English Version
This Site Is Available In English

برای رسیدن به هر هدف باید زمان آن طی شود

برای رسیدن به هر هدف باید زمان آن طی شود

چهاردهمین جلسه از دوره سی و نهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰؛ نمایندگی صائب تبریزی با استادی مسافر سعید، نگهبانی همسفر حسین و دبیری مسافر علیرضا با دستور جلسه «وادی دوازدهم و تاثیر آن روی من» روز یکشنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ برگزار شد.

سخنان استاد:

دستور جلسه این هفته وادی دوازدهم است که می‌گوید: "در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود". در این وادی مطالب بسیار مهم و کلیدی وجود دارد که تعدادی از آن‌ها را که به نظر من بسیار اساسی هستند، خدمتتان عرض می‌کنم:

اولین مسئله‌ی مهم در این وادی، زمان است. یعنی برای هر خواسته و هدفی، باید زمان مناسب آن را در نظر بگیریم و سپری کنیم تا به نتیجه مطلوب برسیم. البته، تنها سپری شدن زمان کافی نیست؛ در این وادی مسائلی دیگر نیز مطرح می‌شود. برای رسیدن به هدف، سه مرحله تغییر، تبدیل، و ترخیص وجود دارد. باید به‌آرامی در طول زمان تغییر کنیم. به‌عنوان مثال، برای درمان اعتیاد در طول ۱۰ یا ۱۱ ماه، به‌تدریج تغییر می‌کنیم و در نهایت در روز رهایی، به فردی غیرمصرف‌کننده تبدیل می‌شویم. در ابتدا داروی OT مصرف می‌کنیم و سپس تبدیل به انسانی سالم می‌شویم. بعد از آن، مرحله ترخیص اتفاق می‌افتد که در وادی به معنای مرگ است، اما می‌توان گفت که ما از این سفر اول مرخص می‌شویم و مرحله دیگری را آغاز می‌کنیم. نکته مهم این است که تغییرات می‌توانند هم در مسیر منفی و هم در مسیر مثبت رخ دهند. حتی در کنگره نیز ممکن است فردی که سفر خود را آغاز کرده، تغییراتش مثبت نباشد و مثلاً کارهای منفی را بیاموزد و به مصرف‌هایش اضافه کند. اما اگر در مسیر درست باشیم، سه نیرو - القا، الهام و تحرک - به کمک ما می‌آیند. این نیروها هم در مسیر منفی و هم در مسیر مثبت وجود دارند و می‌توانند به ما کمک کنند تا به هدفمان برسیم. کائنات برای برآورده کردن خواسته‌های انسان ساخته شده و انسان در هر مسیری که قدم بردارد، به خواسته‌ی دلش می‌رسد. آقای مهندس، در این وادی به مثال‌هایی همچون کاشت گندم و به دنیا آمدن نوزاد اشاره می‌کنند که نمی‌توان زمان آن را دستکاری کرد. باید مدت زمان مناسب سپری شود. برای ترک اعتیاد نیز نمی‌توان عجله کرد. دوره‌ی درمان باید طی شود. در آخر وادی، آقای مهندس هفت توصیه ارائه می‌دهند که دو تای اول بسیار جالب هستند:

اولین توصیه: در زمین زندگی کنید و بگذارید دیگران هم زندگی کنند. این موضوع برای من بسیار جالب است، زیرا در زمان مصرف، هر کسی می‌گفت مصرف نکن. من می‌گفتم پول و جان خودم است و به کسی ربطی ندارد. اما واقعیت این است که ما باید به دیگران نیز توجه کنیم و تاثیرات رفتارمان بر آن‌ها را در نظر بگیریم.

دومین توصیه: آنچه بر خود می‌پسندی، برای دیگران نیز بپسند. این توصیه نیز بسیار ارزشمند است. وقتی از خانه بیرون می‌آیم و در مسیر تنگ کوچه حرکت می‌کنم، توقع دارم که ماشین مقابل توقف کند تا من رد شوم. اما باید به فکر دیگران نیز باشم و صبر کنم تا آن‌ها نیز رد شوند. این توصیه‌ها به‌ظاهر ساده به نظر می‌رسند، اما می‌توانند تاثیرات بزرگی در زندگی ما داشته باشند.

یک مثال جالب از استاد امین در مورد تغییر، تبدیل و ترخیص به ذهنم رسید که در وادی سیزدهم بیان می‌شود: وقتی که سطل آب را به داخل چاه می‌فرستیم تا آب بکشیم، وقتی سطل کم‌کم به سمت آب می‌رود، یعنی سفر اول است. وقتی به آب می‌رسیم و سطل خالی پر از آب می‌شود، یعنی روز رهایی است. خیلی از ماها در آنجا ول می‌کنیم و می‌رویم، یعنی هنوز ته چاه هستیم و ول می‌کنیم و می‌رویم. ولی در سفر دوم، این سطل با آموزش و خدمت، به دهانه‌ی چاه می‌رسد و ترخیص می‌شود. بعد از آن می‌تواند برود و به زندگی‌اش برسد.

تهیه گزارش:مسافر ابوذر

خدمتگزار سایت:مسافر هادی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .