English Version
This Site Is Available In English

منشأ تمام حرکت‌های ما حس‌های درون ما است

منشأ تمام حرکت‌های ما حس‌های درون ما است

مبحث سی‌دی خشم مربوط به تاریخ ۱۳۸۰/۱۲/۱۷ و عنوان آن این است: «بدون حس هیچ حرکتی انجام نمی‌شود.»

آقای مهندس در این سی‌دی می‌گویند؛ چند جلسه راجع‌به حس صحبت می‌کنیم و مطالب طوری است که همه بتوانند آن‌ها را بفهمند. در مدرسه و دانشگاه همه در یک سطح هستند و مخاطب مشخصی دارند؛ ولی جهانبینی که من آموزش می‌دهم مخاطب مشخصی ندارد. ممکن است یکی در خواندن و نوشتن و دیگری در بالاترین مدارج تحصیلی باشد. درنتیجه صحبت‌های آقای مهندس قابل فهم برای همگان و مقداری برای آیندگان است. بیانات ایشان کلی است و هرکس به اندازه خودش برداشت می‌کند.

آقای مهندس برای درمان اعتیاد روی جسم، روان و جهان‌بینی کار کرده‌اند که خداراشکر بحث درمان اعتیاد به  طور کامل حل شده است. به اعتقاد بعضی از گروه‌های بزرگ اعتیاد یک بیماری مرموز، پیش‌رونده و لاعلاج است که درمانی ندارد. به گفته آقای مهندس برای درست کردن روان باید تعریف درستی از روان داشته باشیم؛ چراکه روان‌شناسان و روان‌پزشکان هم نتوانستند تعریف واحدی از روان و همچنین از حس داشته باشند.

اول حس درون که‌ در بدن و قابل فهم است. این پنج حس نامبرده شامل بینایی، بویایی، چشایی، شنوایی و لامسه است و پنج حس برون هم وجود دارند که با هفت اندام رابطه نزدیکی دارند. حس ششم رابط بین حس درون و برون است. حس یک گیرنده است و مرکز آن در سینه و یا به‌عبارتی در قلب است؛ یعنی این‌که وقتی حس گرسنگی در ما به‌وجود می‌آید؛ گیرنده یا حس گرسنگی را می‌گیرد و ما متوجه گرسنه بودن خود می‌شویم.

منشأ تمام حرکت‌های ما حس‌های درون ما است. بستگی دارد حس‌های ما چگونه باشد؛ برای مثال: یک نفر با گفتن یک حرف ناسزا از شخصی دچار بهم‌ریختگی نمی‌شود و دیگری با شنیدن حرف ناسزا سریع دچار بهم‌ریختگی احساس می‌شود و حس خشم در او به‌وجود می‌آید. وقتی انسان خشمگین و عصبانی است ضریب هوشی او یک سوم، کاهش می‌یابد و ممکن است فرد در موقع عصبانیت کارهایی انجام دهد که در زمان معمولی هرگز چنین حرکتی نمی‌کند. اینجا است که می‌گوید ترس و خشم، تفکر را می‌خورد؛ تفکر خورده شده مثل غذای فاسد و مانده است که انسان را مسموم  می‌کند.

اگر بخواهیم به هر آن‌چه وجود دارد پی‌ببریم باید دل و حس‌مان بخواهد. وقتی خواسته‌اش را داشته باشیم الهام به آن شکل می‌دهد و الهام‌ها می‌تواند بار مثبت و منفی داشته باشند و بستگی دارد ما چه‌چیزی را انتخاب کنیم. انسان به دنبال هرچه که باشد به او الهام می‌شود و هرچه تزکیه و پالایش در انسان بیش‌تر باشد دریافت و صعود او هم بیشتر خواهد بود.

نویسنده: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
ویراستار و رابط‌خبری: همسفر حمیده رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون اول)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی ارگ کرمان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .