English Version
This Site Is Available In English

تزکیه و پالایش در تغییر احساسات ما رخ می‌دهد

تزکیه و پالایش در تغییر احساسات ما رخ می‌دهد

جلسه پنجم از دوره سوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی آبیک به استادی راهنما همسفر الهه، نگهبانی موقت همسفر زهرا و دبیری موقت همسفر زهرا با دستور جلسه «وادی دوازدهم (در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود) و تأثیر آن روی من» روز دوشنبه 1 بهمن ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۳۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خیلی خوشحالم که امروز در این جایگاه و در جمع شما هستم و از ایجنت شعبه راهنمای خودم همسفر فرنگیس و نگهبان جلسه تشکر می‌کنم که امروز به من اجازه دادند که یک‌بار دیگر این جایگاه را تجربه کنم، امیدوارم بتوانیم امروز از هم آموزش بگیریم و ارتقا پیدا کنیم. وقتی‌که وارد شعبه شدم حس خیلی خوبی گرفتم و امیدوارم که شما هم بتوانید حس من را دریافت کنید.

دستور جلسه امروز وادی دوازدهم است که در این وادی می‌گوید: در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود؛ من خودم شخصاً قبل از اینکه به کنگره بیایم در کتابی خوانده بودم که اگر وضعیت خوب نیست بدانید که هنوز آن مشکل پایان پیدا نکرده است، یعنی همه چیز قرار است به‌خوبی و خیر ختم شود.

در انتهای این وادی مهندس حسین دژاکام توضیح دادند که یک راز عظیمی پشت تمام مشکلات و فراز و نشیب‌های زندگی وجود دارد، پشت تمام این‌ها قرار است همه چیز ختم به خیر شود و این باعث می‌شود که انسان احساس کند یک پشتیبان دارد و اینکه نقش قدرت مطلق یا خداوند این است که ما را هدایت کند به آن مسیری که باید برسیم و اگر هر مسیری که انتخاب می‌کنیم چه روشن و مثبت و چه تاریک و منفی باشد درست است که ما آن مسیر را می‌رویم و حتی اگر مسیر بد باشد قرار نیست که انتهای آن به بدی ختم شود و قطعاً به خوشی ختم می‌شود.

این‌ها همه شرطش این است که ما تغییر کنیم، تبدیل شویم و در نهایت ترخیص، در این وادی توضیح قشنگی داده است که اگر حس‌های ما تغییر نکند هیچ‌چیزی در وجود ما تغییر نخواهد کرد حتی اگر در ظاهر خیلی کارها را برای خودمان کنیم و در مسیر زندگی خیلی چیزها را تغییر دهیم؛ اما تا زمانی که حس‌های ما تغییر نکند، ذره‌ذره تمام صفات ما تغییر نکند ما نمی‌توانیم در انتها تبدیل شویم به یک انسان دیگری و یا به یک مسیر دیگری وارد شویم.

اینکه چطور حس‌های انسان تغییر می‌کند؟ با سه نیروی القا، احیا و تحرک که همه ما خوانده‌ایم و می‌دانیم خیلی چیزها به ما القا شود، من خودم شخصاً ایمان خیلی زیادی پیدا کرده‌ام که تمام کارهایم را در مسیر زندگی قبل از این‌که به کسی بگویم به خودم و خدای خودم بگویم و در آرامش بمانم حتی اگر مشکل و یا چالشی باشد، تا بتوانم القا را دریافت کنم و زمانی که از خداوند کمک بخواهیم واقعاً کمکمان می‌کند و آن راه را به ما نشان می‌دهد و احساس می‌کنیم که کدام راه بهتر است و این نیروی القا است.

در کل هستی نیروی القا نقش خیلی پررنگی دارد، حال اگر نیروهای مثبت یا منفی هر کدام که غالب باشند به یکدیگر تأثیر و القا می‌کنند؛ یعنی اگر منفی باشد القا منفی و اگر مثبت قوی‌تر باشد القا مثبت می‌کنند.

مرحله بعدی بعد از القا، انسان‌ها یا نیروهای مثبتی هستند که می‌آیند و آن نیرو را در ما احیاء می‌کنند؛ یعنی به ما کمک می‌کنند و به طور فیزیکی سر راه ما می‌آیند و مسیر را به ما نشان می‌دهند و ما را به آگاهی و دانش می‌رسانند و بعد از آن تحرک و حرکت ما است که واقعاً اگر خواست خود ما باشد آن حرکت ایجاد می‌شود و ما به سمت مسیر درست می‌رویم و با کمک القائات و آگاهی‌هایی که به ما می‌رسد حتماً به آن هدفی که می‌خواهیم می‌رسیم و تغییر می‌کنیم و بعد از تغییر تبدیل می‌شویم به آن کسی که باید بشویم و یا جایی که باید برسیم.

در این وادی بیشتر بر این تأکید می‌کند که حس‌های ما برای پیشبرد اهداف ما خیلی مهم هستند و ما باید به حس‌هایمان توجه کنیم، تمام تزکیه و پالایش در تغییر احساسات ما رخ می‌دهد، بیشتر باید آن آرامش را برای خودمان مهیا کنیم که آگاهی، دانایی و دانشی که در کائنات و تمام هستی در جریان است و منتظر است که ما آن را دریافت کنیم به ما برسد؛ اما شرایط دارد به طور مثال در وادی ششم قلعه عقل می‌گوید: انسان باید در مسیر صراط مستقیم و ارزش‌ها باشد تا آن نداها را بشنود، از این‌ها می‌توانیم کمک بگیریم تا در وادی دوازدهم به ما القا شود و بتوانیم خیلی بهتر حرکت کنیم، تغییرات در صورتی انجام می‌شود که ما در مسیر ارزش‌ها باشیم، آرامش داشته باشیم و شادباشیم در غیر این صورت از آگاهی و دانشی که در هستی است نمی‌توانیم استفاده کنیم.

 این وادی می‌گوید: گذشت زمان است که همه چیز را حل می‌کند و ما باید پارامتر زمان را در نظر بگیریم که بتوانیم از این القائات استفاده کنیم و احساسمان را تغییر دهیم و حس بهتری داشته باشیم؛ زیرا ما در یک مکان فیزیکی هستیم و زمان برای ما حیاتی است و در این پارامتر زمان، باید یاد بگیریم صبور باشیم و مولانا بزرگ می‌گوید: صدهزار کیمیا حق آفرید، کیمیایی همچو صبر، آدم ندید. از صبر و فرمول صبر من بسیار استفاده کردم که می‌شود پارامتر زمان که برای رسیدن به اهداف ما واقعاً لازم است.

مرزبانان کشیک: همسفر سکینه و مسافر رسول
تایپ و ویراستاری: همسفر الناز رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون اول)
عکس و ارسال: همسفر آمنه مرزبان خبری
همسفران نمایندگی آبیک

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .