جلسه سیزدهم از دوره سیام کارگاههای آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ملاصدرا با استادی راهنما همسفر سعیده، نگهبانی همسفر زهرا و دبیری همسفر الهه با دستورجلسه «وادی دوازدهم و تاثیر آن روی من» روز دوشنبه ۱ بهمنماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
ابتدا از نگهبان جلسه و ایجنت شعبه سپاسگزار هستم که به بنده اجازه دادند تا در این جایگاه خدمت کنم؛ درواقع نیازه من این بوده که در این جایگاه قرارگرفته و درباره این دستورجلسه صحبت کنم که امیدوارم بتوانم حق مطلب را ادا کنم.
تیتر وادی دوازدهم بیان میکند: «در آخر امر، امر اول اجرا می شود.» در این جمله نکات بسیاری وجود دارد که یکی از معجزههای آن، پارامتر زمان است؛ زمانی که برای ما باعث تغییر ماهیت میشود و در تمام مراحل زندگی بایستی زمان را در نظر بگیریم. اکنون ما اگر قصد داشته باشیم تغییر ماهیتی انجام شود، باید خواسته داشته که این خواسته ما به تفکر، تعقل و حس ما بستگی دارد؛ بنابراین برای رسیدن به خواسته، باید زمان را در نظر بگیریم و بدانیم که آرامآرام و در طول زمان به آن خواسته خواهیم رسید.
جناب مهندس حسین دژاکام در سیدی خشم میفرمایند: به آنچه هست پی بردن، تمنای دل میخواهد که این تمنای دل همان خواسته ما است که باید توجه کنیم برای رسیدن به خواسته در جهت مثبت یا منفی هستیم و با چه حس و حالی حرکت میکنیم؛ بهعنوان مثال: همسفران برای حضور در کنگره با چه حسی حضور پیدا میکنند و آیا من همسفر با حضورم میخواهم به خودم کمک کنم، از مسافرم انتقام بگیرم یا به سیستم کنگره خدمت کنم تا به جایگاهی دسترسی پیدا کنم؛ بنابراین حس من بسیارمهم است که باعث حرکت من شود تا در ادامه نیروهای القا، احیا و تحرک نیز ما را هدایت کنند. زمانیکه خواسته من در جهت مثبت باشد؛ قطع بهیقین القائات مثبت را دریافت خواهم کرد و باید بدانم که در تمام هستی و کائنات، القائات مثبت کامل هستند. در سیدی خشم نیز جناب مهندس میفرمایند: ما از منبعی که خود نمیدانیم، الهامات و القائات مثبت به ما میرسد؛ چراکه اگر در جهت منفی باشد، باز هم القائات منفی و نیروهای شیطانی ما را هدایت میکنند.
ما بایستی از آقای مهندس الگو بگیریم؛ بنابراین همانگونه که ایشان حرکت کردند و به درمان رسیدند تا متوجه درمان قطعی شدند و در ادامه کنگره را تأسیس کردند، با متد DST توانستند بسیاری از انسانها را از تاریکی و درد اعتیاد نجات بدهند. پس از اینکه متدDST بر روی مواد مخدر انجام شد، ایشان روی درمان سیگار و اضافهوزن نیز اقدام کردند؛ همچنین جناب مهندس حسین دژاکام با تفکرات خود D.SAP را کشف کردند که در بیماری کرونا بسیار کارساز بود. هرگاه ما در حق دیگران خدمتی انجام بدهیم، القائات به موقع انجام میشود؛ بنابراین اگر القائات مثبت را دریافت کردیم، تغییرات انجام میشود و سپس به فردی که بتوانیم دیگران را احیا کنیم، تبدیل خواهیم شد.
بزرگترین احیاکننده خداوند است و جناب مهندس نیز تاکنون بسیاری از انسانها را احیا کردهاند. گاهیاوقات تغییرات، همراه با تزکیه و پالایش انجام میشود و انسانها نیز میتوانند به این مرحله برسند؛ بنابراین اعضا کنگره با قرارگرفتن در جایگاه راهنمایی و انجام خدمت، میتوانند در جهت احیا انسانها حرکت کرده به آنها کمک کنند. همانگونه که به سیستم درمانی کنگره۶۰، جمعیت احیا انسانی میگوییم؛ بنابراین باید سعی کنیم در جهت تغییرات حرکت کنیم.خوب، این خطوط قرمز چه چیزهایی میتوانند باشند! در سیدیهایی که در این چند هفته داشتیم، آقای مهندس در سیدی مکر بیان کردند که اگر از خط قرمز مکر عبور کنیم، آن مکر برای هر کسی هست به سمت خودمان برمیگردد. سیستم کائنات و خداوند این مکر را به سمت ما برمیگرداند. در سیدی گذرگاه، آقای مهندس به زیبایی فرمودند که باید از این گذرگاههای سخت عبور کنیم تا فک رقبه شویم و بتوانیم به نتیجه برسیم. در این مسیر تغییرات را تجربه میکنید و میخواهید تبدیل شوید. این گذرگاههای سخت وجود دارند و در سیدی گذرگاه سؤال میشود که چگونه میتوانیم از این سختیها عبور کنیم! با توجه به وادیها و آموزشهایی که فرا میگیریم، در نهایت باید بدانیم که در آخر امر، امر اول اجرا میشود. اگر دقت کرده باشید، وادیها یکییکی آموزشهای لازم را به ما میدهند و ما را آماده میکنند تا به وادی عشق برسیم. در سیدی گذرگاه، آخرین جملهای که آقای مهندس خواندند برای من بسیار زیبا بود. ایشان فرمودند: وادی سیزده و چهارده مانند طوفان است که بهترینها جدا میشوند و مخربین ناچارند از چرخه جدا شوند و به سمت اعماق جهنم سرازیر شوند. پس ببینید که از وادی اول که تفکر بود، تا وادی دوم که امیدواری است، یکییکی حرکت کردیم و اکنون که به وادی دوازدهم رسیدهایم، باید ببینیم از ابتدا چگونه اجرا شده است. حال که میخواهیم به آخر امر برسیم، آماده باشیم برای دو وادی بعدی. ببینیم آیا به وادی عشق میرسیم یا اینکه در آن طوفان به سرازیری جهنم خواهیم رفت. اگر نتیجه اعمالمان خوب باشد، قطعاً به وادی عشق خواهیم رسید.
هر یک از ما باید ببینیم چه چیزی از این آمدن و رفتنها به عنوان همسفر در کنگره دریافت کردهایم. وقتی به کنگره میآییم، آیا توانستهایم تغییری در اخلاق و رفتارمان نسبت به مسافر، فرزندان و اطرافیان داشته باشیم! اگر این تغییرات نباشد، آن مرحله ترخیص اتفاق نخواهد افتاد. من همیشه این را برای بچههای لژیون مثال میزنم: وقتی یک سرباز را در نظر بگیریم؛ در دو سال خدمت، هر چند وقت یک بار به مرخصی یک یا دو روزه میرود و دوباره به پادگان برمیگردد، اما زمانی که خدمت او به پایان میرسد، برگهای به او داده میشود که برگه ترخیص است و باید برود و دیگر به پادگان برنگردد. حال ببینید آیا این برگه ترخیص به دست ما داده میشود یا نه!
شما زمانی که به کنگره میآیید و حالتان خوب است، میگویید چقدر در کنگره انرژی هست و حالمان خوب است اما بعضیاوقات برای چند ساعت به مرخصی میروید و بعد که برمیگردید، دوباره به همسفر بدخلق و پرخاشگر تبدیل میشوید. آن کینهها، حسادتها و نفرتها دوباره به سراغتان میآیند و شما چند روز در این ضدارزشها هستید تا جلسه بعدی برگزار شود و دوباره چند ساعتی به مرخصی بیایید. اگر میخواهید از این ضدارزشها و آن حسهای بد ترخیص شوید، باید تغییرات و تبدیلاتی انجام دهید. امیدوارم عاقبت کار هر یک از ما به خیر بوده و به وادی عشق برسیم.
در آخر سیدی در مورد درختکاری صحبت شده که مربوط به قسمت اجرایی این وادی است و هر سفر دومی هر سال باید یک درخت بکارد و از او مراقبت کند و همانطور که رشد درخت را میبیند، باید رشد خود را نیز در مسیر بهبود روزبهروز مشاهده کند. انشاءالله بتوانیم همیشه به آموزشهای کنگره وصل باشیم و برای پایان کارمان تفکرات درستی داشته باشیم تا به حال خوب، تعادل و آرامش برسیم.
مرزبان کشیک: همسفر مریم و مسافر غلامرضا
تایپ: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون هفتم)
عکاس: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر ندا (لژیون سوم)
تنظیم و ارسال: همسفر شهلا رهجوی راهنما همسفر مهین (لژیون هشتم)
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیکآباد)
- تعداد بازدید از این مطلب :
195