English Version
This Site Is Available In English

تغییر و تبدیل به یک باره ایجاد نمی‌شود

تغییر و تبدیل به یک باره ایجاد نمی‌شود

هشتمین جلسه از دوره نهم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰؛ نمایندگی جهان‌بین شهرکرد؛ به استادی راهنمای محترم مسافر مهدی، نگهبانی مسافر علی و دبیری مسافر مسعود، با دستور جلسه «وادی دوازدهم و تأثیر آن روی من» یکشنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد :

سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر؛

دستور جلسه امروز وادی دوازدهم (در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود) و تأثیر آن روی من می‌باشد.

شخص باید بسنجد که یازده وادی قبل او را به کجا رسانده اند؟ وادی ها در تمام سطوح زندگی کاربردی هستند اما برای شخص مسافر، فردی که در تاریکی های اعتیاد بود، چه معنا و مفهومی دارند؟ در این بُعد از زندگی دو پارامتر همیشه همراه ما هستند؛ که یکی زمان و دیگری مکان می‌باشد. این دو پارامتر لازمه هر حرکتی در زندگی انسان می‌باشند. در هیچ چیزی به یک باره تغییر یا تبدیل ایجاد نمی‌شود. هر تغییری نیاز به طی زمان خود دارد که در این مسیر باید حرکت کرد. وقتی فردی می‌خواهد صفت اعتیاد را در خود تغییر بدهد، باید در درون خود تغییر ایجاد کند و لازمه این تغییر، تلاش کردن و پله پله حرکت کردن می‌باشد. 

نقل قولی از کتاب ۶۰ درجه داریم که در آن سردار به نگهبان میگوید: کمالِ کمالات را طی بکنید، یعنی برای انجام یک فعل سعی کنید به درست ترین شکل ممکن آن فعل را به انجام برسانید. 

 زمانی که شخص پله پله و با نهایت توان خود حرکت کرد و فرمانبردار راهنمای خود بود و از طرفی درمان سیگار را هم انجام داد، در نهایت گل رهایی را از دستان آقای مهندس دریافت میکند. در آن لحظه می‌تواند بگوید در آخر امر، امر اول برای او اجرا شده است و آن بذر درمان که در اول امر کاشته است، حال در آخر امر اجرا شده و میتواند محصول آن را که همان رهایی از بند اعتیاد است، برداشت کند. همانطور که وقتی بذر گندم را می‌کاریم، بعد از گذشت حدود هفت یا هشت ماه میتوانیم محصول آن را برداشت کنیم. البته نکته حائز اهمیت در اینجا این است که هر بذری که کاشته می‌شود، برای رسیدن به مرحله برداشت نیاز به مراقبت دارد و شخص باید از بذر کاشته شده بطور مرتب و بدون وقفه مراقبت کند. در اینصورت سه مرحله تغییر، تبدیل و ترخیص طی می شود.

 در متن وادی دوازدهم آقای مهندس سه مولفه القاء، احیاء و تحرک را مطرح میکنند که لازمه تغییر کردن می‌باشند. برای ایجاد تغییر، شخص نیاز به القاء دارد. القاء فقط به صورت غیر مستقیم یا از شخصی تأثیر گرفتن نیست، بلکه القاء میتواند بصورت آموزش گرفتن نیز باشد. زمانی که شخص از راهنمای خود آموزش می‌گیرد در واقع راهنما انرژی، اطلاعات و بار مثبت خودش را به او القاء می‌کند. هر چند که این را هم باید بدانیم که لازمه تغییر کردن این است که شخص آموزش پذیر و القاء پذیر هم باشد که در غیر این صورت تغییر ایجاد نخواهد شد. 

زمانی که شخص تغییر کرد، قطعاً تبدیل هم اتفاق می افتد. افرادی که درست و بی خطا سفر می‌کنند، بعد از گذشت چند ماهی خودشان را مصرف کننده مواد مخدر یا معتاد حساب نمی‌کنند، چرا که صفت اعتیاد را تغییر داده اند و اکنون تبدیل شده اند به فردی که در حال درمان اعتیاد خودش است. زمانی که این حرکت ادامه دار باشد و شخص به آخر امر برسد و گل رهایی را از آقای مهندس دریافت کند، وارد وادی سیزدهم می‌شود. پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است.

اما رسیدن به پایان این نقطه یا رسیدن به همان آخر امر و اجرای وادی دوازده تنها و تنها نیاز به حرکت شش دانگ دارد، فردی که سفر درمان اعتیاد می‌کند، در هر قسمتی از سفر خود که کم کاری کند، مثلاً درمان سیگار را انجام ندهد، گویی قطعه ای از یک پازل هزار تکه را جا انداخته و در نهایت این کم کاری ها باعث می‌شود پازل کامل نشود و پازل ناقص هیچ معنا و زیبایی ندارد.

 اگر شخص میخواهد حرکت کامل داشته باشد، اگر می‌خواهد یک کنگره ای کامل باشد، باید تغییر کند و باید تبدیل بشود. اینکه فردی سی‌دی های خود را ننویسد، سر وقت در جلسات حاضر نشود، مشارکت نکند و امثال اینها نشان دهنده حرکت ناقصی است که در آخر یک پازل ناقص به بار می‌آورد. هرگاه شخص یکی از الگو ها را کامل و بی نقص انجام بدهد، دیگر الگوها نیز برای او باز خواهند شد و آنها را هم میتواند کامل و بی نقص انجام دهد. به عنوان مثال؛ وقتی شخصی نظم را در سی‌دی نوشتن خود اعمال بکند، در انجام کارهای روزانه خود هم نظم را اعمال خواهد کرد. یا وقتی به موقع در جلسه حاضر شود، در محل کار و دیگر قرارهای خود نیز به موقع حاضر خواهد شد و همین حرکت کامل و بی‌ نقص و این تغییرات کوچک و انجام کار های کوچک هست که در شخص تبدیل ایجاد می‌کند و باعث می‌شود در آخر امر، شخص از حال خوشِ درمان صحبت کند.

از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید، از همه شما سپاسگزارم.

نگارنده: مسافر مهدی لژیون ۶

ویراستار: مسافر بهزاد لژیون ۷

عکاس: مسافر امین لژیون ۱۸

تنظیم: مسافر وحید لژیون ۱۸

ارسال: مرزبان خبری مسافر ایمان 

نمایندگی جهانبین شهرکرد/مسافران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .