وادی دوازدهم در آخر امر،امر اول اجرا میشود.
در این وادی یا راه اهمیت زمان برای ما که در زمین زندگی میکنیم شکافته شده و خیلی با ارزش است. یعنی تمام یا هر خواسته یا دستوری که ما داریم با گذشت زمان اجرا میشود، که از ترکیب مکان متحرک و فضا،زمان به وجود میآید و علاوه بر زمان نیرویی که در زمین به کمک انسان که در حرکت است میآیند. القاء،احیاءوتحرک است وانسان برای اینکه مراحل رسیدن به هدف را طی کند.
باید از مرحله تبدیل و ترخیص بگذرد تابه هدف مورد نظر یا آخر امر برسد. که انسان دارای خوبی و بدی است. این دو مکمل و کامل کننده ورشد دهنده ی انسان هستند.اگر میخواهیم از بدی، تاریکی یا نیمه پَستی در بیاییم باید علم و معرفت، دانایی وتجربه را به آرامی کسب کنیم. وقتی یک کشاورز گندم را میکارد، اول بذر است، وقتی وارد خاک میشود با شکافته شدن بذر تغییر میکند،وقتی سر از خاک درآورد به خوشه گندم تبدیل میشود. تبدیل انجام میشود.
وقتی که کشاورز گندم را درو میکند ،ترخیص به وجود میآید، در آخر امر برداشت گندم، امر اول که گندم را کاشتیم درو کردیم. در آخر کار یا آخر امر همان هدفمان که برداشت گندم بود یا امر اول میرسیم. اینطور نیست که گندم بکاریم جو یا لوبیا برداشت کنیم. هر چه بکاریم یا امر اولمان هرچه باشد در آخر امر همان را برداشت میکنیم. در اینجا با معنای درست کلمات آشنا میشویم که القاء یعنی انتقال اطلاعات وآگاهی است، چه مثبت چه منفی که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم است.
احیاء یعنی زنده کردن، تحرک هم به معنای حرکت است. اساس هستی تغییرات و تبدیلات است این القاء ،احیاء و تحرک هم در کنگره عملی میشود. وقتی یک مسافر یا همسفر وارد کنگره میشود اول با الگو های مناسب در کنگره به القاء اطلاعات درست می شویم، بعد مسافران با استفاده از شربتot به روش DST و ما همسفران با جلسات و استفاده از Dsab احیاء میشویم و با تحرک و حرکتمان به سمت رهایی و عملی کردن انجام دستورات راهنما به رهایی میرسیم.
و پروسه درمان را کامل میکنیم. در پایان وادی، در مورد اجرای وادی دوازدهم که کاشت همان یک نهال است میرسیم. کسانی که یکسال از آموزش یا آغاز تزکیه شان میگذرد این کار را انجام میدهند. این امر در هفته درخت کاری، اول تا دهم اسفند ماه به صورت فردی یا گروهی با اهل خانواده اقدام به کاشت درخت میکنیم. که باید آدرس درخت را داشته باشیم واز آن مراقبت و آبیاری به عمل بیاوریم. وتاریخ کاشت درخت را یادداشت میکنیم این برای جبران تخریبهایی که به طبیعت زدهایم است. اگر درختی کاشتیم خراب یا خشک شد سال بعد دو درخت میکاریم.
نویسنده: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر نسرین(لژیون یکم)
تایپ:همسفر شهره رهجوی راهنما همسفر مریم(لژیون دوم)
ارسال: همسفر یلدا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابهر
- تعداد بازدید از این مطلب :
118