مصرفکننده کیست؟
هدف نوشتارها این است که یک موضوع را بهطور مرتب تکرار کنیم؛ زیرا هر چیزی که بخواهیم در آن تغییر ایجاد کنیم، لازم است که آن را مکرراً انجام دهیم. یکی از دیدگاههایی که در جامعه وجود دارد، این است که فرد مصرفکننده یک فرد مجرم و خودخواه است و اراده ندارد.
اما در کنگره ۶۰، برخلاف این دیدگاه میخواهیم، مطرح کنیم که فرد مصرفکننده یک فرد بیمار است. در ابتدای نوشتار، این موضوع مطرح میشود که فرد مصرفکننده یک بیمار است و مواد مخدری که او مصرف کرده، ممکن است، خواسته یا ناخواسته باشد.
دلایل زیادی برای اینکه فرد مصرفکننده شود، وجود دارد. اصلیترین دلیل آن، نداشتن آگاهی است. در کنگره ۶۰، فردی که به دلیل ناآگاهی مصرفکننده شده است، بهعنوان فردی بیمار شناخت میشود. بیماری به این معناست که اعضای بدن یا ذهن فرد از حالت تعادل خارجشده است.
تخریبی که در فرد بیمار ایجاد میشود، شامل: جسم، جهانبینی و روان است، بیماری که تمام ابعاد وجودی فرد را تحت تأثیر قرار میدهد. تخریب در قسمت جسم شامل سیستم ضد درد بدن، انهدام دستگاههای تولیدکننده مخدرهای طبیعی بدن (سیستم ایکس) و سایر قسمتهای دیگر است.
در بخش جهانبینی، فرد مصرفکننده جهانی مملو از ترس، اضطراب، نگرانی و حقارت برای خود میسازد. کنگره معتقد است، فرد هیچوقت نباید مواد را بهطور ناگهانی قطع کند؛ زیرا این کار مانند زلزلهای در بدن فرد، ایجاد تخریب میکند. برای درمان قطعی و بازسازی سیستم افیونی، به مدت حداقل ۱۰ ماه زمان لازم است.
بهترین داروی درمان در کنگره 60 همان شربت اوپیوم یا تریاک است. این همان دارویی است که در کنگره شاهد آن بودهایم که بسیاری از بیماریهای دیگر را نیز در افراد درمان کرده است.
نویسنده و رابط خبری: همسفر ساحل رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون یکم)
ارسال: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر محترم (لژیون چهاردهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی آکادمی
- تعداد بازدید از این مطلب :
137