اولین جلسه از دوره سی و نهم کارگاههای آموزشی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی شهرری با استادی همسفر مریم، نگهبانی همسفر پروین و دبیری همسفر زهرا با دستور جلسه «وادی دوازدهم (در آخر امر، امر اول اجرا میشود.) و تأثیر آن روی من» روز سهشنبه ۲ بهمنماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
خدا را شکر میکنم که این فرصت به من داده شد تا این جایگاه را تجربه کنم. دستور جلسه این هفته وادی دوازدهم است. وادی دوازدهم میگوید: «در آخر امر، امر اول اجرا میشود.» امر اول همان هدف و خواسته ما است؛ اگر میخواهیم به خواستهمان برسیم؛ ابتدا باید تفکر و تلاش کنیم تا به آن امر برسیم. برداشت من از این وادی این است که امر یا هدف اول برای خواسته ما حرکت است؛ یعنی باید حرکت کرده تا در آخر به آن خواسته برسیم و باید در این مسیر قوی جلو برویم؛ مثلاً هدف اول و خواسته مسافران کنگره درمان اعتیاد است و میخواهند به رهایی برسند؛ بنابراین باید با خواسته قوی حرکت کنند تا درنهایت به امر آخر برسند. اگر خواسته و هدفی داریم؛ باید در ذهن خود تصویرسازی کرده و در مسیر درست حرکت کنیم تا به آن برسیم؛ بهطور مثال برای درمان اعتیاد، احتیاج به گذشت زمان داشته تا بتوانیم به تعادل و تغییرات دستیابیم. در درمان اعتیاد و رسیدن به تعادل باید بر روی سه ضلع جسم، روان و جهانبینی کارکنیم و زمانی به این امر میرسیم که این سه ضلع به تعادل رسیده باشند.
برای رسیدن به هدف باید دانایی کسب کرده و جهانبینی را آموزش بگیریم تا مقابل آفتهایی مانند نیروهای منفی و بازدارنده مبارزه کنیم؛ زیرا آنها نمیگذارند ما به امر آخر برسیم. در وادی دوازدهم آقای مهندس میگوید: «ما باید مواظب نیروهای منفی باشیم؛ زیرا آنها بالباس تقوا همیشه حاضرشده و ما متوجه آنها نمیشویم؛ اما آنقدر باید دانایی کسب کنیم تا بتوانیم مقابل آنها بایستیم.» برای تغییرات باید حتماً حرکت کرده در غیر این صورت دچار سکون شده و هیچ هدفی برای ما شکل نمیگیرد. در این وادی میگوید: در هستی هیچچیز در سکون نیست. زمانی که انسان رشد کرده و بهمراتب بالا برسد؛ باید سه مرحله تغییر، تبدیل و ترخیص را طی کند تا بتواند به مراحل بالاتر برسد. ما نباید انتظار داشته باشیم؛ برای رسیدن به بسیاری از مسائل که در جریان زندگی ماست یکشبه اتفاق خاصی روی دهد و به نتیجه سریع برسیم. انسان باید زندگی کند تا قوانین زندگی را یاد بگیرد؛ اگر سریع به نتیجه برسیم سودی ندارد؛ مانند بادی است که چیزی را میآورد و سریع از بین میرود.
برای اینکه بتوانیم سه مرحله تغییر، تبدیل و ترخیص را پشت سر بگذاریم؛ باید دانایی، شناخت و معرفت لازم را کسب کنیم. برفرض اگر میخواهم کاری را راهاندازی کنم؛ باید اول آگاهی کامل را در موردش به دست آورده و از افرادی که تخصص دارند پرسوجو کنم تا آگاهی کامل را به دست آورم؛ سپس سرمایه اولیه، ابزار و لوازم را مهیا کرده تا بتوانم محصولی تولید کنم و به بازار ارائه دهم. بعضی از انسانها نسبت به برخی از مسائل بیاهمیت هستند؛ اما همین موضوع میتواند تمام زندگی آنها را تحت تأثیر خود قرار دهد. در زندگی باید همیشه فکر و تلاش کنیم. بدون فکر نباید کاری را انجام دهیم؛ بلکه باید با تفکر حرکت کنیم؛ زیرا درحرکت به بسیاری از اهداف خود میرسیم. آقای مهندس میفرمایند: «همیشه باید در حال آموزش باشیم.» خدا را شکر که در مسیر آموزشها قرار گرفتم تا بتوانم به لطف خدا زندگی را تغییر بدهم و از تاریکی بیرون بیایم؛ اگر آموزش نبینم و در سکون بمانم بهاحتمالزیاد دوباره به تاریکیها برمیگردم. آقای مهندس جمله معروفی دارند که میفرمایند: بزرگترین دشمن انسان جهل و ناآگاهی انسان است.
معرفی نگهبان جدید
رهایی ۳۰ سیدی همسفر هدیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون پانزدهم)
رهایی ۴۰ سیدی همسفر سمیه و همسفر مریم رهجویان راهنما همسفر اکرم (لژیون یازدهم)
مرزبانان کشیک: همسفر مریم و مسافر احمد
عکس: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر عذری (لژیون دهم)
تایپ: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون یازدهم)
ویراستاری: همسفر سارا رهجوی همسفر سعیده (لژیون دوازدهم) دبیر سایت
ارسال: همسفر مرضیه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی صالحی
- تعداد بازدید از این مطلب :
221