English Version
This Site Is Available In English

بایستی صبور باشم تا محصول خوبی را برداشت کنم

بایستی صبور باشم تا محصول خوبی را برداشت کنم

جلسه ششم از دوره دوازدهم كارگاه‌های آموزشی خصوصی‌ همسفران کنگره60 نمایندگی دکترعلیرضا به استادی راهنما همسفر نجمه، نگهبانی همسفر سارا و دبیری همسفر مهناز با دستور جلسه «وادی دوازدهم (در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود.) و تأثیر آن روی من» روز دوشنبه ۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را شکر می‌کنم که در کنگره حضور دارم و اجازه خدمت کردن به من داده شد. از آقای مهندس و خانواده محترمشان تشکر می‌کنم که هر چه دارم از وجود ایشان است؛ همچنین از نگهبان جلسه، ایجنت نمایندگی و مرزبانان کمال تشکر را دارم که اجازه خدمت در این جایگاه را به من دادند تا آموزش بگیرم. دستور جلسه در مورد وادی دوازدهم و تاثیر آن روی من است. این وادی به ما می‌گوید: در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود. زمانی که وادی دوازدهم را مرور می‌کردم به کلمه اختیار بر‌خورد کردم و فهمیدم اختیار به معنای انتخاب، قدرت و تصمیم‌گیری است که خداوند به انسان‌ها عطا کرده و آن‌ها را بر سر یک دو راهی قرار داده تا مسیر و حیات خودشان را انتخاب کنند؛ اما متأسفانه من با تفکر نا‌درست و عدم آگاهی مسیر غلط را برای خودم برگزیده بودم که باعث شد مشکلاتی را برای خود به‌وجود آورم و روزبه‌روز در تاریکی‌ها غرق شوم.

تمام ما انسان‌ها زمانی که می‌خواهیم در زندگی کاری را انجام بدهیم باید با تفکر و اندیشه شروع کنیم. وقتی من همسفر صبح از خواب بیدار می‌شوم و ابتدا می‌اندیشم که چه غذایی درست کنم، مثلاً می‌خواهم قرمه‌سبزی آماده کنم؛ پس اول بایستی مواد اولیه آن را فراهم کنم و بعد شروع به پختن آن کنم؛ همچنین باید مواردی را در نظر بگیرم تا قرمه‌سبزی‌ام جا بیفتد و قابل خوردن شود. حال برای عملی کردن تمامی این‌ها بایستی با تفکر، تصویر ذهنی و در نظر گرفتن فرآیند زمان، تلاش و کوشش کنم تا متریال مصرفی به یک غذای خوشمزه تبدیل شود. در درمان اعتیاد هم به همین شکل است؛ یعنی زمانی که مسافر و همسفر وارد کنگره می‌شوند، هدف آن‌ها درمان اعتیاد است پس بذر آن را می‌کارند؛ ولی بایستی ببینند آیا بذری که کاشته‌اند را باید رها کنند؟ یا باید آن را آبیاری کنند و شرایط مناسبی را برایش فراهم کنند تا به ثمر برسد؟

همسفر و مسافر باید فرمانبردار راهنما، قوانین و حرمت‌های کنگره باشند و با چشم گفتن و فرا‌گیری آموزش‌‌‌ها ۱۰ الی ۱۱ ماه زمان لازم است که به نتیجه و درمان قطعی برسند. اگر قرار باشد امر اول من در آخر امر اجرا شود نیاز به زمان کافی دارم و بایستی صبور باشم تا محصول خوبی را برداشت کنم. در وادی دوازدهم به پارامتر زمان اشاره شده که در حقیقت یک فرصتی است تا ما مسائل خود را حل کنیم و به تکامل برسیم. تجربه خودم در مورد این وادی چیزی است که شاید شما هم با آن رو‌به‌رو شده باشید. قبل از کنگره برای درمان اعتیاد مسافرمان یا حل مشکلات خود به هر ریسمانی چنگ می‌زدیم، در هر روشی برای ترک اعتیاد پیش قدم می‌شدیم و هزینه‌های زیادی را پرداخت می‌کردیم؛ اما به نتیجه نمی‌رسیدیم و مشکلات بیشتر از قبل سر راه ما قرار می‌گرفت. چرا؟ به دلیل این‌که روش ترک کوتاه مدت بود و طی ۲ هفته الی ۲۱ روز انجام می‌گرفت؛ پس سلامتی و رهایی در کار نبود و روش درمان کاملأ اشتباه بود‌.

یک مصرف‌کننده یک شبه اعتیاد پیدا نکرده که‌ در کوتاه مدت بیماری‌اش را درمان کند و اصلاً فرآیند زمان را در نظر نگیرد؛ چون تخریب‌های زیادی را به همراه دارد. در کنگره با استفاده از روش DST همراه با داروی OT مسافران به درمان می‌رسند و همسفران هم با آموزش‌ها و نوشتن سی‌دی به حال خوش دست پیدا می‌کنند. آقای مهندس می‌فرمایند: زمانی که مسافر به درمان رسید اگر در انبار مواد مخدر بخوابد وسوسه نمی‌شود و دیگر نیازی ندارد. روش DST نه تنها برای درمان اعتیاد به کار برده می‌شود؛ بلکه در تمام سطوح زندگی نقش مهمی دارد. در آخر صحبت من با همسفران به‌خصوص سفر اول و تازه‌‌واردین است که در صبر بی‌صبری نکنید و از این فرصتی که خداوند در اختیار شما قرار داده به بهترین شکل ممکن استفاده کنید و مطمئن باشید که در آخر امر، امر اول که رهایی و درمان مسافر‌ها است خواهید رسید. از آقای مهندس تشکر و قدردانی می‌کنم و همیشه و در هر لحظه خداوند را شاکر هستم که روش DST را ابداع کردند تا انسان‌های بسیاری دوباره احیاء شوند، برای ایشان و خانواده محترمشان سلامتی و طول عمر باعزت خواستارم.

تایپ و ویرایش: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر آیسان (لژیون نهم)
عکاس: همسفر حمیده رهجوی راهنما همسفر صفورا (لژیون ششم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مریم نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر علیرضا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .