English Version
This Site Is Available In English

حس‌ها تعیین کننده هستند

حس‌ها تعیین کننده هستند

همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهرا لژیون دوم در خلاصه سی‌دی《خشم》چنین نوشت؛ شما را به خواندن این مطلب دعوت می‌کنیم و از شما همراهان همیشگی سپاس‌گزاریم.

در ابتدا آقای مهندس فرمودند: بیرون از کنگره۶۰ وقتی آموزشی داده می‌شود، برای یک مقطع یا یک مخاطب خاص است، برای  مثال همه دبستانی، دبیرستانی یا دانشگاهی هستند و سطح و مخاطب آن مشخص می‌باشد؛ اما درس‌ها و آموزش‌های جهان‌بینی که من در کنگره۶۰ تدریس می‌کنم، مخاطب فرد مشخصی نیست و همه نوع افراد و با تحصیلات مختلف داریم که به میزان درک خود از سی‌دی‌ها برداشت می‌کنند. خوشبختانه ما در کنگره بی‌سواد نداریم و یک تازه‌وارد با نوشتن چهل سی‌دی پایه‌های خود را قوی و محکم می‌نماید.

اگر بخواهیم برای هر مسئله‌ای تعریف قاطعی داشته باشیم، باید ابتدا موضوع را بشناسیم و بپذیریم. در مقوله اعتیاد بر روی سه ضلع جسم، روان و جهان‌بینی کار کرده و صحبت می‌کنیم. در مورد هر چیزی باید ابتدا به یک تعریف و نتیجه واحد برسیم و در این‌صورت است که می‌تواند راندمان و عملکرد داشته باشد. همیشه گفتیم آبروی علم به عمل کردن آن می‌باشد، بنابراین اگر علمی به نتیجه رسیده، حتماً عملکرد و راندمان خوبی داشته است.

در هستی بدون داشتن حس چه در صور آشکار و چه در صور پنهان، هیچ حرکتی انجام نمی‌شود؛ برای مثال: تا زمانی‌که حس گرسنگی نداشته باشم، به‌ دنبال غذا نمی‌روم. اصولاً حس یک گیرنده است و مرکز آن در سینه یا به عبارتی همان قلب می‌باشد و این گیرنده شرایط متعددی دارد. برای مثال؛ حس تشنگی، یعنی فرد احساس تشنگی می‌کند و به طرف آب می‌رود، پس برای انجام هر کاری اول باید حس آن در انسان وجود داشته باشد، در غیر این صورت هیچ حرکتی انجام نمی‌شود. بنابراین منشا‍ٔ همه حرکت‌های ما حس است و بستگی دارد که حس ما چگونه باشد؛ یک نفر با کوچک‌ترین حرف عصبانی می‌شود و حس خشم و کینه در او شکل می‌گیرد، اما شخص دیگری خیلی راحت از کنار این قضیه می‌گذرد و این نشان می‌دهد که شخص حس خود را تزکیه و پالایش کرده است. از نظر علمی ثابت شده، زمانی‌‌که حس خشم در انسان شکل می‌گیرد، ضریب هوشی فرد سه مرحله کاهش پیدا می‌کند، تفکر او به پایین‌ترین حد می‌رسد و ممکن است بدترین تصمیم را بگیرد؛ چون ترس و خشم تفکر انسان را می‌خورد، پس حس‌ها در تمام مراحل زندگی برای ما تعیین کننده هستند.

حس ناامیدی توسط شیطان القاء می‌شود، شخص را از حرکت و تلاش باز می‌دارد و او را دچار سکون و تخریب می‌کند. مسئله مهم این است که ما دارای چه نوع حسی باشیم؛ اگر حس ما خوب باشد، مانند حس خدمت و کمک به دیگران تا آخرین مرحله خوب پیش رفته و از خدمت کردن لذت می‌بریم. مانند؛ ایجنت، مرزبان، راهنما و دیگر اعضا کنگره۶۰ که با آموزش گرفتن، حس‌های خوب را فعال و خدمت می‌کنند. ما دو نوع حس داریم: پنج حس درون که شامل؛ چشایی، بویایی، لامسه،  شنوایی و بینایی است و پنج حس بیرونی که در خواب و با یک پیکره‌ دیگر حس می‌کنیم و یک حس مشترک که حس ششم نام دارد و رابط بین حس‌های درون و بیرون است. در واقع ما در کنگره یاد گرفته‌ایم که یازده حس داریم؛ پنج حس درونی و پنج حس بیرونی و حس یازدهم که رابطه بین این حس‌ها است و حس‌ها در هستی قابل رؤیت نیستند و هم‌نام‌ خود را می‌جویند؛ یک مورچه، حس مورچه و یک گیاه، حس گیاه و انسان، حس انسان را درک کرده و می‌فهمد.

انسان اگر بخواهد کاری را انجام دهد، باید تمنای دل داشته باشد و این بیشتر در مورد به دست آوردن مجهولات است؛ وقتی تمنای دل داشته باشید الهامات به آن شکل می‌دهند، پس بستگی دارد انسان در پی چه چیزی باشد که الهامات در همان زمینه صورت گیرد؛ انسانی که دائم در جهت منفی و تقلب باشد، الهامات و القاء منفی به او می‌شود و شخصی که به دنبال مسائل مثبت است، الهامات مثبت به او می‌رسد؛ بنابراین اگر من تاریکی را انتخاب کنم، تاریکی‌ها الهام می‌شود و بیشتر در عمق تاریکی فرو می‌روم و بالعکس. انسان هر چه تزکیه و پالایش بیشتری داشته باشد، دریافت‌های بیشتری دارد و موفق‌تر است و به سمت صعود می‌رود.

حس مانند خداوند است و در تمام هستی وجود دارد؛ حتی در یک اتم یا یک مولکول، ولی رؤیت نمی‌شود و همیشه هم‌نام خود را پیدا می‌کند و زمانی‌که هم حس باشیم، همدیگر را درک می‌کنیم. انسان همان‌گونه که لباس عوض می‌کند، می‌تواند جسم خود را نیز تغییر دهد و هر کاری شروع و آغازی دارد و شرط اول این است که صورت مسئله و قسمتی از آن کار برای ما مشخص باشد تا بتوانیم ادامه بدهیم، یعنی یک مقدار از مسئله معلوم باشد تا ما به مجهولات دست پیدا کنیم. برای رسیدن و به دست آوردن هر چیزی ریشه و منشأ آن از قفس تن آغاز می‌شود، یعنی از شناخت خود انسان شروع می‌شود و به ماوراء کشیده می‌شود؛ در نتیجه حس برای ما تعیین کننده است و برای هر مسئله‌ای باید صورت آن مشخص باشد.

رابط خبری و ویراستاری: همسفر جمیله رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
ارسال: همسفر شهربانو رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی رضا مشهد

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .