جلسه دهم از دوره شانزدهم کارگاههای آموزشی خصوصی ویژه همسفران نمایندگی باباطاهر همدان با استادی راهنما تازه واردین همسفر مرضیه و نگهبانی همسفر سمانه و دبیری همسفر کبری با دستور جلسه «وادی دوازدهم(در آخر امر، امر اول اجرا میشود) و تاثیر آن بر روی من» در روز دوشنبه ۱ بهمن ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سپاس خداوند مهربان را که آموزش را سرلوحه راه بشر قرار داد که هم آموزش بگیرد و هم آموزش دهد و در کنار آن زندگی کند.
در آخر امر، امر اول اجرا میشود. بسیار کلمه پرمعنی و تأثیرگذار است. زمانی که به متن این موضوع فکر میکنیم نشان میدهد که برای انجام هر کاری فرمان نیاز است و برای هر کاری باید اول فرمانش از طرف قدرت مطلق صادر شود و بعد از طریق القا و الهام به ما برسد.
خوب و بد فرمان بستگی به این دارد که ما در مسیرمان چگونه آدمی هستیم؟ اگر آدم خوبی باشیم برای بهتر شدنمان، فرمان صادر میشود و اگر بد باشیم، برای بدتر شدنمان فرمان صادر خواهد شد.
قدرت مطلق در کتاب خود بیان کردهاند که ای انسان هر راهی را انتخاب کن من همراهت هستم و یاری میکنم که با در نظر گرفتن زمان که مهمترین نقطه هر امری است به مقصود خود میرسیم. بدون در نظرگرفتن زمان هرگز نمیتوانیم کاری انجام دهیم.
آقای مهندس هم در نوشتارهای خود بیان میکنند که حذف زمان، یعنی کوتاهترین راه و اشتباه ترین راه، یعنی همان شکست خوردن. یک راه برای کاشت دانه لازم است که اگر ما بخواهیم کوتاه کنیم مطمئناً به رشد و نمو آن آسیب خواهیم زد و خودمان هم گرفتار خواهیم شد.
زمان یکی از وعدههای قدرت مطلق بعد از رانده شدن بشر است که اگر زمان را در نظر بگیرید به طور قطع میتوان به جایگاه قبل برگردید. زمان برای همه کارهای مهم مانند به دنیا آمدن بچه، ساختن خانه و باغبانی که درختی میکارد تا به محصولش برسد مطمئناً زمان را باید در نظر بگیرد. برای انجام هر کاری ما به چند مرحله نیاز داریم که به نتیجه برسیم. تغییرات، اولین مرحله این فرآیند است؛ مانند جوانه زدن گیاه یا تغییر فصول، پختن غذا و غیره تا به تبدیلات برسیم.
با آشکار شدن مرحله جدید و اینکه اتفاق جدید در زمان ترخیص میافتد؛ البته در هر کاری داشتن اختیار و تصمیمات لازمه کار ما است. ما در ابتدا آن کار را در ذهن خود آماده میکنیم تا به مرحله عمل درآوریم.
هدف مهمترین قسمت هر امر است که در کنگره بسیار خوب و روان به ما آموزش داده میشود. مصرفکننده که خود، خانواده، دارایی، جوانی، آبرو و سرمایه خود را سوزانده و با هیچ صراطی، مستقیم نشده است و کنگره را پیدا میکند، آموزش میگیرد تا به امر آخر که همان رهایی است در کنگره با در نظر گرفتن زمان پلهپله پایین میآید، رها و ترخیص میشود.
تصمیم گرفتن یعنی داشتن انتخاب و اختیاری که منتهی به امر آخر میشود، آخری که خیلی زیباست. هدف آقای مهندس با تأسیس کنگره ۶۰ آموزش و متد dst به تعادل رسیدن مسافران و همسفران است؛ زیرا تخریب همسفران کمتر از مسافران نبوده.
۱۴وادی، کتابها و سیدی هفتگی همه گنجهایی هستند که ما باید حتما از آنها راهنمایی بگیریم و میخواهند به ما بگویند که کوتاهترین را اشتباه ترین راه است که به طور قطع به شکست منتهی میشود. قانون هستی و الهی بر مبنای تعادل است و انسان است که با نافرمانی خود خرابش میکند و سیستم هستی را بر هم میزند.
همه وادی ها به یکدیگر وصل هستند و همه آنها میخواهند ما را به امر آخر یعنی عشق و محبت خالص برسانند. سه وادی یازده، دوازده و سیزدهم بسیار ساده و کوتاه ما را توصیف میکنند. در وادی یازدهم بیان میکند که سکون نداشته باش و حرکت کن که برای جوشیدن، چشمه شدن و به بحر و اقیانوس رسیدن باید اختلاف پتانسیل را در خود بوجود بیاوریم.
اختلاف پتانسیل برای من بسیار گنگ و نامفهوم بود ولی وقتی به طور عمیق به آن فکر کردم متوجه شدم یعنی عوض شدن، جابهجا شدن، حرکت کردن و تغییر روش زندگی. اختلاف پتانسیل مانند ترازو عمل میکند که با یک حرکت منفی ذهن انسان افت و با یک حرکت مثبت و خوب بالا میرود که این همان تعادل است که ما را محکم و استوار نگهمیدارد.
وقتی انسان به بحر و اقیانوس رسید؛ یعنی امر اول اجرا میشود، به خواسته خود میرسد و پایان خط سرآغاز خط دیگری است؛ یعنی موضوع تمام شده است و جلوی آن نقطه گذاشته شده و با خط دیگری که همان روش، مسیر و زندگی جدید را دوباره شروع کرده است و سراغ موضوع دیگر میرود.
باید بدانیم این کارها بالافاصله انجام نمیشود و صبوری بسیار میخواهد.
یکی از ابزارهای بسیار مهم که در کنگره ۶۰ به آن نیاز داریم صبر است و برای رسیدن به امر آخر باید تلاش کرد که حداقل یکسال زمان لازم است تا بعد از تزکیه و پالایش، آنچه را که کاشتهاید برداشت کنید پس صبور باشید و به کارهای خود ادامه دهید تا در آخر امر، امر اول اجرا شود.
تقدیر از دبیر دوره قبل
رهایی ۴۰ سیدی و ورود به سفر جهانبینی همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فاطمه
نویسنده: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر فرشته (لژیون هشتم)
عکاس: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون نهم)
تنظیم و ارسال: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر مهری (لژیون اول) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی باباطاهر همدان
- تعداد بازدید از این مطلب :
183