جلسه چهارم از دوره سیام کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی حر به استادی راهنما همسفر زینب، نگهبانی همسفر لیلا و دبیری همسفر فرحناز با دستور جلسه «وادی دوازدهم (در آخر امر، امر اول اجرا میشود) و تأثیر آن روی من» روز سهشنبه ۲ بهمنماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان زینب هستم یک همسفر
ابتدا خداوند را هزاران بار شاکر و سپاسگزارم که یک بار دیگر توفیق داد تا من در این جایگاه قرار بگیرم و آموزش ببینم. از نگهبان عزیز و مرزبانهای محترم و خانم ایجنت خیلی تشکر میکنم که اجازه دادند در این جایگاه بنشینم، آموزش ببینم و خدمت کنم. دستور جلسه این هفته وادی دوازدهم است تحت عنوان «در آخر امر، امر اول اجرا میشود.» ما در کنگره ۱۴ تا وادی داریم که تکتک این وادیها نقش خیلی مهمی در تغییر نگرش و تغییر جهانبینی ما دارند؛ یادگیری تکتک این وادیها و عمل کردن به آنها باعث میشود که من در مسیر درستی قرار بگیرم و نگرش من به خودم اطرافیانم و کل هستی تغییر کند.
وادی دوازدهم میگوید: در آخر امر، امر اول اجرا میشود. این عنوان دو قسمت است ابتدا یک امری است که در آخر اجرا میشود یعنی یک هدف و یک خواستهای است که در آخر به آن میرسیم در اینجا برای من مسئله زمان را مطرح میکند که من اگر میخواهم به هدفم برسم باید زمان را در نظر بگیرم. در این وادی به خیلی از موضوعات اشاره شده است از جمله؛ چگونه انسان خلق شد؟ یا چگونه جهان خاکی به وجود آمد؟ در مورد اختیار انسان صحبت میکند، در مورد یک سری نیروها و قوانین که وجود دارد و به ما کمک میکنند که به هدفمان برسیم صحبت میکند؛ که اگر من بخواهم در مورد همه اینها صحبت کنم خیلی زمان میبرد؛ من پیشنهاد میکنم عزیزانی که این وادی را مطالعه نکردهاند حتماً این وادی را مطالعه کنند و به عمق قضیه پی ببرند.
در اصل این وادی میخواهد به من بگوید که اگر میخواهی به هدف و خواستهات برسی باید طبق یک اصول و قواعدی حرکت کنی یکی از این قوانین که در هستی وجود دارد قوانین تغییر، تبدیل و ترخیص میباشد که این سه قانون مستلزم زمان میباشد که باید به آن توجه کرد. ما در کنگره یاد گرفتیم که باید از طبیعت الگوبرداری کنیم مثال سادهای که آقای مهندس میزنند؛ کاشت گندم را مطرح میکنند که خواسته و تصمیمات ما و همان نیتهایی که ما داریم مثل بذری عمل میکند که در ذهن ما کاشته میشود؛ ولی اینها زمان میبرد که به ثمر بنشیند.
وقتی من یک دانه گندم را در دل خاک میکارم نمیتوانم انتظار داشته باشم که خیلی زود رشد کند و تبدیل به یک خوشه گندم شود؛ باید یک سری تغییرات در این دانه به وجود بیاید تا دانه در دل خاک شکافته شود تا کمکم تبدیل به خوشه گندم شود و این روند هشت ماه زمان میبرد؛ این مثال را میشود در تمام سطوح زندگی به کار برد و از آن استفاده کرد. برای مسافرها هم این امر صادق است یک مصرفکننده که وارد کنگره میشود باید حداقل ۱۱ ماه زمان سپری کند تا به درمان برسد البته بستگی به خواست مسافر هم دارد که واقعاً بخواهد که درمان شود یعنی بعد از اینکه کاشته میشود؛ باید مرغوب باشد تا بتواند رشد کند.
همسفران هم نباید اصلاً عجله کنند؛ نباید بگویند: ما چند ماه است که به کنگره میآییم پس چرا مسافرم حالش خوب نشده است؟ مگر یک مسافر در عرض چند ماه مصرفکننده شده است که بخواهد در عرض چند ماه هم درمان شود. در مبحث درمان اعتیاد؛ باید به سه مقوله توجه کرد؛ جسم، روان و جهانبینی، یعنی مسافر سوای اینکه با روش DST، داروی OT و به مدت زمان حداقل ۱۱ ماه جسمش به درمان میرسد؛ روان و جهانبینیاش هم با نوشتن سیدی، با حضور مستمرش در جلسات، با گوش دادن به حرف راهنما، تغییر میکند و درمان میشود. همه اینها نیازمند زمان است که تغییر و تبدیل انجام شود و یک فرد مصرفکننده تبدیل به یک فرد سالم میشود که همان رهایی است.
با توجه به اینکه همه انسانها با هم متفاوت هستند؛ پس زمان تغییر، تبدیل و ترخیصشان هم با هم متفاوت است بهخاطر همین در کنگره میگویند: هیچ وقت خودت یا مسافرت را با دیگران مقایسه نکنید؛ این آموزشهای جهانبینی خیلی به ما همسفرها کمک میکند که تغییر درستی داشته باشیم. جهانبینی؛ یعنی تغییر نگرش، یعنی اگر من تفکرات و تصمیماتم تغییر کند، زندگیام هم تغییر میکند. زندگی ما با یکسری عادتها و تفکرات شکل گرفته است. طرز تفکراتمان تا به حال غلط شکل گرفته و به سرعت نمیشود این تغییرات را انجام داد.
در ابتدا ۱۴ وادی خیلی کمک میکند تا من تفکراتم را تغییر دهم چون من هر چیزی که در ذهنم و در تفکراتم میکارم؛ همان را برداشت میکنم پس اگر تفکر و اندیشه من درست باشد محصول درستی هم خواهد داشت. بستگی به این دارد که من چه چیزی را در تفکرم بکارم؟ اگر خشم بکارم؛ خشم درو میکنم، اگر کینه بکارم کینه درو میکنم، اگر بخشش بکارم بخشش درو میکنم؛ پس هر مشکلی که برای من بهوجود میآید در اثر تصمیماتی است که در ذهن من شکل میگیرد.
در کل قانون یا وادی دوازدهم به من میگوید: که ذره ذره؛ باید تغییر کنم. ابتدا از تفکر، نگرش و دیدگاهم تغییر کنم تا در ادامه به آن چیزی که میخواهم برسم و در این راستا حرکت و تلاش نقش بسیار مهمی دارد. به قول معروف که میگوید: دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد؛ واقعاً مسیر و روش کنگره برای رسیدن به هدف، شاید دیر و زود داشته باشد اما قطعاً برای کسی که در مسیر هست سوخت و سوز ندارد به نتیجه میرسد. خیلی ممنون که به مشارکت من گوش کردید.
تایپ : همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون هفتم) و همسفر سولماز رهجوی راهنما همسفر ستاره (لژیون پنجم)
عکاس: همسفر پروین رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون بیستم)
ویرایش: همسفر کبری رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هجدهم) و همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر منیژه (لژیون شانزدهم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون هفدهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی حر
- تعداد بازدید از این مطلب :
170