟

به نظر خودم فعلا در مرحله تغییر هستم و امیدوارم با آموزش‌های ناب آقای مهندس و بهره‌گیری از آموزش‌های کنگره60 بتوانم به مرحله تبدیل و ترخیص برسم. مرحله تبدیل شاید بسیار طولانی باشد و هر انسانی در این مرحله دچار مشکلات زیادی شود؛ اما در کنگره ما یاد می‌گیریم هر چیزی باید زمان خودش را طی کند و روش DST مصداق بارز صبر و زمان است.

در آخر اگر صحبتی دارید بفرمایید:

خدا را شاکر هستم که اذن ورود من به کنگره را دادند تا علم صحیح زندگی را بیاموزم و بتوانم خدمتگزار خوبی برای کنگره باشم. از آقای مهندس و خانواده محترمشان سپاسگذارم که زندگی ما را تبدیل به بهشت کردند.

از همسفر طا‌هره تشکر می‌کنیم که وقت خودشان را در اختیار ما قرار دادند.

عکس: همسفر مریم .س. رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پنجم)

مصاحبه: همسفر مریم .ف. رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پنجم)

تنظیم و ارسال: همسفر اعظم دبیر سایت 

همسفران نمایندگی پروین اعتصامی اراک

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .