English Version
This Site Is Available In English

نیروی منفی می‌خواهد زمان را از من بگیرد

نیروی منفی می‌خواهد زمان را از من بگیرد

سیزدهمین جلسه از دوره پنجاه و ششم از کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶٠، نمايندگي پروين اعتصامي اراک با استادی راهنمای محترم مسافر حمید، نگهباني  مسافر علی و دبیری مسافر رضا با دستور جلسه «وادی دوازدهم و تأثیر آن روی من» سه‌‌شنبه، هجدهم دی‌ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۷:۰۰  آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان حمید هستم یک مسافر؛ خدا را شاکرم که دوباره این جایگاه را تجربه می‌کنم. از راهنمای خودم آقا بهنام و راهنمای درمان سیگارم آقا رضا سپاسگزارم. از آقای نگهبان تشکر می‌کنم که این فرصت را به بنده دادند تا آموزش بگیرم. از جناب مهندس و خانواده محترم ایشان تشکر می‌کنم که این بستر را برای ما فراهم کردند.

دستور جلسه وادی دوازدهم که می‌گوید در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود، جناب مهندس فرمودند ۱۴ وادی فقط برای درمان اعتیاد نیست و این ۱۴ وادی برای آرامش و آسایش هر انسانی کارآمد است، من برای اینکه به آرامش و آسایش برسم، ۱۴ وادی را در کنگره به من یاد می‌دهند و هر ساله این ۱۴ وادی آموزش داده می‌شود و هر بار که وادی‌ها را می‌خوانم یک مطلب جدید را دوباره یاد می‌گیرم. وادی اول می‌گوید با تفکر ساختارها آغاز می‌گردد، من برای اینکه بتوانم از تاریکی خارج شوم، چون درمان مواد مخدر یک امر خیلی بزرگ است، حالا چه درمان مواد مخدر چه درمان سیگار که نیاز به یک سری راه دارد و نیاز به کارهایی دارد که ما تا حالا انجام نمی‌دادیم، بلد نبودیم یا اگر بلد بودیم انجام نمی‌دادیم. ما ۱۴ وادی داریم، ۱۴ تا راه داریم از وادی اول شروع می‌شود تا می‌رسد به این وادی، وادی دوازدهم که می‌گوید در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود. برداشتی که من از وادی دوازدهم دارم این است که برای اینکه من برسم به آرامش و آسایش و اینکه مواد مخدر مصرف نکنم، شب‌ها خوب بخوابم، مشکلات را بتوانم حل کنم و مشکل روی مشکل نیاورم نیاز به تغییر، تبدیل و ترخیص دارم. من مصرف کننده و کسی که تازه وارد است در کنگره، برای اینکه از تاریکی خارج شود لازم است بداند که باید تغییر کند و در این وادی می‌گوید برای اینکه انسان تغییر کند دو حالت دارد، یا از عالم بالاست، پاک و منزه، و یا عالم پایین، زشتی و پلیدی، ما تبدیل نمی‌شویم مگر یک سری علم، آگاهی و معرفت یاد بگیریم و انجام بدهیم تا بتوانیم تغییر کنیم و تبدیل شویم.
در تغییر کردن اساساً هیچ موجودی ناگهانی درونش تغییر ایجاد نمی‌شود و در همین وادی هم می‌گوید که شما نمی‌توانید یک فرد بی‌سواد را یک دفعه باسواد کنید یا نمی‌توان یک فرد مصرف کننده را که غرق در مصرف، دروغ و کارهای ضد ارزشی است، از آن بخواهید که یک دفعه مصرف نکند،  آدم خوبی شود، کارهایش را درست انجام بدهد و درست زندگی کند. تغییر در مدت زمان انجام می‌شود و زیبایی این وادی و این تغییر در اینجاست که می‌گوید، هر کار ضد ارزشی زمان خاص خودش را دارد، یعنی زمان تغییر یک مصرف کننده به عدم مصرف که بخواهد مصرف نکند، ۱۰ ماه وقت لازم است. جهان‌بینی فرق می‌کند و وقت متفاوتی در افراد دارد، ولی اگر شخص بخواهد و روان خودش را درمان کند و مواد شبه افیونی بدن راه اندازی شود، ۱۰ ماه یا ۱۱ ماه وقت لازم است. حالا کسی که مثل من ۱۵ سال درگیر اعتیاد بوده و بخواهد ترک کند مثل حرفی که بیرون از کنگره می‌گویند، خواسته داشته باش مهم نیست که چگونه ترک می‌کنی یا با چه روشی می‌خواهی این کار را انجام بدهی. می‌گویند فقط ناگهانی بگذار کنار و بیا آموزش بگیر. این غلط است چون من خودم راه به جایی نبردم و شما هم که اینجا هستید قطعاً همین عقیده را دارید. شاید کسانی باشند که بتوانند ولی من که نتوانستم.

ما ۱۴ وادی داریم که در وادی دوازدهم می‌گوید تغییر، تبدیل و ترخیص. زمانی که سفر اولی سفر خودش را شروع می‌کند اولین تغییرش این است که هروئین را کنار بگذارد و به جای آن داروی "OT بخورد، بعد از ۲۱ روز یک پنجم از میزان آن کم می‌شود، تغییر می‌کند. بعد مسواک زدن را یاد می‌گیرد، تغییر می‌کند، لباس پوشیدنش تغییر می‌کند، حرف زدنش تغییر می‌کند، کار کردنش تغییر می‌کند و غیره. هر کسی که وارد کنگره می‌شود و دو ماه از سفرش  می‌گذرد مشخص است که تغییرات درونش ایجاد شده است. ترخیص کجاست؟ ترخیص در کنگره نیست، ترخیص بیرون از کنگره است. وقتی بعد از ١٠-٢٠ یا هر چند سال که از کنگره جدا شدم چگونه ترخیص می‌شوم؟ آیا رفتار و کردار من نسبت به خودم، خانواده و جامعه عوض شده؟ رفتار، کردار، گفتار، خواب، ورزش و غیره این‌ها همه بیرون از کنگره خودشان را نشان می‌دهند. در ادامه می‌گوید برای اینکه تغییر پیدا کنیم و تبدیل شویم نیروی القاء، احیا و تحرک موجود می‌باشد. دو نوع القاء داریم، یکی اینکه می‌آیم در کنگره و به من القاء می‌شود و یک نوع دیگر، اینکه می‌روم جایی که مصرف می‌کنند و هزار کار ضد ارزشی دیگر انجام می‌دهند. من باید بدانم در کدام جبهه می‌جنگم، در هر جبهه‌ای که بجنگید در پشت جبهه به شما کمک می‌شود، به فرض مثال در جبهه جنگی نیروهای خودی به شما کمک می‌کنند یا همان نیروهای مثبت به شما کمک می‌کنند. احیا که از حی آمده یعنی زنده شدن، هر انسانی که وارد کنگره ۶۰ بشود، ۱۴ وادی و راه درمان کنگره ۶۰ را پیش بگیرد قطعاً زنده می‌شود. تحرک هم موجود می‌باشد، باید یک تکانی به خودمان بدهیم و از یک سری خواسته‌های معقول هم باید عبور کنیم تا بتوانیم ترخیص شویم. خواسته‌های معقول، مثل اینکه شخصی ماهانه کرایه مغازه باید بدهد ولی کرکره مغازه را می‌کشد پایین و می‌آید کنگره. این شخص دارد هزینه‌اش را می‌پردازد، شما اگر در نیروهای منفی هم باشید باید هزینه‌اش را بدهید، بخواهید خلافکار باشید باید هزینه‌اش را بدهید، اگر می‌خواهید مصرف کننده باشید باید هزینه‌اش را بدهید و اگر هم می‌خواهید در نیروهای مثبت باشید باید هزینه‌اش را بدهید، کرکره مغازه را بکشید پایین و بیایید کنگره که ترخیص شوید.

موضوع دیگر در وادی دوازدهم بحث زمان است، چیزی که نیروهای منفی می‌خواهند از ما بگیرند زمان است. در قدیم می‌گفتند عجله کار شیطان است، ما از این جمله سرسری می‌گذریم ولی این یعنی نیروهای منفی می‌خواهند زمان را از ما بگیرند. چه کسی ۱۱ ماه می‌آید؟ چه کسی سی دی می‌نویسد؟ چه کسی وقت می‌گذارد؟ می‌گوید به کمپ برو و در مدت ۲۰ روز ترک کن، این نیروی منفی است، می‌گوید برو در مغازه یا سر کارت و ۱۰ ماه خودت را علاف نکن، نیروی منفی می‌خواهد زمان را از من بگیرد. پس وقتی می‌گویند عجله کار شیطان است واقعاً کار شیطان است و می‌خواهد زمان را از من بگیرد. کسی که یک دفعه یا ناگهانی بخواهد ترک کند، نتیجه‌ای نمی‌گیرد و یک آدمی با حال خراب می‌باشد.

در ادامه، وادی دوازدهم موضوع درختکاری را به ما گفته است که هر سفر دومی که درمان شده باید در هر سال یک درخت بکارد و به آن رسیدگی کند، فقط کاشتن درخت نیست، باید به آن رسیدگی کند و هر سال به آن سر بزند. به نظر من این می‌شود جبران خسارت از طبیعت. من خودم بیشتر از یک درخت کاشتم، هر سال از ۲ تا چند درخت می‌کارم، چه در کنگره و چه بیرون از کنگره‌. این کار خیلی لذت بخش است، بهار که می‌رسد می‌بینم که سرسبز می‌شوند و حس خوبی به من دست می‌دهد.
ممنون که به صحبت‌های من گوش دادید.


تایپ: مسافر معین
تنظیم: مسافر محسن

«مسافران نمایندگی پروین اعتصامی اراک»

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .