همسفر نیلوفر به همراه مسافر خود با دوازده سال تخریب وارد کنگره شدند، آخرین آنتیایکس مصرفی مسافرشان، شیره و تریاک به مدت ده ماه به روش DST و داروی OT با راهنمایی مسافر حسین و همسفر لیلا سفر کردند، الان هم به شکر خدا و دستان پرمهر آقای مهندس، سه سال است که آزاد و رها هستند، رشته ورزشی هر دو والیبال است. همسفر نیلوفر توفیق خدمت در جایگاههای دبیری، سایت، عکاسی و مرزبانی را داشتهاند، در ادامه گفتگویی با ایشان ترتیب دادهایم که تقدیم نگاه پرمهرتان میشود:
آیا تغییرات با خواست انسان به وجود میآید و یا فرمان خداوند در آن دخیل است؟
در مرحله اول باید دانست، اولین قدم برای تغییر؛ پذیرش مسئولیت زندگی و اشتباهاتی است که در مسیر زندگی بر اثر ناآگاهی برای ما پیش میآید و در کنار آن خواست انسان و فرمان خداوند نقش مهمی را ایفا میکند. برای تغییر باید صفات ناپسند خود را بشناسیم، برای مثال من یک انسان ناامید هستم در حرکت بعدی باید خواسته قوی داشته باشم و برای تغییر این صفت، تلاش کنم و در صراط مستقیم و مسیر ارزشها حرکت کنم تا به نتیجه دلخواه خود برسم. ما با قدرت اختیاری که داریم، میتوانیم خواست و تقدیر خود را تغییر دهیم. در فرایند تغییر، باید زمان را با موفقیت سپری کنیم و هیچ راهی برای حذف زمان وجود ندارد. باید زمان مورد نیاز سپری شود تا به مرحله تبدیل و ترخیص برسیم؛ پس تغییرات در هر نقطه از تاریکی و ضدارزشیها که باشد با خواست و اراده ما میتواند تغییر کند و مورد حمایت خداوند قرار گیرد. در این میان انسان آگاه، با تلاش و حرکت در راه درست میتواند به بهترین نتیجه برسد و انسان ناآگاه هیچ حرکتی انجام نمیدهد و همه چیز را پای تقدیر میگذارد. باید دانست تغییر لازمه خلقت است و اگر نبود هستی به حالت سکون درمیآمد، متوقف و متلاشی میشد.
انسان برای تغییرات باید حرکت کند، چگونه میتوانیم حرکت کنیم تا تغییرات به جهت مثبت ما را هدایت کند؟
همانطور که در وادی دوازدهم گفته شد، انسان دارای دو نیمه است؛ نیمی از عالم بالا پاک و منزه و نیمی از عالم پایین یا نیمه حیوانی که شامل پستترین انسانها میشود. انسان برای تکامل پا به هستی گذاشته است و با قدرت اختیاری که دارد میتواند با کسب علم، معرفت، دانایی، تجربه و حرکت در صراط مستقیم و مسیر ارزشها از پستترین انسانها، تبدیل به انسانی پاک و منزه گردد. به طور کلی نیروها به دو بخش تاریکیها و روشناییها تقسیم میشوند که همیشه در حال نبرد با یکدیگر هستند. انسانهایی که در مسیر روشنایی قدم میگذارند، خداوند از طریق القا و الهام مثبت به یاری آنها میآید. بنابراین حرکت ما باید در مسیر ارزشها باشد تا تغییرات، ما را به جهت مثبت هدایت کند. در وادی دهم گفته شد صفت گذشته در انسان صادق نیست؛ چون انسان جاری است. بنابراین اگر انسان بدترین و پستترین صفات را داشته باشد، اگر بخواهد میتواند این صفات را تغییر دهد و از عمق تاریکیها به طرف روشناییها حرکت کند. این را در نظر بگیریم که باید از موجودات فاسد دوری کنیم؛ چون با نیروهای تخریبی و بازدارنده خود، انسان را از مسیر ارزشها دور میکنند؛ حتی کسانی که در اوج روشناییها هستند؛ باید حواسشان به نیروهای شیطانی باشد؛ زیرا شیطان به زیباترین شکل ممکن باعث تخریب انسانها میشود. چهبسا انسانهایی بودند که از اوج روشنایی به عمق تاریکی فرو رفتند. نکته بسیار مهم دیگر برای تغییر، این است که خواسته قوی داشته باشیم و با کسب آگاهی، دانایی و بالا بردن جهانبینی در مقابل نیروهای بازدارنده بایستیم و با آنها مقابله کنیم. تغییرات باید در جسم، روان و جهانبینی ما باشد تا پندار، گفتار و کردار ما هم تغییر کند. اگر تغییرات در جهت مثبت باشد، آن وقت الهام و القائات مثبت به یاری ما میآید و اگر منفی باشد القائات منفی ما را یاری خواهند کرد. ما باید خواسته معقول داشته باشیم، با تلاش و کوشش به خواسته خود برسیم و به هدف نهایی دست پیدا کنیم.
وادی دوازدهم در مورد آخر امر صحبت می کند رهجو چگونه می تواند آخر امر را اجرا کند؟
امر یعنی خواسته، آن هدفی که میخواهیم به آن برسیم و زمانی که به آن رسیدیم، امر ما اجرا میشود. این وادی میخواهد بگوید برای رسیدن به خواسته و هدف باید طبق اصول و قوانین حرکت کنیم تا به نتیجه دلخواه برسیم. همه ما انسانها در زندگی اهداف گوناگونی داریم؛ هدف اصلی مصرفکنندگان موادمخدر، رهایی از دام اعتیاد است. پس برای رسیدن به خواسته خود، باید مراحلی را طی کنند و زمان لازم را سپری کنند. آقای مهندس زمان لازم برای درمان اعتیاد را ده ماه قرار دادهاند. رهجو طی این مدت، باید خواسته قوی برای درمان داشته باشد، به گفتههای راهنمای خود عمل کند، مطیع و فرمانبردار راهنمای خود باشد و بداند که راه سختی در پیش دارد و باید بهای درمان خود را بپردازد.
رهجو باید به روش درمان اعتقاد داشته باشد و کسانی که به رهایی رسیدهاند را الگوی خود قرار دهد، به آموزشهای کنگره، کاملاً ایمان داشته باشد و سیدیهای هفتگی خود را مرتب بنویسد؛ در کل تمام قوانین کنگره را رعایت کند تا جسم، روان و جهانبینی او همزمان درمان شود و طی ۱۰ الی ۱۱ ماه به امر اول که رهایی از دام اعتیاد بود، برسد. همسفران نیز باید همین زمان را سپری کنند و با نوشتن ۴۰ سیدی به رهایی برسند. امر و خواسته در سفر دوم رسیدن به خود و خودشناسی است که باید با فراگیری دانش و آگاهی به جهانبینی کامل رسید. زمان لازم برای پیمودن این سفر غیرقابل پیشبینی و بر اساس جایگاه فرد، خواسته و تلاش او است. در سفر سوم امر و خواسته ما رسیدن به قدرت مطلق است که زمان آن پایانی ندارد.
همسفران نمیتوانند در امر درختکاری شرکت کنند به نظر شما یک همسفر چگونه میتواند در این خدمت شریک باشد؟
هر ساله در کنگره۶۰ به دستور آقای مهندس هفتهای به نام هفته درختکاری نامگذاری شده است. سفر دومیها در این هفته یا به صورت گروهی یا انفرادی به درختکاری میپردازند. درختان نقش بسیار مهمی در کره زمین دارند و ما برای جبران خسارت از جامعه باید با کاشتن یک درخت، بدهی خود را به طبیعت بپردازیم. درختکاری راهی برای احترام گذاشتن به طبیعت است. من همسفر میتوانم با کاشتن حداقل یک درخت در خانه، محیط اطراف خانه، باغ و یا حتی کاشتن یک گل در گلدان خانه در امر درختکاری شریک باشم. کسانی که نمیتوانند درخت بکارند با نریختن زباله در محیطزیست و یا جمعآوری آن، میتوانند به طبیعت کمک کنند.
از حس و حال خود و برکت خدمتهای که در کنگره انجام دادهاید برای همسفرانی که ترس از خدمت دارند، بگویید.
خدمت کردن در کنگره ترس ندارد؛ بلکه لذتی دارد که در هیچ کجا نمیشود آن را درک کرد. خدمت کردن به افرادی که همدرد تو بودهاند و با تمام وجود دردهایشان را درک میکنی، بسیار لذتبخش است. آقای مهندس فرمودند: خدمت در کنگره، مانند جریان خون در بدن و خدمت کردن، مانند باران برای زمین است. من با خدمت کردن در کنگره، اول به خودم کمک میکنم و بعد به دیگران. خدمت کردن بهترین راه برای رها شدن از بندهای وجودمان است و این را با گذر زمان متوجه میشویم. خدمت، باعث رشد و تکامل ما میشود و خدمتی که از روی ترس باشد فایدهای ندارد؛ چون باعث میشود به خود و دیگران آسیب بزنیم. خدمت کردن در کنگره نوعی قدردانی است؛ چون قبل از ما انسانهایی بودند که به صورت رایگان به ما خدمت کردند تا ما به رهایی برسیم و یک شعبه سر پا بماند. یکی دیگر از خدمتهایی که من میتوانم برای کنگره انجام دهم، خدمت مالی است؛ چون کنگره هیچگونه کمک مالی از بیرون را نمیپذیرد و تمام هزینهها، توسط اعضا کنگره رفع و رجوع میشود. امیدوارم بتوانیم خدمتگزار خوبی برای کنگره باشیم.
کلام آخر ...
انسان باید بداند که در رنج آفریده شده است و برای اینکه از بردگی خیلی چیزها راحت شود باید از گذرگاههای سخت عبور کند. ما اگر در صراط مستقیم حرکت کنیم از رنج و دردهایمان کاسته میشود و به خواسته و هدف نهایی که همان امر اول است میرسیم. در آخر از آقای مهندس سپاسگزارم که چنین بستری را برای ما فراهم کردند تا آموزش بگیریم و از خدمتگزاران سایت شعبه دنا، تشکر و قدردانی میکنم.
تایپ و ویرایش: همسفران گروه مصاحبه
عکاس: همسفر مرضیه رهجو راهنما همسفر لیلا (لژیون اول)
ویراستاری و ارسال: همسفر زهرا رهجو راهنما همسفر سمیه (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دنا
- تعداد بازدید از این مطلب :
322