English Version
This Site Is Available In English

برای رسیدن به خواسته‌ها زمان لازم است

برای رسیدن به خواسته‌ها زمان لازم است

سلام دوستان دنیا هستم یک همسفر

وادی دوازدهم می‌گوید: «در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود.» همانطور که می‌دانید، تغییرات در هرچیزی باید ذره‌ذره انجام گیرد و تغییر یک مرتبه امکان‌پذیر نیست. انسان‌های بسیاری می‌خواستند یک‌مرتبه تغییر کنند اما نتوانستند؛ چون امکان این مسئله وجود ندارد. امکان ندارد یک انسان دروغگو به‌سرعت به انسانی راستگو تبدیل شود و یا نمی‌شود شب بخوابیم و صبح انسان دیگری شویم؛ انسان باید ذره‌ذره و در طول زمان پخته شود. تاریکی در همه انسان‌ها هست؛ در ابتدا باید تفکر بیدار شود، وقتی تفکر انسان بیدار شد، نیروهای القاء، احیاء و تحرک وارد می‌شوند و هدایت را آغاز می‌کنند و در جهت تغییر به ما کمک می‌کنند. برای درمان اعتیاد و سیگار  هم نمی‌توان مؤلفه زمان را حذف کرد؛ لازم است یک مصرف‌کننده از مرحله تغییر و تبدیل عبور کند تا به ترخیص برسد. انسان باید در مرحله‌ای قرار داشته باشد که بتواند کار خطا انجام بدهد؛ اما آن خطا را انجام ندهد؛ اگر در شرایط قرار نگیری و بگویی من انجام ندادم فایده‌ای ندارد. فرض بگیرید فرمان شما نیکی است و سرشتتان هم جوری است که اصلاً بدی نکنید و اصلاً ندانید بدی یعنی چه و یا برعکس، کسی که سرشتش بدی است و خوبی را بلد نیست؛ این‌ها با هم هیچ فرقی ندارند چون خلقتشان این‌گونه است و هیچ فایده‌ای ندارد. ارزش آنجاست که انسان سر دوراهی قرار بگیرد و بتواند بدی کند؛ اما بدی نکند. انسان موجودی خاص و حساب‌شده است که سر خودش را هم کلاه می‌گذارد و ممکن است مرتکب بزرگترین فسادها و خلاف‌ها شود و در پیشگاه وجدان خودش کارش را منطقی جلوه دهد. هیچ عمل ضد ارزشی انجام نمی‌گیرد مگر اینکه ملبس به لباس زیبا باشد؛ تاریکی‌ها به‌گونه‌ای عمل می‌کنند که در ابتدا ظاهری بس زیبا و فریبنده دارند و در انتها به فساد و تباهی فرد منجر می‌شوند. فرد هر خلافی مرتکب می‌شود لباس تقوا به تنش می‌کند تا ظاهر قضیه را درست کند؛ اما هر انسانی باید در مقابل وجدان خودش جوابگو باشد. انسان‌ها دارای دو نیمه هستند؛ نیمی از عالم بالا و نیمی از عالم پایین و شاید از بعضی حیوانات پست‌تر باشند؛ بایستی در طول مسیر تکامل آن نیمه‌ حیوانی که همان تاریکی است، تبدیل به روشنایی گردد و این مهم انجام نمی‌گیرد مگر با کسب علم، معرفت، دانایی و تجربه و نیک بدانیم که این امر انجام نمی‌گیرد؛ مگر اینکه در طول زمان به آرامی و اندک‌اندک تغییرات و تبدیلات ایجاد گردد. هیچ راهی برای حذف زمان وجود ندارد و هر چه در ابتدای امر بکاریم در آخر امر، بعد از گذر زمان همان را درو خواهیم کرد.

سلام دوستان نجمه هستم یک همسفر

وادی دوازدهم به ما می‌گوید: «در آخر امر، امر اول اجرا می شود.» این به این معناست که خدا به همه انسان‌ها قدرت اختیار داده و ما می‌توانیم با استفاده از آن هر کاری را انجام دهیم؛ مثلا اگر من خواسته، هدف و نیتی دارم با تصویرسازی در ذهن خودم و تلاش زیاد می‌توانم به آن خواسته اولیه برسم و نتیجه کار این است که در پایان آن عمل، هدف اولیه اجرا شده است. ما هر چه بکاریم، همان را برداشت می‌کنیم؛ اگر گندم کاشته‌ باشیم، همان گندم را درو می‌کنیم؛ به‌طور مثال: اگر مسافران ما به کنگره آمدند و سفر خود را درست انجام دادند به حال خوش می‌رسند؛ مانند همان که گندم کاشتند و گندم هم درو کردند؛ اما اگر در کنگره، سفر خوبی را انجام ندادند، طبیعتاً حال خوش را هم تجربه نمی‌کنند. ما همسفران هم با تخریب زیادی به کنگره آمدیم؛ یازده وادی را اجرا کردیم و حالا به دوازدهم رسیدیم. در وادی دوازدهم، ما به این نتیجه می‌رسیم که باید راه درست را انتخاب کنیم و حرکت خود را در این مسیر ادامه بدهیم تا تعادل لازم را کسب کنیم و از حال خوش بهره ببریم؛ همچنین خواسته و هدف ما به نتیجه مورد نظر برسد؛ یعنی همان در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود.

سلام دوستان خدیجه هستم یک همسفر

اساسی‌ترین نکته‌ای که در وادی دوازدهم به آن اشاره شده است، موضوع تغییر، تبدیل و ترخیص است. هیچ چیز در هستی نباید در حالت سکون باشد؛ هر چیز یا هر کسی برای اینکه بتواند رشد کند، باید در تلاش و کوشش باشد تا بتواند به مراحل بالا دست پیدا کند؛ یعنی از این سه مرحله عبور کند. پس باید بدانیم که ما و هرچه در این هستی هست مستلزم حرکت کردن است؛ در غیر این صورت دچار سکون می‌شویم و هیچ رشد و پیشرفتی به‌وجود نمی‌آید. در آخر وادی یا قانون دوازدهم اشاره شده است که باید مواظب نیروهای تخریبی، بازدارنده و منفی باشیم؛ آن‌ها در لباس تقوا حاضر می‌شوند و وقتی ما بخواهیم از راه ضد ارزش‌ها به خواسته‌هایمان برسیم آن کار را خیلی مهم جلوه می‌دهند؛ کارهای منفی را بسیار زیبا و خوب جلوه می‌دهند و باعث می‌شوند ما آن کار ضد ارزشی را انجام دهیم. ما برای رسیدن به خواسته‌هایمان باید زمان را در نظر بگیریم و همچنین حرکت، تلاش و کوشش کنیم تا در آخر امر، امر اول اجرا شود.

سلام دوستان آسیه هستم یک همسفر

«در آخر امر، امر اول اجرا می گردد.» اگر ما معنی این جمله را درک کنیم، متوجه می‌شویم که برای رسیدن به خواسته‌های خود به زمان نیاز داریم. امر اول همان ساختاری است که ما در ذهن خود به وجود می‌آوریم و وقتی برای آن تلاش کنیم و صبور باشیم به نتیجه می‌رسیم و به آن حال خوش دست پیدا می‌کنیم و این یعنی در آخر کار امر اول اجرا می‌گردد و آن ساختار شکل می‌گیرد. در این میان مهم‌ترین مسئله، مسئله‌ زمان است که اکثر انسان‌ها این پارامتر زمان را حذف می‌کنند و می‌خواهند زودتر به نتیجه برسند. انسان فقط از راه کارهای ضد ارزشی زودتر و راحت‌تر به نتیجه می‌رسد که عاقبت خوشی ندارد؛ برای مثال: به‌جای زحمت کشیدن و تلاش کردن، از طریق رشوه گرفتن به آن درآمد بالا می‌رسند که هیچ‌وقت به آن نتیجه‌ دلخواه و مطلوب و به حال‌ خوش دست پیدا نمی‌کنند. برای اینکه در آخر امر، امر اول اجرا گردد، سه پارامتر مهم تغییر، تبدیل و ترخیص وجود دارد؛ برای مثال: اسپرم و تخمک در رحم مادر با تغییراتی، تبديل به نوزاد می‌شود و پس از ۹ ماه به دنیا می‌آید و ترخیص می‌شود. نیروهای هدایت‌کننده القاء، احیاء و تحرک نیز سه پارامتر دیگر برای رسیدن به خواسته‌هایمان هستند. یک مصرف‌کننده اول باید در خود تغییراتی ایجاد کند بعد تبدیل به انسان دیگر شود تا بتواند از آن پیله‌ای که در اطراف خود کشیده ترخیص شود و به حال خوش برسد که این نیاز به زمان دارد و همیشه کوتاه‌ترین راه بهترین راه نیست؛ این‌طور نیست که به یک‌باره تصمیم به تغییر بگیریم و یک شبه این اتفاق بیفتد؛ برای تغییرات ما باید به آن شناخت، معرفت و دانایی بالا برسیم.

سلام دوستان پریسا هستم یک همسفر  

وادی دوازدهم می‌گوید: «در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود.» این وادی در اصل می‌خواهد به من بگوید اگر می‌خواهی به هدف و خواسته‌ات دست‌ یابی، باید طبق یک تکنیک و اصول حرکت کنی و چند نکته را در این وادی به ما یادآور می‌شود که عبارتند از: اختیار، زمان، تغییر، تبدیل و ترخیص که برای مرحله تغییر، تبدیل و ترخیص نیروهای القاء، احیاء و تحرک در هستی وجود دارند و به ما یاری می‌رسانند. برداشت من از این وادی این است که من هدفی را که در نظر می‌گیرم، باید برای رسیدن به آن هدف شروع به حرکت کنم؛ چراکه در این بعد از حیات که ما در آن زندگی می‌کنیم، بدون در نظر گرفتن زمان نمی‌توانیم کاری انجام دهیم. در کنگره امر و هدف اول و خواسته یک مسافر برای درمان اعتیاد، رسیدن به تعادل است که این امر، در آخر امر به دست می‌آید. ما در روش DST بر روی سه ضلع جسم، روان و جهان‌بینی کار می‌کنیم و زمانی به امر آخر دست پیدا می‌کنیم که این سه ضلع به تعادل برسد. در درمان اعتیاد ۱۰ ماه زمان نیاز است و در جهان خاکی برای رسیدن به هر چیزی زمان لازم دارد؛ ولی در ذهن انسان، آسمان‌ها و در مکان‌های دیگر نیاز به زمان نیست؛ مثلاً در ذهن تصور یک ماشین مدل بالا زمان نیاز ندارد؛ ولی در بیرون از بعد ذهن، یک مدت‌زمانی لازم است برای اینکه به هدف‌های خود برسیم.

رابط خبری: همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر فخری (لژیون یکم)
عکاس خبری: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون پنجم)
ارسال: همسفر شهناز رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی سهروردی اصفهان

 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .