English Version
This Site Is Available In English

با حرکت راه نمایان می‌شود

با حرکت راه نمایان می‌شود

جلسه‌ یازدهم از دوره‌ نهم کارگاه‌های‌ آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی‌ چرمهین به استادی همسفر ریحانه، نگهبانی همسفر زهره و دبیری همسفر زهرا با دستور جلسه «وادی دوازدهم (در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود) و تأثیر آن روی من» روز دوشنبه ۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به‌ کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

وادی دوازدهم؛ «در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود». این وادی به این معنا است که  اول تصمیم می‌گیریم و در آخر به نتیجه می‌رسیم؛ یعنی خواستار هرچیز که باشیم در آخر امر با تلاش و کوشش آن را به‌دست می‌آوریم. در این وادی از ویژگی‌های انسان صحبت شده‌است که آن‌ها را از سایر جانداران برتر می‌کند.

نکته زیبایی که در این وادی مطرح شده‌است؛ انسان با آموزش و تجربه همه‌چیز را فرا می‌گیرد و صفات الهی همه در وجود ما به اندازه‌های کوچک وجود دارند که مانند قطره‌ای در اقیانوس بزرگ هستیم از جمله؛ رحمان، رحیم، بخشنده و مهربان که همه این صفات در وجود خداوند به مقدار بسیار وجود دارد و اندکی از آن در وجود ما است که باید از این‌ها استفاده کنیم. 

اختیار، مهمترین ویژگی است که به انسان داده شده است تا خود انتخاب کند، چه‌کاری انجام دهد و چه‌کاری انجام ندهد. رسیدن به مقصد به حرکت ما بستگی دارد؛ اگر ما تلاش کنیم و خواسته داشته باشیم به آن هدف خود دسترسی پیدا می‌کنیم. خداوندی که جهان را آفریده است و قوانینی را وضع کرده‌ است؛ به ما می‌گوید که این قوانین را اجرا کنیم و فقط اجرای نماز، روزه، زکات  و حج نیست؛ باید از ضدارزش‌هایی مانند دروغ گفتن و غیبت کردن دوری کنیم و این‌ قوانین الهی باعث می‌شود که در جامعه فساد کم شود.

من  با اختلاف ۷ الی ۸ ماه از مسافر خود به کنگره آمدم، همیشه می‌گفتم که من اعمال ضدارزشی انجام نمی‌دهم، من احتیاجی به کنگره ندارم و مسافر من همیشه اصرار می‌کرد که من به کنگره بیایم؛ زمانی‌که آمدم متوجه شدم، در درون خود چه تاریکی‌هایی دارم که از وجود آن‌ها بی‌خبر بودم که این باعث شد از آن به بعد برای خود به کنگره بیایم. سه نیروی القاء، احیاء و تحرک وجود دارند که ما را به نتیجه مطلوب می‌رسانند.

اشخاصی که انسان‌ها را احیا می‌کنند؛ بی‌خانمان‌ها را خانه می‌دهند، فقرا را یاری می‌رسانند، پهلوانانی که از سرمایه خود به کنگره می‌دهند تا به اعضای کنگره کمک کنند و در کنار آقای مهندس باشند، این اشخاص کار بسیار بزرگ و ارزشمندی را انجام می‌دهند و در حقیقت انسان‌ها را احیا می‌کنند؛ زمانی‌که یک نفر احیا می‌شود در واقع یک خانواده احیا شده‌است. 

القاء به معنای انتقال اطلاعات است که می‌تواند مثبت و منفی باشد. انسان با اختیاری که به او داده شده‌است، تعیین می‌کند  کار شر یا خیر انجام دهد و راه تاریکی یا روشنایی برود. هرگاه دو نیرو در کنار هم قرار بگیرند القاء انجام می‌شود؛ زمانی‌که من می‌خواهم کاری را انجام دهم، اگر به خود بگویم، نمی‌توانم به‌طور حتم یا نمی‌توانم آن کار را  انجام دهم یا آن کار را خراب می‌کنم؛ زیرا به خود القاء کرده‌ام.

موضوع بعدی تحرک است؛ که با حرکت راه نمایان می‌شود. انسان با حرکت شروع به تغییر، تبدیل و ترخیص می‌کند و برای همین در جهان هستی اگر انسانی بخواهد از یک انسان کم‌خرد به یک انسان خردمند تبدیل شود، باید تغییر کند. همان‌طور که برای تبدیل انگور به سرکه باید زمان طی شود و به یک روز اتفاق نمی‌افتد؛ یک فرد مصرف‌کننده هم نمی‌تواند یک شب به درمان برسد بلکه ۱۰ الی ۱۱ ماه باید به کنگره بیاید تا به درمان برسد.

آقای‌مهندس در سی‌دی زمان، مثلثی را ترسیم کردند که دارای سه ضلع؛ زمان مناسب، مکان مناسب و بیان مناسب است. ما برای تمام کارهای خود  باید خواسته داشته باشیم و خواسته خود را در زمان مناسب، مکان مناسب و با کلام مناسب بیان کنیم تا به نتیجه و خواسته خود برسیم. کلام مناسب از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ اگر کلمه‌ها درست بیان نشوند هم برای گوینده و شنونده تخریب ایجاد می‌شود؛ بنابراین هر چیزی باید در مکان و زمان خود بیان شود.

اگر ما انسان‌ها درست زندگی کردن را آموزش بگیریم به همه خواسته‌های‌ خود می‌رسیم. همه انسان‌ها باید در کارهای ‌خود  سرعت عمل مناسبی را به کار ببرند؛ زمانی‌که در حال رانندگی با یک ماشین هستیم اگر با سرعت زیاد حرکت کنیم خطرآفرین است، اگر با سرعت کم رانندگی کنیم ممکن است ترافیک درست کنیم؛ بنابراین در هر دو حالت باعث ناراحتی و آزار دیگران می‌شویم.

استاد سردار در این مورد فرمودند: «همه انسان‌ها تصور می‌کنند بهترین راه کوتاه‌ترین راه است. در نتیجه به درستی و یا نادرستی آن تفکر  ندارند، راهی را می‌روند که زودتر به خواسته‌های‌ خود برسند. لذا مشق‌هایشان همیشه ناتمام و بی‌محتوا باقی می‌ماند و مجبورند دوباره بنویسند. غذای نیمه‌ پخته و یا خام قابل خوردن نیست». پس ما نباید در کارهای خود افراط یا تفریط کنیم و برای حل تمام مشکلات باید از دروازه‌های صبر و استقامت عبور کنیم تا به دروازه صلح و آرامش برسیم. به امید آن‌که بتوانیم تمام قوانین کنگره را در زندگی خود کاربردی کنیم .

مرزبانان کشیک: همسفر زینب و مسافر محمد
تایپ: همسفر پریسا رهجوی راهنما همسفر هاجر (لژیون سوم)
ویراستار: همسفر آزاده رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول) دبیر اول سایت
عکاس خبری: همسفر فروغ رهجوی راهنما همسفر محدثه (لژیون پنجم)
ارسال: همسفر زهرا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی چرمهین

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .