اولین جلسه از دوره سیوهفتم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی فردوسی با استادی راهنما همسفر ساره، نگهبانی همسفر تکتم و دبیری همسفر فیروزه با دستورجلسه: «وادی دوازدهم و تأثیر آن روی من؛ ( در آخر امر، امر اول اجرا میشود.)» روز دوشنبه ۱ بهمنماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.
سخنان استاد:
انسان اصولاً در رنج آفریده شده است، در مسیر زندگی رنجهای متفاوتی را تجربه میکنیم که میتواند شامل بیماری، اعتیاد، بیپولی و مستأجری یا هر چیز دیگری باشد. اینها همه خود یک گذرگاه هستند که ما باید به خوبی از آنها عبور کنیم. چیزی که میتواند به ما کمک کند تا این کار را انجام دهیم؛ وادیها هستند آنها مانند کلیدهایی هستند تا قفلهای زندگی را بتوانیم باز کنیم، این مسائل را حل کنیم و مسیر زندگی را طی کنیم. نگاهی میکنیم به وادیها؛ وادی اول به من آموزش میدهد که اول برای هر کاری تفکر داشته باشم، وادی دوم میگوید؛ مأیوس نباش و مرا به خود و کل هستی امیدوار میکند، وادی سوم یادآوری میکند؛ هیچکس نمیتواند به اندازه خود من به فکر زندگی من باشد، وادی چهارم مسئولیتپذیری است، وادی پنجم از نقطه تفکر به عمل حرکت میکنم و برای انجام این عمل درست باید از فرمان عقل خویش کمک بگیرم، وادی هفتم به من میگوید؛ وقتی من با عقل خود حرکت کنم، قطعاً در مسیر راه به حقایق درونی خود دست پیدا میکنم که میتوانم نواقصِ شخصیتی را که دارم پیدا کنم و درصدد رفع آنها گام بردارم که با حرکت راه نمایان میشود. وادی نهم تأکید میکند که نقطه تحمل کسب کردنی است من باید تلاش کنم، آن را در جهت ارزشها بالا ببرم و وارد نقطه آشوب دیگران نشوم. وادی دهم اشاره دارد که صفت گذشته در انسان صادق نیست بلکه جاری است و باید بدانم اگر فردی را میبینم که رفتار خوبی یا صفت خوبی ندارد این برای او همیشگی نیست و امکان تغییر وجود دارد و برعکس آن نیز هم هست، در این وادی با تفکر درست به ایمان سالم، از ایمان سالم به عمل سالم و بعد از آن به حس سالم و از حس سالم به عقل سالم و درنهایت به عشق سالم میرسم. من با این ابزاری که دارم میتوانم با یک رود خروشان از یک چشمه جوشان به آن اقیانوس و بحر علم، آگاهی و معرفت برسم.
وادی دوازدهم میگوید؛ در آخر امر، امر اول اجرا میشود. به گفته؛ آقای مهندس خودِ عنوانِ وادی، جای بحث بسیار زیادی دارد؛ اما اولین نکتهای که میتوانم از آن آموزش بگیرم این است که پارامتر زمان را برای رسیدن به خواستههای خود و برای امری که دارم در نظر بگیرم.
برای من پیش آمده است زمانی که مسافر من مصرفکننده بود به او میگفتم؛ خوب مصرف نکن چه اشکالی دارد یا سیگار نکش میخواهد چه اتفاقی بیفتد؛ اما زمانی که به کنگره آمدم متوجه شدم که درمان یک سال زمان میبرد تا از این موادمخدر، رها شود یا برای هر خواسته دیگری که من دارم باید پارامتر زمان را در نظر داشته باشم.
زمان یک نکته را به من آموزش میدهد، اینکه برای هر خواستهای صبور باشم، تلاش کنم و دست از تلاش کردن برندارم. قسمتی در این وادی میگوید؛ خداوند فرشتگان را در آسمان جمع کرد و به آنها گفت: من جانشینی خلق کردم برای خود در روی زمین با تمام اختیارات بر سرنوشت خویش، در اینجا باید از خود سؤالی بپرسم؛ اینکه من اگر به عنوان جانشین خداوند در روی زمین هستم، چگونه انسانی هستم؟ آیا آن صفات و علمی که خداوند به من آموخته را میتوانم اجرا کنم؟ یا ساختاری که ساخته شده و در روی زمین قرار گرفته را بیهوده استفاده میکنم؟ به عقیده من کسی که میخواهد جانشین خداوند باشد، حتماً باید به تعادل و تکامل رسیده باشد که بتواند عنوان کند من جانشین خداوند هستم و آن صفتهایی که خداوند در من قرار داده است را میتوانم نمایان کنم و یا به دیگران انتقال دهم.
وادی دوازدهم به من آموزش میدهد که اگر در مسیر ضدارزشها هستم باید حرکت کنم، خود را تغییر دهم و به جهت ارزشها بروم، این باز هم مستلزم آموزش و القاعات است.
ذهن من مانند یک رادیو و پر از امواجی است که القاعات را دریافت میکند؛ اگر من آموزشی نداشته باشم قطعاً القاعاتی سر راه من قرار میگیرد که من در مسیر خوبی قرار نمیگیرم. من باید یاد بگیرم و از خود سوال کنم که چه کاری میتوانم انجام دهم که خوب عمل کنم و جانشین خداوند روی زمین باشم و اگر کسی در کنار من است به آرامش میرسد یا نه؟ فرد سمی برای آن فرد هستم؟ اگر در جهت ارزشها حرکت کنم بعد از آن تبدیل میشوم به یک انسان متعادل و بعد از آن میتوانم به یک انسان کامل تبدیل شوم؛ اگر دقت کرده باشیم تمام دستورجلسات در طی یک سال قرار گرفته است؛ اگر در لژیون کسی نتواند تمام وادیها را کار کند و کسی که وارد کنگره میشود میتواند با سخنان استاد و مشارکتها به تنهایی آموزشهای بسیار زیادی دریافت کند.
آقای مهندس همیشه میگویند: تأثیرات وادیها را بر خودتان بیان کنید و نکتهای که من آموزش گرفتم این است که در زمین زندگی کنم و بگذارم دیگران نیز زندگی کنند، اینکه خط قرمزها را رعایت کنم، قوانینی که برای من وضع شده است را عمل کنم و از آنها عدول نکنم، در هر موقعیت و در هر مکانی چه در جامعه، کنگره یا خانواده، هر چه را که برای خود میپسندم برای دیگران نیز بپسندم، اینکه حواسم به طبیعت که شامل انسانها، جانداران و گیاهان است، باشد و به آنها آسیب نرسانم. در پایان وادی هم که از درختکاری صحبت شده، اینکه دیگران کاشتند و ما خوردیم ما بکاریم تا دیگران نیز استفاده کنند.
تقدیر از مسئولان حضور و غیاب
تقدیر از نگهبان همسفر مریم و دبیر دوره قبل همسفر راضیه و معارفه نگهبان همسفر تکتم و دبیر جدید همسفر فیروزه
رهایی جونز همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون جونز)، رهایی۴۰ سیدی و ورود به سفر دوم جهانبینی همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر محبوبه (لژیون پنجم)
رهایی ۴۰ سیدی و ورود به سفر دوم جهانبینی همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون نوزدهم)
رهایی ۴۰ سیدی و ورود به سفر دوم جهانبینی همسفر زهره رهجوی راهنما همسفر ساره (لژیون نهم)
تایپ و ویرایش: همسفر مریم، رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون شانزدهم) و همسفر فائزه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون نوزدهم)
ویراستاری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون هشتم)
ارسال: همسفر الهام رهجوی راهنما همسفر رویا (لژیون هشتم)
همسفران نمایندگی فردوسی
- تعداد بازدید از این مطلب :
166