English Version
This Site Is Available In English

حس، منشأ تمام حرکت‌ها است.

حس، منشأ تمام حرکت‌ها است.

بدون حس، هیچ حرکتی انجام نمی‌گیرد، در جهان بینی کنگره مخاطب، همه انسان‌ها با هر سطح سوادی هستند؛ اما در دانشگاه‌ها یا مدارس معمولا افراد در یک سطح سواد قرار دارند. صحبت‌‌های من برای همه افراد است؛ ولی بعضی از آن‌ها هم برای آیندگان است؛ پس لازم نیست کسانی که سی‌دی را گوش می‌دهند همه مطالب را بیاموزند، هر کس به اندازه درک خود از این سی‌دی‌ها برداشت می‌کند. برای درمان اعتیاد جسم، روان و جهان بین مطرح است. در برنامه کنگره ۶۰ اقدام به تاسیس دانشگاه کرده‌ام که در جزیره قشم در حال راه‌اندازی است و تا مقطع کارشناسی ارشد رشته‌های مهندسی دارد و انشاالله بتوانیم علوم انسانی و روانشناسی را هم در رشته‌های این دانشگاه بگنجانیم.

بدون حس، هیچ حرکتی انجام نمی‌شود، چه در صور پنهان و چه در صور آشکار. شما تا زمانی که حس گرسنگی نداشته باشید به طرف غذا نمی‌روید. حس اصولاً گیرنده است، مکان حس در سینه قرار دارد که همان قلب است. این گیرنده شرایط متعددی دارد؛ مثل گرسنگی؛ کسی که حس گرسنگی رادریافت می‌کند؛ باید برود غذا بخورد. حس‌های دیگری نیز هستند؛ مانند حس تشنگی، خوابیدن، مال اندوزی، ورزش کردن، لاغری، کینه، انتقام، عشق ورزیدن و...... در نتیجه هر کاری که ما انجام می‌دهیم باید حس آن در درون ما باشد و اگر حس وجود نداشته باشد هیچ حرکتی انجام نمی‌شود؛ پس منشأ تمام حرکت‌های ما حس است و این بستگی دارد که چگونه حسی باشد.

یکی با کوچک‌ترین حرفی به هم می‌ریزد عصبانی می‌شود و یکی به راحتی از کنار حرفی می‌گذرد  و با خود می‌گوید: با نادانان سخن مگویید. کسی که ناسزا می‌شنود، حس کینه می‌گیرد و درگیر می‌شود و درگیر شدن همانا و خشمگین شدن همانا. آی‌کیو انسان‌ها در مواقع خشم به یک سوم تقلیل می‌یابد که از آی‌کیو یک انسان احمق هم کمتر می‌شود؛ به همین خاطر انسان در حالت خشم، رفتارهای عجیب از خود نشان می‌دهد و یا کسی که حس نا امیدی دارد، از انجام هر کاری و ادامه زندگی باز می‌ ماند و این ابزار نیروهای شیطانی است. فرو رفتن در حس‌های مختلف باعث شدت گرفتن آنها می‌شود حس‌های زیاد دیگری هم وجود دارد: مانند حس شادی، افسردگی، امیدواری یا ناامیدی، جاه‌ طلبی یا کمک به دیگران.

این حس‌ها؛ باید باشند تا آموزش بگیریم؛ اگر انسان از آموزگار آموخت که آموخت؛ اگر نیاموخت از روزگار می‌آموزد. پنج حس بیرون دقیقاً مثل پنج حس درون هستند و حس ششم رابط بین حس‌های درون و بیرون است که به‌صورت الهام به انسان خبر می‌دهد؛ پس اگر کمی  فکر کنید، خواهید دانست که آن نیروی که ما را به جاهای مختلف می‌برد و می‌آورد و شما آگاه نیستید و یادتان نمی‌ ماند همان حس‌هایی هستند که طبق فرمان انجام می‌شوند و همان حس‌های بیرون و دیگر پیکره‌ها هستند؛ اما اطلاعاتی که به بدن ما می‌رسد همه به ما داده نمی‌شود؛ بلکه در ضمیر ناخودآگاه  به صورت آرشیو باقی می‌ماند؛ زیرا با مسائل اطراف ما مطابقت ندارد و باعث مشکلات در ما می‌شود؛ پس پنج حس دیگر ما به ابزار نیاز ندارند و این حس‌های بیرون  به هر کسی داده نمی‌شود.

نویسنده: همسفر مژده رهجوی راهنما همسفر سوسن (لژیون پنجم)
رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سوسن (لژیون پنجم)
ویراستاری و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر ژیلا (لژیون اول) نگهبان سایت
عکس: همسفر منیره مرزبان خبری
همسفران نمایندگی صفادشت

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .