برداشت همسفر زیبا رهجوی راهنما همسفر پریا (لژیون چهارم) در مورد سیدی "وادی هشتم بخش 1":
آقای مهندس در این سیدی میفرمایند: «با حرکت راه نمایان میشود. امواج چون گردباد بر زمین فرود میآیند و آنچه برداشتنی باشد با خود به امانت میبرند و این جز فرمان حاصل نمیگردد؛ پس با شما که پیمان میبندیم در اندیشه آن باشید که از زمین بر خواسته و به آن مکان که واقعی است، رهسپار شوید.» استاد در وادی هشتم قصد دارند که نقطه تفکر ما را روشن کنند تا بدانیم در پشت پرده آفرینش، پردههای دیگر نهفته است و این را بدانیم که حیات این نیست که ما با چشم ظاهر میبینیم. علما و حکما دو بخش یا گروه هستند. گروهی که از راه درس و مشق یکسری اطلاعات را آموختند و در محدوده ماده کار میکنند که به اینها حکما و علمای بحثی گفته میشود.
علمای بحثی در محدوده حواس پنجگانه ظاهری کار میکنند. علمای بحثی، نمیتوانند فرشتگان، قدرت مطلق، شیطان را درک کنند. گروهی از اینها قرآن را حفظ هستند؛ ولی هرگز با مفاهیم آن روبرو نشدهاند. زندگی ما ابعاد گوناگونی دارد، ما فکر میکنیم به این دنیا میآییم و مدتی زندگی میکنیم و بعد هم با مرگ تمام شود، نه اینطوری نیست. از سکون نه زایشی به وجود میآید و نه چیز دیگری، با حرکت است که راه نمایان میشود. در هستی، چیزی به نام نیستی و نبود وجود ندارد؛ باید بدانیم که جای ما در این هستی و مکان ما تغییر میکند؛ اما ما قادر نیستیم خود را از چرخه آفرینش خارج کنیم؛ حتی اگر خودکشی کنیم. بعد از مرگ در مکانی دیگر متولد میشویم، باز هم در این چرخه میمانیم.
در وادی هشتم به بحث اختیار اشاره شده است. هر یک از ما در مسیر حرکت با دو راهیهای زیادی برخورد میکنیم، حال این مربوط به قدرت اختیار ماست که به سمت فجور یا به سمت تقوا حرکت کنیم. زمانی که انسان توسط شیطان راه فجور را انتخاب کرد، بعد از پشیمانی از درگاه خداوند به زمین فرستاده شد و خوب میدانست که در این مسیر باید با اختیار خود مسیر فجور و تقوا را انتخاب کند. حرکت قانون وادی هشتم است و باید در مسیر صراط مستقیم بود تا راه نمایان شود.
البته زمانی که با تفکر و اندیشه میخواهیم حرکت کنیم؛ باید اطلاعات کافی از مسیر را داشته باشیم و بدون ترس حرکت کنیم تا راه نمایان شود. در وادی هشتم ما سه قانون داریم که عبارتاند از: اول، خواستهٔ ما مشخص باشد. دوم، با تمام وجود بخواهیم تا به خواسته خود برسیم. سوم، در مسیر حرکت گاهی با چندین راه برخورد میکنیم که مجموع این راهها به دو راه عمده میرسد: یکی راه ارزشی و دیگری راه ضد ارزشی است که هر فرد بستگی به خردمندی و کمخردی خودش مسیر را انتخاب میکند.
ویرایش: همسفر مهلا رهجوی راهنما همسفر پریا (لژیون چهارم)
ارسال: نگهبان سایت همسفر فهیمه
همسفران نمایندگی بیهقی سبزوار
- تعداد بازدید از این مطلب :
92