برداشت از سیدی مکر
مکر در لغت به معنای حیله، نیرنگ، فریب و تزویر نام برده شده است. درمورد مبحث حس باید گفت که حس مربوط به ساختمان جسمی ما است.
پنج حس درون که شامل حس بینایی، شنوایی، لامسه و .... همینطور پنج حس برون که آن چیزی است که در خواب میبینیم و حس میکنیم. وقتی جسم و روح با هم هستند حس درون وجود دارد؛ اما وقتی ارتباط جسم و روح قطع میشود در واقع در خواب هستیم حس برون وجود دارد، سیر و سلوکی که جسم در آن دخیل نیست و اندامهای دیگر در کار هستند قابل حس است؛ ولی قابل رؤیت برای کسی نیست.
همانطور که حواس آشکار و پنهان داریم در اعتیاد، اندیشه، عشق، محبت، کینه و ... نیز صور آشکار و صور پنهان وجود دارد؛ پس شخصیتها به دو قسمت آشکار و پنهان تقسیم میشوند.
ممکن است فرد در ظاهر انسان خوبی باشد؛ اما در باطن خلاف آن عمل کند. یکی از مسائل پنهان مکر است که در بالا به معانی آن اشاره شد. مکر یک نوع چاره اندیشی برای ضرر زدن به دیگران است برای نمونه گول تبلیغات را خوردن، جنس فیک را به جای اصل فروختن، کلاهبرداری و نمونههای بارزی از این دسته موارد که با ظاهری زیبا شما را متقاعد میکنند.
خیلی از مشکلاتی که برای ما پیش میآید در اثر مکر بوده است و حتی غیبت یک نوع مکر است که به منظور ضرر زدن به اشخاص استفاده میشود. در مبحث خشم که انسان معمولی ضریب هوشی 100 دارد؛ اگر دچار خشم شود ضریب هوشی آن تقسیم بر 3 میشود و هیچ اراده و کنترلی در رفتار خود ندارد.
هیچ چیز در دنیا نیست مگر اینکه ابتدا در اندیشه باشد. به نوعی زندگی آینده ما بسته به اندیشه خود ماست؛ اگر تفکر ما درست باشد تولید درستی خواهیم داشت و مهم است چه بذری را در اندیشه خود میکاریم. آیا بذر عشق و دوستی میکاریم و یا بذر کینه و انتقام؟
نویسنده : همسفر نسیم رهجو راهنما همسفر نرگس (لژیون اول)
ویراستاری: همسفر مینا رهجو راهنما همسفر افسانه (لژیون سوم)
ارسال: همسفر مریم رهجو راهنما همسفر نرگس (لژیون اول)
همسفران نمایندگی صبا
- تعداد بازدید از این مطلب :
23