جلسه سیزدهم از دوره چهارم کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی الوند قزوین با استادی همسفر سمیه، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه «وادی دوازدهم (در آخر امر، امر اول اجرا میشود) و تأثیر آن روی من» روز دوشنبه ۱ بهمنماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵: ۰۰ آغاز به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
خدا را شکر میکنم و از نگهبان و دبیر و راهنمای عزیزم خانم اعظم بسیار تشکر میکنم که به من اجازه دادند تا این جایگاه را تجربه کنم. خیلی خوشحالم و حس و حالم بسیار عالی است. انشا الله یک روز خوبی را در کنار هم سپری کنیم.
دستور جلسه در مورد وادی دوازدهم (در آخر امر، امر اول اجرا میشود.) است.
این جمله برای ما چه مفهومی دارد؟ ما برای رسیدن به خواسته و هدف نیاز به زمانداریم تا باگذشت زمان، امر آخر در امر اول اجرا بشود. مثال درخت گردو را میزنم. وقتی درخت گردو در خاک کاشته میشود، یک خواسته میباشد و در کنارش آب، خاک، کود نیز باعث تغییر آن میشود. سپس تبدیل به یک درخت تنومند میشود که در آخر آن درخت به هزاران گردو تبدیل میشود.
در فردی که اعتیاد دارد، با وارد شدن در کنگره نیز همین مقوله زمان باید در نظر گرفته بشود. فرد مصرفکننده با روش DST با شربت OT درونش تغییر ایجاد میشود. او نیاز دارد در مسیر صراط مستقیم قرار بگیرد و صفات زشت و کارهای ضد ارزشی خود را کنار بگذارد. بهعنوانمثال ما نمیتوانیم فردی را که بیسواد است، در یکلحظه باسواد کنیم. یا فردی که دروغگو است را در یکلحظه به فردی راستگو تبدیل کنیم.
برای تغییر کردن ما به سه نیروی القا، احیا و تحرک نیاز داریم. القا یعنی به دست آوردن اطلاعات، آموزشها و قوانین که همین اطلاعات و آموزشهایی که در کنگره دریافت میکنیم را شامل میشود. احیا یعنی دوباره زنده شدن، دوباره زندگی کردن و نیروی سوم تحرک میباشد؛ یعنی حرکت و پیشرفت، تزکیه و پالایش که همان رهایی و آرامش در زندگی را شامل میشود که بایستی برای آن تلاش خود را بنماییم.
همانگونه که به رهایی و آرامش میرسیم، بایستی تلاش کنیم. مثلاً اکثر همسفران میگویند: ما میخواهیم سریعتر به درمان برسیم؛ اما برای درمان زمان لازم است. باید 10 الی 11 ماه زمان داده شود تا تغییر، تبدیل و ترخیص در آنها ایجاد شود. تا تفکرات فرد بیدار بشود، احیا بشود و حرکت کند تا به آن تزکیه و پالایش و آن دانایی مؤثر دسترسی پیدا کند.
همیشه به خدا توکل کنیم. ایمان داشته باشیم. صبر و شکیبایی داشته باشیم تا به خواستهای که در دل داریم برسیم. شکرگزار آنچه داریم، باشیم. وقتی وارد کنگره میشویم، خواسته ما رهایی است؛ یعنی تلاش و کوشش، یعنی احترام و شخصیت که در کنگره ما آن را به دست میآوریم. چه خوب است که آموزش ببینیم و قدر کنگره را بدانیم. به راهنما احترام بگذاریم و قدر او را بدانیم. کنگره به ما امنیت و آرامش را هدیه داده است و بایستی قدرش را بدانیم و شکرگزارش باشیم.
از آقای مهندس تشکر میکنم که چنین بستری را برای ما مهیا کردند تا ما بیاییم و با سعی و تلاش به آن خواستهای که داریم، برسیم. فردی که اعتیاد دارد، بایستی یک سری تغییرات در جسم، روان و جهانبینی او ایجاد شود تا آن دانشش به آن دانش مؤثر با اطلاعاتی که به او القا میشود، برسد. برای مثال اگر گلی پژمرده را در کنار گلی شاداب و سرحال قرار بدهیم، گل پژمرده از گل شاداب القا میگیرد و نیرویی به او وارد میشود. گل پژمرده نیز به شادابی میرسد. در کنگره هم همینگونه است. همسفر باید بهگونهای باشد که توسط دریافت آموزشها به مسافرش نیز آنها را القا کند. مسافرش را تشویق کند تا او نیز این مسیر را بیاید. سیدیهایش را بنویسد و برای حس خوب، رهایی، آرامش و بهتر زندگی کردن تلاش کند.
مرزبانان کشیک: همسفر سمیه و مسافر روحالله
تایپ: رابط خبری همسفر نیلوفر رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون چهارم)
ارسال: راهنمای تازه واردین همسفر خدیجه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی الوند قزوین
- تعداد بازدید از این مطلب :
69