جلسه پنجم از دوره سوم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی محمدیپور قم، با استادی راهنما مسافر محمدحسین، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر امیر با دستور جلسه «وادی دوازدهم و تاثیر آن روی من» روز سهشنبه 2بهمنماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز بکار نمود.
سخنان استاد:
خیلی ممنونم از دبیر جلسه که خلاصه گزارش عملکرد جلسه قبل را قرائت کردند و همچنین از دوستانی که نوشتارها را خواندند. خدا را شکر میکنم که امروز هم توفیق پیدا کردم در کنگره 60 باشم و از جناب مهندس و خانواده محترمشان که این بستر را فراهم کردند تا من به حال خوش برسم، تشکر میکنم. همچنین از ایجنت محترم و گروه مرزبانی هم سپاسگزارم که من را لایق این جایگاه دانستند. خداقوت میگویم به تمام خدمتگزاران و در ادامه، از راهنمای عزیزم، آقای اسماعیل یوسفی، که حس و حال امروزم را مدیون ایشان هستم، تشکر میکنم.
دستور جلسه امروز وادی دوازدهم و تأثیر آن روی من است. تمام دستور جلسات هفتگی کنگره 60 طوری طراحی شدهاند که به طور مستقیم در مورد اعتیاد صحبت نمیکنند و درس درست زندگی کردن و قوانین آن را به من یاد میدهند. این یک مفهوم دارد: تا زمانی که درست زندگی کردن را متوجه نشوم، نمیتوانم اعتیادم را درمان کنم. تمام این قوانین در ضلع جهانبینی است که من باید در اینجا کسب کنم و آموزش بگیرم. پایه اصلی جهانبینی این وادیها در کنگره 60 هستند. در دستور جلسه هم زمانی که به وادیها میرسیم، میگوید تأثیر آن روی من، یعنی من را به چالش میکشد که منی که مثلاً چند سال در کنگره 60 هستم، این وادی دوازدهم چه تأثیری بر روی من داشته است.
وادی دوازدهم یکی از قوانین مهم هستی و زندگی است. مثلاً خود من قبل از ورودم به کنگره 60، این قوانین را رعایت نمیکردم. مثلاً میخواستم کامپیوتر یاد بگیرم و میرفتم کلاس کامپیوتر، اما در عرض 1 ماه میخواستم مانند استادم شوم، ولی چون امکانش نبود، به جای آن به کلاس خوشنویسی میرفتم و باز میخواستم در عرض 1 ماه مانند استادم شوم، ولی باز هم به نتیجه نمیرسیدم.
در این وادی میگوید که هر هدف یا خواستهای نیاز به زمان دارد. همچنین قبل از زمان، یک نکتهای مطرح میکند: وقتی خداوند میخواست انسان را خلق کند، در ابتدا جهان خاکی را خلق کرد، یعنی یک بستر مناسب را برای تکامل انسان به وجود آورد. پس هر خواسته یا هدفی که من در ذهنم دارم، نیاز به یک بستر مناسب دارد تا رشد پیدا کند. اگر هر خواسته یا هدفی که من دارم را به یک بذر تشبیه کنم، اگر این بذر در یک بستر مناسبی باشد، رشد میکند و بعد از گذر پروسه زمانی لازم، به نتیجه میرسد. ولی اگر آن بذر بستر مناسبی نداشته باشد، هیچوقت رشد پیدا نمیکند.
برای درمان اعتیاد، بستر مناسبی نبود. روشهای زیادی را برای ترک امتحان کردم که به حال خوش برسم، ولی خواسته، خواستهٔ قوی بود؛ ولی چون بستر مناسب نبود، زمان هم میگذشت. شاید 9 یا 10 ماه پاکی داشتم، ولی چون بستر مناسبی وجود نداشت، خواستهام رشد نمیکرد و باز روز از نو، روزی از نو.
حال این بستر برای من در کنگره 60 برای درمان اعتیادم فراهم است. وقتی وارد میشوم، به من میگویند که مدت زمان درمان اعتیاد 10 الی 11 ماه است و مشخص است و باید در طول این زمان در کنگره 60 حضور داشته باشم. ولی خیلیها میآیند سفر خود را آغاز میکنند، زمان هم در نظر میگیرند، ولی در انتها باز به خواسته خود نمیرسند. در مورد این هم در وادی دوازدهم صحبت میشود. میگوید علاوه بر زمان، باید تغییر، تبدیل و ترخیص هم در نظر داشته باشیم.
تغییر هم باید در صور آشکار و صور پنهان باشد. شخصی که سفر خودش را شروع میکند، باید لباس سفید بپوشد، باید قبل از شروع جلسه کارگاهی حضور داشته باشد و هفتهای یک جلسه مشارکت کند. اینها میشود تغییر در صور آشکار. تغییر در صور پنهان میشود همان تغییر در جهانبینی من، تغییر در تفکرات من. تا زمانی که تفکرات من تغییر نکند و خواستهام خواستهٔ افیونی باشد، هیچوقت درمان اعتیاد صورت نمیگیرد.
یکی از نشانههای اینکه شخص جهانبینیاش تغییر کرده، این است که بعد از 2 ماه سفر، وارد سفر ویلیام وایت میشود و سفر سیگار را آغاز میکند. این یعنی بعد از 2 ماه جرقهای در ذهنش خورده است که میتواند سفر سیگار را هم به راحتی انجام دهد. این یک نشانه است که شخص بعد از 2 ماه سفر، سیگارش را شروع میکند. اگر این کار را انجام دهد، تبدیل میشود و خواستهاش تغییر میکند و تفکراتش تغییر میکند و در ادامه به هدفش میرسد و ترخیص میشود و گل رهایی را از جناب مهندس میگیرد. این ترخیص به معنای پایان کار نیست.
اینکه من گل رهایی را گرفتم و دیگر بروم، چون در وادی سیزدهم میگوید پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگریست. باید دوباره بمانم و آموزش بگیرم و در مسئله خودشناسی و تزکیه و پالایش را شروع کنم.
سه نکته در انتهای وادی اشاره میشود. ساکنین از جانشین میپرسند که اگر بخواهیم وارد زمین بشویم، شما چه توصیهای به ما دارید؟ جانشین سه نکته را میفرمایند: یکی اینکه زندگی کنید و بگذارید دیگران نیز زندگی کنند. همچنین میگوید آن چیزی که بر خود نمیپسندی، بر دیگران نیز نپسند و به طبیعت و به جانوران و گیاهان نیز آسیب نرسانید.
تهیه و تنظیم: گروه سایت مسافران محمدی پور قم
- تعداد بازدید از این مطلب :
125