English Version
This Site Is Available In English

گنج‌های ناب

گنج‌های ناب

همسفر تکتم و مسافرشان مجتبی با بیش از بیست و چهار سال تخریب آنتی‌ایکس مصرفی حشیش، الکل، متادون، وارد کنگره شدند، به مدت دوازده ماه و یک هفته با متد DST، داروی OT، به راهنمایی مسافر محسن و همسفر فاطمه سفر کردند، رشته ورزشی مسافر باستانی، رشته ورزشی همسفر در کنگره شطرنج، در حال حاضر به مدت ده ماه و سه هفته است که به لطف خدا و دستان پر مهر آقای مهندس آزاد و رها هستند.

عبارت «در آخر امر، امر اول اجراء می‌شود» از نظر شما چه تعریفی دارد، تأثیر آن در زندگی یک سفر اولی چگونه می‌تواند باشد؟
تیتر وادی دوازدهم می‌گوید: در آخر امر، امر اول اجراء می‌شود؛ این وادی در اصل می‌خواهد به ما بگوید: آن چیزی که می‌خواهیم به دست بیاوریم، در آخر اجراء می‌شود ولی اگر می‌خواهیم به هدف و خواسته خود برسیم باید طبق اصول حرکت کنیم؛ زمان را در نظر داشته باشیم بخصوص برای یک سفر اولی که می‌خواهد به درمان و رهایی برسد؛ باید قوانین و اصول کنگره۶۰، را رعایت کند تا به خواسته خود برسد یعنی سی‌دی بنویسد و مرتب در جلسات شرکت کند و طبق دستورات راهنما حرکت کند؛ تا در پایان به امر آخر که درمان و رهایی است برسد؛ برای رسیدن به آخر امر باید از مراحل «تغییر و تبدیل » عبور کند تا به مرحله «ترخیص» برسد.

نقش آموزش‌های کنگره۶۰، و به کارگیری وادی‌ها چه تأثیری در تعادل یک همسفر می‌تواند داشته باشد؟
آموزش‌های کنگره۶۰، گنج‌های نابی هستند؛ که در هیچ کجا جز این مکان مقدس یافت نمی‌شوند! ما همسفران نیز مثل مسافران با حس‌های کاملاً بسته وارد کنگره شدیم؛ به مرور با نوشتن سی‌دی آموزش گرفتیم و راه و رسم درست زندگی کردن را به ما یاد داد و ما آموختیم چطور با مسافری که از بند اعتیاد رها شده رفتار کنیم، حتی برای حل مشکلات هم باید از روش DST، استفاده کنیم.

نظر شما در مورد این سخن که «هیچ چیز در دنیا نیست مگر این‌که در تفکر و اندیشه باشد» چیست؟
تفکر، آغاز خلقت است؛ با تفکر ساختارها آغاز می‌شود؛ هر چیزی ابتدا در اندیشه بوده و بعد به وجود آمده است، مثل لیوان، میز، میکروفون و...اندیشه نیز کاشتن است؛ پس بستگی به من دارد که در اندیشه خود چه چیزی بکارم؟ آیا خشم، کینه، نفرت و انتقام یا محبت و عشق می‌کارم؟ اگر باد بکاریم طوفان درو می‌کنیم اگر حنضل بکاریم قطعاً رطب برداشت نخواهیم کرد؛ حتی زندگی آخرت خود را هم  با اندیشه و تفکر خود می‌سازیم.

در مورد لژیون تغذیه سالم و قوانین آن‌ چه اطلاعاتی دارید؟ لطفاً از روش DST، اگر در رابطه با اضافه وزن،تجربه‌ای دارید برای ما بفرمایید؟
لژیون تغذیه سالم یک روش منحصر به فرد و ابداع شخص آقای مهندس دژاکام می‌باشد که توانسته معضل بزرگی به نام اضافه وزن را که حتی تمام دنیا از علاج آن عاجزند به راحتی و البته به روش DST، درمان کند بدون این‌که شخص گرسنگی بکشد و پرهیز غذایی خاصی داشته باشد؛ من هم در نظر دارم در آینده‌ای نزدیک برای درمان پا درد و کمر دردی که ناشی از اضافه وزن است وارد لژیون تغذیه سالم شوم و ظرف مدت مشخص، طعم خوش کاهش وزن و رهایی از بند اضافه وزن را بچشم.

 چه چیزی باعث می‌شود که انسان در راستای رسیدن به هدف خود، از مرکز دایره دور شود؟
استاد امین در سی‌دی جمع کنندگان عنوان می‌کنند که نداشتن تعادل کافی، ما را از مرکز دایره که همیشه بیش‌ترین الهامات و دریافت‌ها در آن وجود دارد، دور می‌کند و بیش‌تر در حاشیه قرار می‌گیریم؛ پس برای این‌که همیشه در مرکز بمانیم باید فرمانبردار خوبی باشیم و همیشه اصول و قوانین را رعایت کنیم تا وارد حاشیه نشویم.

فلسفه شرکت در رشته‌های ورزشی در کنگره۶۰، چیست؟ و دلیل تأکید و اهمیت آقای مهندس بر ورزش در کنگره۶۰، چیست؟
جسم ما یک امانت الهی است و کنگره۶۰، به ما آموزش می‌دهد که از این امانت در حد اعلای خود نگه‌داری و مراقبت کنیم و این امر در کنگره۶۰، با ورزش محقق می‌شود؛ تأکید آقای مهندس برای  کسی‌ که وارد کنگره۶۰، می‌شود  انتخاب رشته ورزشی برای خود است؛ بیماری‌هایی که امروزه اکثر مردم با آن دست به گریبان هستند مخصوصاً یبوست که یکی از دلایل آن ورزش نکردن و عدم تحرک است و اگر ما بصورت منظم فعالیت ورزشی داشته و سایر فاکتورهای سلامتی را رعایت کنیم در واقع سلامتی خود را را تضمین کرده‌ایم.

 جناب مهندس فرمودند: غیبت یک نوع «مکر» محسوب می‌شود؟ لطفأ توضیح دهید.
مکر به منظور چاره اندیشی برای ضربه زدن به اشخاص به کار می‌رود؛ به همین دلیل غیبت، مکر محسوب می‌شود؛ بدگویی از افراد نشان دهنده عدم شناخت ما نسبت به انسان‌ها است؛ چون ما اگر از طرف مقابل شناخت داشتیم به جای این‌که پشت سر او حرف بزنیم بهتر است با خود شخص صحبت کنیم تا مسئله حل شود؛ در سی‌دی غیبت گفته شده: در بدگویی دلخوری و ناراحتی خود از شخص را، به فردی که به ما گوش می‌دهد انتقال داده و بین آن‌ها فاصله ایجاد می‌کنیم که جز دلسردی و تخریب چیز دیگری در بر ندارد.

«برای  انجام دادن  هر چیز، باید حرکت انجام  شود و انرژی صرف شود» این پیام برای یک سفر اولی چه  مفهومی را تداعی می کند؟
وادی دوازدهم، قانونی است که برای به دست  آوردن هر چیز باید حرکت انجام شود، انرژی صرف شود و بها پرداخت گردد. یک مسافر یا همسفر سفر اول، باید برای رسیدن به آرامشی که همه ما در پی کسب آن به این حیات مادی آمدیم باید حرکت کند؛ چون مهم‌ترین بخش تغییر، حرکت است که به عهده خود می باشد؛ تا حرکت نباشد نیرو‌های القا و احیا هر‌قدر زیاد باشند، تأثیری نخواهند داشت؛ پس باید برای آموزش‌ها وقت گذاشت؛ در کارگاه و لژیون شرکت کرد، برای کسب دانش و نوشتن سی‌دی انرژی صرف کرد، بهای آن چه از لحاظ صرف زمان، چه خرید کتاب و سی‌دی پرداخت کرد تا در نهایت لحظه زیبا وصال، گل رهایی را  از  دستان  مردی  از جنس  نور و  آینه دریافت نمود.


تشکر از  همسفر تکتم رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون پانزدهم)

طراحان سوال: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون پنجم) همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون هشتم) همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون دوازدهم)
مصاحبه کننده: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون پنجم)
ویرایش: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون هفتم) دبیر سایت
ارسال: همسفر سعیده  نگهبان سایت

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .