سیزدهمین جلسه ازدوره هشتم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره60 نمایندگی ایران با استادی همسفر فاطمه، نگهبانی همسفر لیلا و دبیری همسفر بهار با دستور جلسه «وادی دوازدهم و تاثیر آن روی من» روز دوشنبه 1 بهمنماه 1403 آغاز به کار کرد.
سخنان استاد:
از راهنمای خوبم خانم پریسای عزیز بابت آموزشهایشان تشکر میکنم. دستور جلسه در رابطه با وادی دوازدهم و تأثیر آن روی من است. در آخر امر، امر اول اجرا میشود. این وادی به ما میگوید هر خواستهای که داشته باشم با گذشت زمان و با صبر و تحمل به آن خواسته خواهم رسید.
من قبل از اینکه وارد کنگره شوم برای هر چیزی عجله داشته و میخواستم که زودتر به آن خواسته برسم و اصلاً به زمان فکر نمیکردم، تا اینکه به کنگره آمدم و با قوانین آشنا شدم، آموزش گرفتم و درک کردم که با صبر، تحمل و گذشت زمان به هر چیزی که میخواهم میرسم. شاید باعجله کردن به آن چیزی که میخواهیم برسیم؛ اما در آخر به نتیجه خوبی نمیرسیم. در قرآن آمده که: خداوند صابرین را دوست دارد. انسان در رنج آفریده شده و با تحمل سختی به چیزی میرسد. بعد از سختی آسانی است، با تحمل سختی و صبر میتوانیم به هدفی که میخواهیم برسیم.
مادر برای اینکه نوزادش را به دنیا بیاورد ۹ ماه باید صبر کند یا فردی که مصرفکننده است و به کنگره آمده؛ اگر میخواهد به رهایی برسد باید ۱۰ تا ۱۱ ماه صبر کند و یا بذری که میکاریم، گندم باشد یا هر چیز دیگری باید چند ماه صبر و رسیدگی کنیم تا برداشت داشته باشیم. پس برای هر چیزی زمان لازم است. اینطور نیست که امروز بخواهیم و فردا به آن برسیم. در وادی دوازدهم به معجزهی زمان اشارهشده است. پس انسان برای اینکه به نتیجه و خواست خودش برسد باید زمان را در نظر بگیرد.
سه نیرو داریم که شامل القا، احیا و تحرک است. القا به معنی انتقال دادن اطلاعات و آگاهی به انسان است. القا همان خواسته است و آن خواسته را انسان در ذهن خودش احیا میکند و بعد با حرکت کردن و تلاش کردن به آن خواسته میرسد. برای رسیدن به آخر امر هم باید تغییر، تبدیل و ترخیص اتفاق بیافتد. انسان میتواند صفت بد خود را کنار بگذارد و تبدیل به انسان خردمندی شود. همانطور که میدانید در هستی همهچیز بر مبنای ضد آن است مانند خوبی و بدی، زشتی و زیبایی، روشنایی و تاریکی و خیلی چیزهای دیگر تا انسان خواستهای را از اعماق وجودش نخواهد آن خواسته اتفاق نمیافتد. مطلب دیگر اینکه همهچیز در حال حرکت است حتی سنگی که ما فکر میکنیم حرکتی ندارد؛ ولی با گذشت زمان جابهجا میشود و در آن تغییراتی اتفاق میافتد؛ اگر قرار بود که همهچیز بیحرکت باشد زندگی اصلاً معنی پیدا نمیکرد. انسان هم اگر حرکتی نداشته باشد و تلاش نکند به هدفی که میخواهد نمیرسد.
در کنگره ۶۰ دو وادی کاملاً اجرایی هستند. وادی دوازدهم روز درختکاری و وادی هشتم پیمان بستن است. شرایط درختکاری به اینگونه است که یک سال از تزکیه و پالایش فرد مصرفکننده گذشته باشد. درختی را که میکارد تاریخ و علامتگذاری و به آن رسیدگی کند؛ اگر درختی که کاشت به هر دلیلی خشک شده یا از بین رفته است سال بعد دو درخت بهجای آن بکارد. در آخر صحبتم را با این جمله تمام میکنم ،امیدوارم همه ما بتوانیم هر سال این عمل زیبا را انجام دهیم و با کاشتن درخت طبیعت زیبایی را داشته باشیم.
عکس و تایپ: همسفر لیلا ح رهجوی راهنما همسفر پریسا ( لژیون سوم) خدمت گزار سایت
ویراستاری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سهیلا ( لژیون دوم)نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ایران
- تعداد بازدید از این مطلب :
157