جلسه دهم از دوره هیجدهم، از کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی قیدار، با استادی مسافر محسن، با نگهبانی مسافر حامد و با دبیری مسافر ایرج، با دستور جلسه" وادی دوازدهم و تاثیر آن بر روی من" در روز یکشنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد
سلام دوستان من محسن هستم یک مسافر، قبل از اینکه در مورد دستور جلسه صحبت کنم، تقدیر و تشکر میکنم از ایجنت محترم نمایندگی و لژیون مرزبانی و لژیون راهنمایان تازه وارد که اجازه دادند، من امروز در این جایگاه باشم و آموزش بگیرم.
در وهله اول میخواهم از حسوحال خودم در این ایام بگویم، از آنجایی که مشارکت کردن، یکی از ملزومات و یکی از مهمترین آیتمهای یک سفر ایدهآل است، گاهی از طرف ما، بنا به دلایل خاصی، کنار گذاشته میشود. من به شخصه در طول سفر اولم هر هفته تقریباً در مورد دستور جلسه مشارکت میکردم. اما بعد از اتمام سفر اول، کمی از مشارکت کردن فاصله گرفته بودم و این مشارکت کردن هم یک نوع آموزش است و صحبت کردن برای یک عده مخاطب باسواد، بسیار سخت است. این را گفتم تا فراموش نکنیم که این کنگره ۶۰ است که میکروفن را در اختیار من مسافر قرار میدهد و به ما صحبت کردن بدون استرس در جمع را آموزش میدهد. مشکل عمده در مشارکت نکردن، ترس از قضاوت شدن و مسائل روحی و روانی مسافران است. در حالیکه در کنگره ما آموختهایم که هیچ کس را قضاوت نکنیم. این نکات را خدمتتان عرض کردم تا احیاناً لابهلای سخنانم، اشتباهی از من سر زد، به بزرگی خودتان عفو بفرمائید و از تمام سفر اولیها خواهش میکنم حس زیبای مشارکت را از خودشان دریغ نکنند.
و اما دستور جلسه امروز ما وادی دوازدهم و تاثیر آن روی من است. این وادی با سرفصل زیبایی شروع میشود. در آخر امر، امر اول اجرا میشود. در این وادی از سه مولفه القا، احیا و تحرک سخن به میان آمده است. تا القا نباشد، احیایی صورت نمیگیرد و اگر احیا نباشد، تحرکی نخواهد بود.
یکی از وجه تمایزات کنگره۶۰ با سایر مراکز فعال در حوزه اعتیاد، این است که بیشتر به صور پنهان انسان توجه دارد. همانگونه که سورههای قرآن مکی و مدنی هستند و هر کدام از سورهها اقتضای مکان، زمان و شرایط را در نظر گرفته و نازل شدهاند، جناب مهندس هم در ارائه سیدیها جمیع جهات را در نظر میگیرند. تعدادی از سیدیها به صور پنهان انسان و جهانبینی میپردازند و تعدادی از سیدیها هم فیزیولوژی و جسم انسان را تفسیر میکنند. یکسری از سیدیها به فیزیک انسان و ساختن جسم با اوتی اشاره میکنند.
در این وادی به مسئله "شوشود" اشاره کرده است، یعنی انسان چیزی را طلب کند و در کسری از ثانیه مقابل چشمانش قرار گیرد. این شوشود در جهان ذهنی ما امکان دارد و شما الان اگر، یک کاسه آلو ترش را در نظر بگیرید، بزاق دهانتان شروع به ترشح مینماید و در آن واحد ذهن شما کاسه آلو را جلوی چشمان شما آماده میکند. اما در جهانی که ما امروز زندگی میکنیم، پروسه زمان بسیار مهم است و مسئلهای که در ذهن شما پرورش داده میشود، باید از قوه به فعل درآید. باید زمان بگذرد و سختیهای مسیر را به جان بخرد تا بتواند خواسته خود را به دست آورد و اینجا فقط با شو شود امکان رسیدن به هدف وجود ندارد. چیزی که شما در جهان ذهنی و در صور پنهان پرورشش میدهید، جهان فیزیکی و صورآشکار با تمام وجود به دنبال ساختن و تهیه کردن آن است. با تصور کردن کاسه آلوترش در ذهن و صور پنهان، صور آشکار جسم انسان، یعنی آب دهان و بزاق آن را پدید میآورد. ارتباط این دو جهان بسیار قابل ملموس است و هیچ کدام بدون دیگری مفهومی ندارد. دردآخر بایستی یادآور شوم که هر آنچه که در طلب آن هستیم و خواسته آن را داریم، آن را به دست خواهیم آورد، مشروط بر اینکه تمام سختیها و ناملایمات رادر این مسیر تحمل کنیم و هیچ چیزی آسوده به دست نمیآید و باید بهای آن را پرداخت کنیم.
ممنون که به حرفهای من توجه کردید.
تایپ: مسافر یداله، راهنمای لژیون دهم
درج و ارسال: مرزبان خبری
- تعداد بازدید از این مطلب :
64