English Version
This Site Is Available In English

اهمیت زمان در رسیدن به خواسته‌ها

اهمیت زمان در رسیدن به خواسته‌ها

جلسه دهم از دوره بیست‌وهشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی شمس با استادی راهنما همسفر فهیمه، نگهبانی همسفر راضیه و دبیری همسفر اعظم با دستور جلسه وادی دوازدهم (در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود) و تاثیر آن روی من» روز سه‌شنبه ۲ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

خداوند را شاکر و سپاسگزارم که توفیق این را داد که یک بار دیگر این جایگاه را تجربه کنم و از خانم نگهبان تشکر می‌کنم که اجازه داد در این جایگاه آموزش بگیرم. وادی دوازدهم یک وادی کاملی است که نمی‌شود در ۵ دقیقه توضیح داد. این وادی در مورد اینکه انسان با اختیار کامل آفریده شده، برای ما صحبت می‌کند.

انسانی که از بهشت وارد زمین خاکی شده و قرار است که اینجا با آموزش‌هایی که می‌گیرد، به رشد و تکامل برسد و وارد بعد بعدی شود. وادی‌ها برگرفته از قوانین الهی هستند و ما از آنها درس درست زندگی کردن را می‌آموزیم. انسان علم را یاد می‌گیرد؛ چون در درون آنها قرار دارد؛ ولی حیوان نمی‌تواند علم را یاد بگیرد.

اگر ما به یک بز یا گوساله هر چقدر هندسه، ریاضی یا فارسی یاد بدهیم؛ چون در درون آنها نیست، نمی‌تواند آموزش بگیرد؛ اما انسان اینطور نیست در انسان صفات خداوند به صورت‌های کوچک تعبیه شده و انسان باید درون خودش بگردد و آنها را پیدا کند و با تلاش و کوششی که دارد، اختیار کامل سرنوشت خود را در دستش بگیرد تا به جایی برسد که راه را از چاه تشخیص دهد.

اگر در این مسیر دنبال ارزش‌ها برود به صلح، آسایش، آرامش و شادی می‌رسد و اگر به سوی ضد ارزش‌ها برود به سختی، مکافات، حقارت و بدبختی می‌رسد. در این وادی می‌گوید در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود این یعنی چه؟ یعنی اینکه ما برای رسیدن به اهداف خود؛ باید پارامتر زمان را در نظر بگیریم.

وقتی که مسافرهای ما وارد کنگره می‌شوند هدفشان درمان و رهایی است. در کنار مسافران همسفرانی می‌آیند که همه آنها تخریب‌های زیادی دارند و خواسته آنها رهایی و حال خوب خانواده است، این‌ها باید در کنار یکدیگر با گذشت ۱۱ ماه به این خواسته خود که رهایی است برسند؛ چون این بذری را که می‌کارند مثل این می‌ماند که گندمی بکاریم و به آن آب و کود فراوان دهیم و آن را در معرض نور شدید قرار دهیم آیا اتفاقی می‌افتد؟ هیچ کدام از این پارامترها باعث نمی‌شود که تبدیل به گندم شود.

گندم باید ۸ ماه زمان را سپری کند تا تبدیل به گندم شود، این در مورد مسافرهای ما هم صادق است؛ یعنی وقتی وارد کنگره می‌شوند؛ باید ۱۱ ماه را طی کنند و با آموزش‌هایی که فرا می‌گیرند در قسمت جسم، روان و جهان‌بینی آنها تبدیل و تغییر اتفاق بیفتد تا بتوانند ترخیص شوند. در این وادی بر پارامتر زمان خیلی تاکید کرده است و یک مسئله مهمی که می‌گوید در صبر خود بی‌صبری نکنید.

خواسته‌ ما رهایی است؛ یعنی بذری را که کاشتیم باید با آموزش‌های تدریجی که در کنگره می‌گیریم، با به موقع آمدن، گوش به فرمان بودن‌ها و خدمت کردن‌هایی که انجام می‌دهیم آن بذر تبدیل به نهال شود و میوه دهد و ما به آن نتیجه‌ای که می‌خواهیم برسیم؛ حتی یک تازه‌وارد تا سه جلسه که وارد کنگره می‌شود مهمان ما است تا بتواند نسبت به قوانین کنگره آشنایی پیدا کند و بعد از سه جلسه وقتی که راهنما انتخاب می‌کند و وارد لژیون می‌شود، نمی‌تواند روزی ۵ تا سی‌دی گوش کند و بگوید که می‌خواهم در زمان خود صرفه‌جویی کنم و زودتر به نتیجه برسم؛ چون شاید به اندازه ۵ تا جمله بتواند دریافت کند؛ پس پارامتر زمان خیلی مهم است.

ما باید به آهستگی و به قول آقای مهندس ذره‌ذره آموزش‌ها را بگیریم تا ساختارها شکل بگیرد. علت تاکید این وادی روی پارامتر زمان شکل‌گیری ساختارهای ما است ما باید ساختارهایمان را در کنگره درست کنیم. ما نمی‌توانیم یک ساختمانی را بدون اینکه بکوبیمش دوباره زیرسازی کنیم و یک بنای درستی را روی آن آباد کنیم، اگر بخواهیم بدون زیرسازی این کار را انجام دهیم این ساختمان بعد از ۵ یا ۶ ماه دوباره فرو می‌ریزد، مثل همسفرهایی که مثل معلم و یک مادر بالا سر مسافرهایشان می‌مانند و در کار آنها دخالت می‌کند و فکر می‌کنند که آنها در نهایت می‌گویند ما توانستیم به رهایی برسیم، در حالی که آن مسافر بعد از چند ماه دوباره گریز می‌زند و سفرش را خراب می‌کند؛ به خاطر اینکه آن ساختار آنطوری که باید شکل نگرفته و جهان‌بینی او کامل نشده است.

تغییر، تبدیل و ترخیص در تمامی موجودات وجود دارند فقط فرقشان با انسان‌ها این است که ما انسان‌ها دارای حس، تفکر، تعقل و نفس هستیم و با این ویژگی‌ها می‌توانیم این تغییرات را در خودمان به وجود بیاوریم و به دلیل اینکه ما انسان‌ها با هم متفاوت هستیم، این زمان تغییر، تبدیل و ترخیص در انسان‌ها متفاوت است؛ یعنی امکان دارد که این تغییرات در من زودتر انجام شود و در یکی دیگر دیرتر؛ البته نیروی القا، احیا و تحرک هم در هستی وجود دارد که به کمک ما می‌آیند و باعث می‌شوند که این تغییرات انجام شود که بدون کسب علم و آگاهی، معرفت و دانش هیچ‌وقت هیچ تغییری در کنگره یا جهان هستی صورت نمی‌گیرد.باید توجه داشته باشیم که در تمامی مراحل همیشه نیروهایی هستند که به کمک و یاری ما بیایند؛ اما این ما هستیم که مسئولیت بر عهده ما می‌باشد و این خودمان هستیم که باید آن نقش سازنده را داشته باشیم و بتوانیم کمک کنیم که این تغییرات در ما صورت بگیرد.

پیام وادی این است که ما بر روی زمین از خط قرمزها عبور نکنیم؛ چون دچار مشکلات و بحران‌هایی می‌شویم که خارج شدن از آنها بسیار سخت و مشکل است. وادی دوازدهم در آخر توصیه‌هایی برای ما دارد، اینکه در زمین زندگی کنیم و بگذاریم دیگران هم زندگی کنند و هرچه که برای خود نمی‌پسندیم، برای دیگران هم نپسندیم در زندگی به طبیعت، گیاهان، جانوران و سایر انسان‌ها خسارت وارد نکنیم، زمین را آلوده نکنیم، دیگران کاشتند ما خوردیم، ما بکاریم تا دیگران بخورند، آب‌ها را لجن نکنیم و توصیه آخرشان هم این است که برای آبادانی زمین و سالم بودن آن هر ساله درخت بکاریم و آقای مهندس می‌فرمایند: اگر یک درختی را می‌کارید، نشانه گذاری کنید و به آن سر بزنید و ببینید که آیا در حال رشد است یا نه، اگر دیدید رشد نکرد یا خراب شد سال بعد دو نهال بکارید و این باعث می‌شود که ما زمین را به جای بهتری تبدیل کنیم.

در آخر از مهندس دژاکام و خانواده محترمشان سپاسگزارم که این بستر را برای ما فراهم آوردند تا ما با آموزش‌های ناب کنگره به رهایی، سلامت روح و روان برسیم و تبدیل به انسان‌های بهتری شویم و تا آنجایی که می‌توانیم خدمت کنیم و به قول استاد سردار ما آمده‌ایم برای گرفتن آموزش و خدمت. برای ایشان عمر طولانی و با عزت خواستارم و از خدا می‌خواهم به خواسته‌شان برسند و در نهایت از همه خدمتگزاران شعبه به خصوص ایجنت محترم و مرزبان‌های گرامی سپاسگزارم.

تجلیل از راهنما همسفر فاطمه توسط اینجت همسفر مینا

ورود به سفر دوم جهان‌بینی همسفر شبنم رهجوی راهنما همسفر سپیده (لژیون اول)

ورود به مرحله دوم جهان‌بینی با نوشتن ۳۰ سی‌دی همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر پریناز (لژیون هفتم)

تهیه گزارش و تایپ: همسفر عسل رهجوی راهنما همسفر سپیده (لژیون اول)
عکس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون ششم)
ویرایش و ارسال: همسفر محدثه رهجوی راهنما همسفر الناز (لژیون دهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شمس

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .