English Version
This Site Is Available In English

انسان اگر در سکون باشد به‌مانند یک صخره گلی فرو خواهد ریخت

انسان اگر در سکون باشد به‌مانند یک صخره گلی فرو خواهد ریخت

ششمین جلسه از دوره‌ی پانزدهم سری کارگاه‌های خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی بنیان به نگهبانی مسافر جواد، استادی مسافر حسین و دبیری مسافر علی با دستور جلسه «وادی دوازدهم و تأثیر آن روی من» سه‌شنبه ۲ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز شد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان حسین هستم یک مسافر؛ ابتدا از راهنمای محترم لژیون دهم، ایجنت محترم، گروه مرزبانی و نگهبان جلسه تشکر می‌کنم که این فرصت را برای خدمت در اختیار من قرار دادند. وادی اول با تفکر شروع می‌شود، این وادی ها ادامه دارد تا می‌رسیم به وادی دوازدهم که تیتر آن می‌گوید؛ در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود. وادی‌هایی که در کنگره ۶۰ آموزش می‌گیریم برگرفته از قوانین الهی یا هستی است که ما به‌عنوان مخلوقات خداوند باید از آنها پیروی کنیم و با اجرای آنها در مسیر ارزش‌ها قرار می‌گیریم؛ اما زمانی که پیروی نکنیم در مسیر ضد ارزش‌ها حرکت می‌کنیم.

یکی از این قوانین مهم پارامتر زمان است، ما برای درمان اعتیاد نیاز مبرم به زمان داریم. در گذشته که در تاریکی‌ها قرار داشتیم، این پارامتر مهم را در نظر نمی‌گرفتیم و در پی حذف آن بودیم، می‌خواستیم در کوتاه‌ترین زمان و بدون هیچ تفکری به خواسته‌هایمان برسیم، زمانی که به خود آمدیم غرق در تاریکی‌ها بودیم؛ اما خوشبختانه و به لطف خدا با کنگره ۶۰ آشنا شدیم. جناب مهندس متد DST را سر راه ما قرار دادند که با آن بتوانیم در طول مدت ده الی یازده ماه به بدن این فرصت را بدهیم که با بازسازی سیستم ایکس و ترشح مواد شبه افیونی، خود را به تعادل برساند.

زمانی که به تعادل برسیم در آرامش و صلح خواهیم بود در غیر این صورت به‌مانند انبار باروتی که در انتظار جرقه است هستیم. سعی می‌کنیم با آموزش گرفتن در کنگره ۶۰ در مسیر صحیح قرار بگیریم و این‌گونه است که در آخر امر، آن امر اول و آن خواسته اولیه‌ی ما که همان درمان اعتیاد است، اجرا می‌گردد. با رعایت متد درمان، فرمان‌بردار بودن، توجه به فرامین راهنما، استفاده صحیح از کتب و نوشتن سی‌دی‌های آموزشی و اجرای درست حرمت‌ها است که این امر محقق می‌شود.

ما باید برای رسیدن به اهداف، از سه مرحله تغییر، تبدیل و ترخیص عبور کنیم. این مراحل یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین مراحل وادی دوازدهم است. تغییرات و تبدیلات لازمه‌ی ترخیص است، ذات جهان هستی بر اساس تغییرات است و خداوند انسان را بر اساس آن آفریده است. به طور مثال من درگذشته در جهل و نادانی بودم؛ اما وقتی وارد کنگره شدم کم‌کم با آموزش گرفتن و افزایش دانایی، صفت ناپسند گذشته خود را تغییر دادم و آن را به صفت نیکو تبدیل کردم.

در ادامه وادی؛ سه نیروی القا، احیا و حرکت به کمک تغییر، تبدیل و ترخیص می‌آیند. القا به معنی انتقال اطلاعات و آگاهی است. برای مثال هنگام حضور در لژیون، نفر کناری می‌تواند به من القای مثبت کند یا منفی. همچنین احیا به معنی زنده کردن است، قدرت مطلق بزرگ‌ترین نیروی احیا کننده است. در سطح پایین‌تر، آقای مهندس دژاکام و راهنمایان کنگره ۶۰ هستند که به‌عنوان احیاء کننده‌ی فرد مصرف‌کننده عمل می‌کنند. اگر بخواهیم به‌صورت علمی به این قضیه نگاه کنیم، انسان‌هایی که برای تغییر و تبدیل به سایر انسان‌ها کمک می‌کنند، همان احیا کنندگان هستند.

آموختیم که حرکت اساس هستی است و هر چیزی ساکن باشد قطعاً متلاشی می‌شود. انسان نیز اگر در سکون باشد به‌مانند یک صخره گلی فرو خواهد ریخت. همچنین وادی هشتم به ما یادآوری می‌کند که با حرکت راه نمایان می‌شود و بدون حرکت هیچ تغییر و تبدیلی انجام نمی‌پذیرد. به یاد داشته باشیم هیچ عمل غیرارزشی و فاسد انجام نمی‌گیرد مگر این‌که ملبس به لباس زیبا باشد؛ یعنی شیطان در زیباترین شکل و با فریبنده‌ترین افکار وارد می‌شود و با القای حس بد ما را به ضد ارزش‌ها سوق می‌دهد. از این که به صحبت‌های من توجه کردید، ممنون و سپاس‌گزارم.

مرزبان خبری: مسافر علیرضا
تصویربردار: مسافر احمد
نگارش: مسافر علی
ویرایش و ارسال خبر: مسافر وحید

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .