تعریف چاکراها:
چاکراها، مراکز انرژی در بدن هستند که انرژی زمین را به بدن میرسانند و تعادل و هماهنگی ایجاد میکنند. چاکرا در زبان سانسکریت به معنای چرخ است. این نقاط انرژی که در سرتاسر بدن انسان و سایر موجودات زنده قرار گرفتهاند، میچرخند و انرژی را از خود عبور میدهند. اگر از فرق سرتان تا انتهای ستون فقرات در پایین کمر را خطی مستقیم تصور کنید، چاکراهای شما همگی روی این محور قرار گرفتهاند و هر کدام وظایف خاصی را دنبال میکنند. چاکرا به خودی خود پاک است و به سلامتی و یکپارچگی اعضای بدن کمک میکند.
به طور کلی دو نوع چاکرا در بدن وجود دارد: چاکراهای اصلی و چاکراهای فرعی؛ چاکراهای فرعی نامشخص است و در مورد آن توافق نظری وجود ندارد؛ اما گفته میشود هر کدام از ما دارای هزاران چاکرا فرعی هستیم. چاکرای اصلی، اعضای حیاتی کالبد فیزیکی را کنترل میکند و به آن انرژی میبخشد. چاکراهای اصلی؛ مانند نیروگاههایی هستند و درصورتیکه درست کار نکنند، باعث تضعیف و بیمار شدن اعضای حیاتی بدن میشوند؛ زیرا به منظور احیا و بازسازی، انرژی حیاتی لازم و کافی را ندارند.
بدن ما انسانها شامل انرژیهای مثبت و منفی است. به طور معمول سمت راست بدن انرژی مثبت و سمت چپ، انرژی منفی میباشد. این انرژیها بر مسیر چرخش چاکراها تأثیرگذار هستند و هر چاکرا نام و رنگ به خصوصی دارد که به طور مارپیچ از مرکز آن به سمت بیرون در حرکت میباشند و به یکی از رنگهای رنگین کمان مربوط است.
درگاههای انرژی بدن شامل هفت چاکراه مختلف از نشیمنگاه تا کف سر میباشند. این چاکراهها منابع انرژی در جایجای بدن انسان میباشند که شامل: چاکرای ریشه (تحتانی)، خاجی (جنسی)، خورشیدی، قلب، گلو، چشم سوم و تاج هستند، در این مقاله چاکرا سوم، چاکرا خورشیدی را مورد بررسی قرار میدهیم.
نحوه عملکرد چاکرای خورشیدی:
چاکرای سوم مانیپورا یا چاکرای خورشیدی به معنای گوهر درخشان که سومین مرکز انرژی در سیستم هفت چاکرای بدن است و به عنوان چاکراه ناف نیز شناخته میشود. چاکرا خورشیدی، منبع اصلی انرژی بدن است. وقتی چاکرای سوم به درستی میچرخد اجازه میدهد که انرژی جریان یابد و به عنوان مرکز اراده، خودباوری و انرژی تحول شناخته میشود و نقش مهمی در تنطیم انرژیهای مربوط به عملکرد نیت، هویت و زندگی را دارد. آیا تا به حال احساس کرده اید که میتوانید جهان را فتح کنید؟ گویی یک توپ آتشین از شور و شوق و قدرت در درون شما جریان دارد، این احساس نشاندهنده فعالیت چاکرای خورشیدی است. چاکرای سوم، چاکراه شبکه عصبی زیر معده به اندازه چهار انگشت بالاتر از ناف در دیافراگم قرار دارد.
شکل و رنگ چاکرا:
این چاکرا به شکل گل نیلوفر ده پر است و طیف رنگی این چاکرا زرد است، رنگ زرد میتواند، تأثیر بهسزایی روی صفرا، کبد، اعصاب و طحال داشته باشد. عنصر این چاکرا آتش است.
سنگ و روغن مخصوص چاکرا:
استفاده از کريستالها و سنگهایی مانند کهربا، سیترین، عقیق قرمز، یاقوت زرد طلایی، زمرد و طلا، روغنهایی مانند روغن بابونه، روغن بادام شیرین، نعناع فلفلی، چوب صندل میتواند برای تقویت و تعادل بخشیدن به چاکرا خورشیدی مفید باشد .
ویژگی چاکرا خورشیدی در حالت تعادل:
اعتمادبهنفس، قاطعیت و توانایی تصمیمگیری از جایگاهی حکیمانه در ما تقویت میشوند؛ این مرکز انرژی به ما این امکان را میدهد تا به قدرت شخصی خود دست یابیم و حس قوی خودآگاهی را در خود بنا کنیم. این چاکرا نمایانگر هوش، عقل و ذهنیت است.
ویژگی چاکرای آسیبدیده و نامتعادل:
احساس ناامنی، تردید در خود و فقدان جهتگیری در زندگی، دائماً دچار افکار منفی میشوید و نسبت به همه چیز بیعلاقه و بیاراده هستید. نامتعادل بودن این چاکرا موجب بهوجود آمدن شک و تردید، قضاوت خود، تمرکز بر عیب و نقصهای ظاهری و طرد شدن میشود.
نحوه بازسازی چاکرای خورشیدی:
پذیرش کامل خود به معنای آن است که شما تمام جنبههای شخصیت خود را پذیرفتهاید. جملات مثبت را با خود تکرار کنید؛ من با اطمینان تصمیم میگیرم، من شجاعت ایجاد تغییرات مثبت در زندگی را دارم، من چیزهای زیادی برای ارائه به دنیا دارم.
انجام تمرینات ورزشی، نفس عمیق بکشید و ریه های خود را پر کنید و عضله های دیافراگم و چاکرای خورشیدی را ماساژ دهید با تنفس عمیق انرژی خود را به چاکرای خورشیدی که نزدیک معده است بفرستید این تمرین باعث میشود تمرکز شما زیاد شود.
بیماریهای چاکراه خورشیدی:
مشکلات گوارشی شامل، عدم هضم صحیح موادغذایی، یبوست، سندرم روده تحریکپذیر، بیماری لوزالمعده، کبد و روده، پرخوری، مشکلات دمای بدن که معمولاً یا بدن بسیار سرد یا بسیار گرم است .
زمان شکلگیری و اندامها:
شکلگیری چاکرا از ۱۸ ماهگی تا ۴ سالگی است
غذاهای مربوط به چاکرای خورشیدی:
عسل، گریپ فروت، آناناس، زنجبیل و موز است، (شکر سفید برای چاکرای خورشیدی بسیار مضر است).
ادامه دارد ...
برداشت به قلم: راهنما همسفر لیلا و همسفران (لژیون اول)
تنظیم و ارسال: همسفر زهرا رهجو راهنما همسفر سمیه (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دنا
- تعداد بازدید از این مطلب :
76