English Version
This Site Is Available In English

وادی دوازدهم مثل یک نمایش‌نامه تئاتر می‌باشد

وادی دوازدهم مثل یک نمایش‌نامه تئاتر می‌باشد

مشارکت همسفر افسانه 

وادی دوازدهم می‌گوید «در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود.» این وادی در اصل می‌خواهد به من بگوید اگر می‌خواهی به هدف و خواسته‌ات دست یابی باید طبق یک تکنیک و اصول حرکت کنی و چند نکته را در این وادی به ما یادآور می‌شود (اختیار، زمان، تغییر، تبدیل و ترخیص)، نیروهای القا، احیا و تحرک نیز وجود دارد.

برداشت من از این وادی این است که من هدفی را که در نظر می‌گیرم باید برای آن هدف شروع به حرکت کنم و در این بُعد از حیات که ما در آن زندگی می‌کنیم بدون در نظر گرفتن زمان نمی‌توانیم کاری انجام دهیم و بُعد دیگری نیز هست که بی‌زمانی در آن معنا دارد مثلاً در درمان اعتیاد ۱۰ ماه زمان نیاز است ولی در یک سری از موارد در ذهن انسان، آسمان‌ها و در مکان‌های دیگر نیاز به زمان نیست مثلاً در ذهن تصور یک ماشین مدل بالا زمان ندارد ولی در بیرون از بُعد زمان یک مدتی دارد و زمان یعنی شمردن‌.

مثلاً در درمان اعتیاد ما احتیاج به گذشت زمان داریم تا بتوانیم بر اثر گذشت زمان تغییراتی را در خود انجام دهیم تا تبدیل شویم و در نهایت ترخیص شویم و برای تغییر ما باید زمان را در نظر بگیریم این‌طور نیست که ما از فردا بخواهیم تغییر کنیم و یک‌ شبِ این تغییرات صورت بگیرد بلکه برای تغییرات باید علم و دانایی خود را بالا ببریم، با تجربه و آموزش به چیزهایی که در کنگره هست مثل شناخت و معرفت برسیم تا بتوانیم تغییر کنیم وقتی علم را یافتی می‌توانی به آرامی تبدیل شوی و پس از آن ترخیص صورت می‌گیرد.

وادی دوازدهم مثل یک نمایشنامه و تئاتر می‌باشد که بسیار شیرین و روان توضیح داده شده و در یک مقطع که جانشین می‌گوید انسان‌ها خصوصیات زیادی دارند می‌توانند خردمند باشند و هم می‌توانند خردمند نباشند و به گفته آقای مهندس به جز اختیار انسان موضوع دیگری نیز در بر دارد و آن نیمه تاریک و نیمه روشن انسان می‌باشد که من هم در یک مقطعی از زندگی در روشنایی‌ها بودم و در مقطعی در تاریکی‌ها، این تاریکی می‌آید و می‌رود و تمام زندگی من و افراد را در برمی‌گیرد. این خصوصیت انسانی است که خیلی راحت می‌تواند با اختیاری که دارد از دل تاریکی به روشنایی برسد، ترخیص شود و همه‌ جا را روشن ببیند.

مشارکت همسفر فیروزه 

کنگره ۶۰ درسال ۱۳۷۸ توسط جناب مهندس دژاکام با عنوان راهی برای انسان‌های خواهان رهایی از دام اعتیاد تأسیس شد؛ کنگره ۶۰ یکی از سازمان‌های مردم نهاد و بدون وابستگی به هیچ سازمان وارگان دولتی در حوزه اعتیاد و مواد مخدر که در زمینه کاهش آسیب‌های ناشی از مصرف مواد مخدر به‌صورت رایگان و در سطح ملی شروع به کار کرد. ۱۵ آذر۱۳۷۶مهندس دژاکام پس از ۱۷سال اعتیاد به الکل تریاک شیره سرانجام موفق شد با استفاده از روش ابداعی خود به درمان و رهایی برسد.

جناب مهندس دژاکام در کتاب عبور از منطقه ۶۰ درجه زیر صفر که تجربیات خود از ترک را بیان می‌کند توضیح داد این رویداد برای ایشان و خانواده محترمشان باوری در ناباوری بود. آری متد DST توانست برای اولین بار در تاریخ بشریت یک نفر را به رهایی و درمان برساند کشف متد DST درحوزه درمان اعتیاد به جهانیان ثابت کرد که ترک یک‌شبه اتفاق نمی‌افتد بلکه باید جسم، روان، جهان‌بینی طی زمان ۱۰ ماه به درمان برسد.

مشارکت همسفر زهرا 

وادی دوازدهم به ما می‌گوید در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود. این یعنی اگر من خواسته، هدف و یا نیتی دارم با تصویرسازی در ذهن خود و حرکت کردن در مسیر، هدف خود و تلاش مستمر می‌توانم به آن خواسته اولیه برسم و در پایان کار آن هدف اولیه اجرا می‌گردد.

مشارکت همسفر شهناز 

در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود، ما برای رسیدن به اهداف خود باید پارامتر زمان را در نظر بگیریم یعنی، هر خواسته و دستوری می‌تواند باگذشت زمان به اجرا درآید اگر خواسته ما درمان مسافر باشد آن‌ها بلافاصله به اوج رهایی نمی‌رسند باید با روش مناسب که همان متد Dst  و در زمان مناسب حداقل ۱۰ الی ۱۱ ماه و با استفاده از داروی مناسب یعنی،OT به درمان برسند و حال خوش را تجربه کنند و بعد از ۱۰ ماه سفر در حضور آقای مهندس، دستور قطع OT را می‌گیرند و این به معنی این است در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود و مسافران ما گل رهایی را از دستان پرمهر آقای مهندس دریافت می‌کنند؛ بنابراین هم خلقت و هم انسان برای رسیدن به نتایج دلخواه می‌بایست زمان را با موفقیت سپری نمایند و هیچ راهی برای حذف زمان وجود ندارد مگر اینکه از زمان خارج شویم و برای رسیدن به آخر امر بایستی از مراحل تغییر و تبدیل عبور کنیم تا به مرحله نتیجه یا ترخیص برسیم، البته در این زمینه سه نیروی القا، احیا و تحرک یا حرکت نیز وجود دارد تا ما را به نتایج دلخواه یا آخر امر هدایت کند.

رابط خبری و تایپ: همسفر نرگس رهجوی راهنما همسفر فائزه (لژیون اول)
ویراستاری و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی ملایر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .