مبحثی که امروز بیان میشود با موضوع بدون حس هیچ حرکتی انجام نمیگیرد. قبل از شروع مبحث مهندس گفتند: مباحث جهانبینی که من درس میدهم مربوط به مخاطب خاصی نیست بلکه برای همه است و نه تنها برای زمان حال بلکه برای آیندگان هم هست.
ما برای درمان اعتیاد سه مقوله جسم، روان و جهان بینی را مورد بحث قرار میدهیم. جسم همان فیزیولوژی و جهان بینی که با ۱۴ وادی آغاز میگردد و اما روان که مسئله مهمی است که اول باید بدانیم روان چیست. ما زمانی به تعریف واحد میرسیم که همگی آنرا پذیرفتهاند و قابل قبول است برای نمونه همه ما پذیرفتهایم که مثلث سه ضلع دارد و مجموع زوایای آن ۱۸۰ درجه است.
و اما موضوع اصلی حس؛ بدون حس هیچ حرکتی در صورپنهان و صورآشکار انجام نمیگیرد. اصولا حس گیرنده است و مرکز حس در سینه قرار دارد که به عبارتی میتوانیم همان قلب در نظر بگیریم. حسهای مثل حس تشنگی، گرسنگی، حس درمان اعتیاد، حس کینه، حس عشق ورزیدن و... پس برای انجام هرکار و حرکتی اول باید حس آن در وجود آدمی باشد. در غیر این صورت هیچ حرکتی انجام نمیشود. منشأ تمام حرکات ما حس است و مهم است که حس ما چگونه حسی باشد حس مثبت یا حس منفی!؟
در ادامه آقای مهندس در مورد حس خشم و ناامیدی صحبت کردند؛ حس خشم: قبلا هم گفته شد که در هنگام خشم ضریب هوشی در انسان سه مرتبه کاهش پیدا میکند، و ما در هنگام خشم امتیازهای زیادی را از دست میدهیم، و دست به کارهای ناموفق میزنیم و در خشم تفکر از بین می رود. برای نمونه یک دعوای ساده خیابانی منجر به قتل میشود و اما ناامیدی که بدترین گناه است و از القا شیطانی است. ناامیدی مانند اشعه لیزر عمل میکند که مرتب انسان غرق شده را تقویت میکند و شخص ناامیدتر میشود انسان دست از حرکت برمیدارد.
حس مانند خداوند است و در تمام هستی و نیستی وجود دارد. حس غیرقابل رویت است و هم نام خودش را میجوید و آنچه که هست برای پیبردن تمنا دل میخواهد و بعد الهام به آن شکل میدهد و سپس به او تصویر میرسد. الهام یا مثبت است یا منفی، همه چیز به خود شخص بستگی دارد. حال هرچه انسان تزکیه و پالایش بیشتر داشته باشد، او موفقیت بیشتری دریافت میکند. هرچیزی آغاز و شروعی دارد، و برای این آغاز باید وسیلهای برای حرکت باشد، تا مجهولات را پیدا کنیم، مثل همین روشن شدن صورت مسئله اعتیاد، پس برای مشخص شدن مسئلهای یک سری نکات باید معلوم باشد، در غیر این صورت آن کار انجام نمیگیرد.
خلاصه سیدی خشم
نویسنده: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر آتوسا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ابوریحان تهران
- تعداد بازدید از این مطلب :
116