English Version
This Site Is Available In English

زمان، مهم‌ترین پارامتر در طول حیات است

زمان، مهم‌ترین پارامتر در طول حیات است

شکوفه‌ها در بهار و ریشه‌ها در پاییز محکم می‌شوند.
سخت‌ترین زمان را تحمل نمایید.
حکمت وزیدن باد، رقصاندن شاخه‌ها نیست، امتحان ریشه‌هاست. (استاد رعد)
چهارده وادی نقش بسیار عظیمی در تغییر نگرش و جهان‌بینی ما دارد و یادگیری آن‌ها ما را در مسیر زندگی سالم و با کم‌ترین خطا پشتیبانی می‌کند. اکنون وادی دوازدهم، تحت عنوان آخر امر، امر اول اجرا می‌شود، دستور جلسه این هفته است که مهم‌ترین درس زندگی، یعنی پارامتر زمان را به ما آموزش می‌دهد. امروز گروه مصاحبه در خدمت یکی از اعضای لژیون شانزدهم شعبه شادآباد، همسفر الناز دنور شعبه هستیم. توجه شما را به این گفت‌وگوی زیبا دعوت می‌نماییم.
همسفر الناز و مسافرشان با چندین سال تخریب با آخرین آنتی‌ایکس‌ مصرفی اپیوم وارد کنگره شدند، به مدت ۱۰ ماه و ۲ روز با روش DST و شربت OT به راهنمایی مسافر محسن و همسفر معصومه، سفر کردند. در حال حاضر ۲ سال و ۴ ماه است که به لطف خداوند و دستان پرتوان جناب مهندس آزاد و رها هستند. رشته ورزشی مسافر والیبال و رشته ورزشی همسفر بستکبال است. همسفر الناز در جایگاه‌های دنوری، دبیر سیستم صوتی و هم‌اکنون نگهبان سیستم صوتی خدمت می‌کند.

با توجه به آموزش‌های وادی دوازدهم، بفرمایید که این وادی چگونه باعث تغییر دیدگاه و نگاه یک سفر اولی در طول درمان اعتیاد می‌شود؟

در بدو ورود همه انسان‌ها دوست دارند که هرچه سریع‌تر به خواسته خود برسند و برای حل مشکل خودشان دست‌ و پا می‌زنند؛ ولی نکته زمان خیلی مهم است. هرچیزی برای عملی شدن به پارامتر زمان، نیازمند است. یک سفر اولی خیلی دوست دارد که سریع‌تر به رهایی برسد؛ ولی باید بداند که یک شبه دچار اعتیاد نشده که یک شبه نیز به‌دنبال رهایی باشد؛ باید زمان را درنظر بگیرد و بداند، در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود.

نیروهای بازدارنده و تخریبی با زیباترین شکل، وارد مسیر زندگیمان می‌شوند، تشخیص این نیروها و وارد نشدن در بازی آن‌ها کار آسانی نیست، به‌‌‌ نظر شما چگونه می‌توانیم به قدرت تشخیص برسیم؟

خیلی جالب است که‌ در کنگره برای حل هر مشکلی که در زندگیمان رخ می‌دهد، استفاده از روش DST بهترین جواب را می‌دهد. برای رسیدن به قدرت تشخیص این‌طور نیست که شب بخوابی و صبح که بیدار شدی به آن تشخیص رسیده‌ باشی؛ بلکه این اتفاق آرام آرام رخ می‌دهد. زمانی‌که در کانال کنگره قرار بگیری، با آموزش و درست قرار گرفتن، تغییرات کم‌کم در انسان نمایان می‌شود و به صورت DST به آن تشخیص و درک موقعیت می‌رسیم. در زمان‌های مختلف اتفاق‌هایی می‌افتد که مشاهده می‌کنی، درگیر بازی‌های نیروهای تخریبی شدی، بدون آن‌که متوجه شده باشی یا به‌گونه‌ای فریبشان را خوردی. در این زمان‌ها باید از آن اشتباه درس بگیری، بدانی که با صبر و پشتکار به آن قدرت تشخیص خواهی رسید و دیگر وارد بازی نیروهای منفی و بازدارنده نشوی.


با در نظر گرفتن عنوان وادی دوازدهم، آیا تمام امرهای ما در آخر به انجام می‌رسد؟ چند مورد از خواسته‌های شما به سرانجام نرسیده است و علت آن در چیست؟

همه خواسته‌های ما صددرصد تحقق پیدا نمی‌کند. خیلی وقت‌ها تقدیر، جبر و خواسته قلبی ما در آن دخیل است؛ برای خود من این اتفاق به شکل‌های مختلف افتاده است که به شدت خواهان چیزی بودم، برای آن بی‌تابی کردم و به آن نرسیدم. بعدها با گرفتن آموزش‌ها، متوجه شدم که من پارامتر زمان را در نظر نگرفته‌ام و عجولانه بدون تفکر و تعقل پافشاری کردم و این موضوع به من و اطرافیانم آسیب رسانده است.

شما در رسیدن به خواسته‌های خود، تأثیر نیروهای الهام و القا را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

نیروهای الهام و القا همیشه هستند و بستگی به ما دارد که نیروهای الهام و القا به صورت مثبت یا منفی به ما القا شود. انسان همیشه بر سر دوراهی قرار می‌گیرد، با قدرت اختیاری که دارد، مسیر را انتخاب می‌کند و به حرکت خودش ادامه می‌دهد. حال اگر این مسیر، مسیر درست و ارزشی باشد، الهام و القا مثبت هستند و ما را به هدفمان نزدیک‌تر می‌کنند؛ اما اگر مسیر ما مسیر ضدارزشی و غلط باشد، این نیروهای الهام و القا منفی هستند و ما را به طرف تاریکی‌ها سوق می‌دهند؛ پس در اصل این انتخاب ماست که باعث می‌شود، الهام و القایی که به ما می‌شود، مثبت یا منفی باشد.

کاشت درخت، جزئی از آموزش‌های جناب مهندس است، از نظر شما ارتباطی بین این موضوع و درمان یک مسافر، برای رسیدن به تعادل او وجود دارد؟

آقای مهندس در وادی دوازدهم فرمودند: که هر سال یک درخت بکارید. زمانی‌که درخت کاشته می‌شود؛ برای بزرگ شدن به آب و رسیدگی احتیاج دارد. اگر فقط بکاریم و دیگر توجهی به آن نکنیم، آن نهال از بین می‌رود؛ ولی زمانی‌که به نهال رسیدگی کنیم در طول زمان آن نهال به درخت تنومندی تبدیل می‌شود. من مراحل رشد درخت را به یک سفر دومی تشبیه می‌کنم که فقط کاشتن درخت و یا رهایی گرفتن نیست؛ باید در سفر دوم در طول زمان با خدمت کردن و آموزش جهان‌بینی ریشه خود را قوی کنیم. جهان‌بینی و طول زمان است که باعث می‌شود، رهایی ما درست و کامل باشد و برگشت نخوریم. به فرموده آقای مهندس به‌دست آوردن تنها ارزشی ندارد، نگهداری از آن ارزش بیشتری دارد.


لطفاً برداشتتان را از این جمله بفرمایید: ((هر دانه‌ای زمان خود را می‌داند.))

در این دنیا هر چیزی برای رشد و بقای خودش، احتیاج به زمان دارد؛ مثلاً گندم برای رشد از زمانی که یک دانه در خاک کاشته می‌شود تا برداشت محصول ۷ ماه زمان لازم دارد و یا یک نوزاد برای تکامل ۹ ماه در شکم مادر می‌ماند تا اعضای بدنش تکمیل شود. زمان مهم‌ترین پارامتر در طول حیات هست که نباید نادیده گرفته شود.

با توجه به حضور مستمرتان در پارک بفرمایید، نیازِ یادگیری جهان‌‌بینی ورزش در کنگره چیست؟

حضور در پارک و کنار دوستان قرار گرفتن، انرژی بالایی دارد و می‌شود گفت تا آخر هفته انرژی ورزش و کنار دوستان بودن با انسان همراه است؛ اما برای این‌که نیروهای منفی وارد عمل نشوند و حال خراب را جایگزین حال خوش ما نکنند، ما ملزم به رعایت اصولی هستیم که به آن جهان‌بینی ورزش می‌گویند. جهان‌بینی ورزش به ما می‌آموزد که در پارک وارد حاشیه نشویم. گزافه‌گویی نکنیم، به همدیگر در حین بازی احترام بگذاریم ... و به نظر من رعایت کردن این اصول باعث می‌شود، روز تعطیل عالی برای خود بسازیم.

قشنگ‌ترین دست‌آورد لژیون سردار برای شما عضویت در جایگاه دنوری است، این قدرت و توان بخشش شما نشأت گرفته از چه پیامی است؟

پیام لژیون سردار را من قبل از ورودم به کنگره از مسافرم دریافت کردم و در ادامه با راهنمایی‌های راهنمای عزیزم وارد لژیون سردار شدم. خواسته خیلی قوی همسرم این بود که شادآباد زمینی از خودش داشته باشد و اعضا صاحب‌خانه باشند، این خواسته آن‌قدر قوی بود که در من هم اثر کرد و امسال با این خواسته که من نیز به اندازه یک آجر، سهمی در این عمل زیبا داشته باشم، اعلام دنوری کردم و نکته جالبش این بود که شادآباد بعد از صرف زمان ۱۴ سال و ۷ دوره ایجنتی، امسال به روش DST با کمک تک‌تک اعضا صاحب‌خانه شد.  برای انجام این عمل عظیم شکر شکر شکر

طراحی سؤالات: همسفر فائزه رهجوی راهنما همسفر فتانه (لژیون چهاردهم) و همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فریده (لژیون پانزدهم)
تهیه و تنظیم: همسفر فائزه رهجوی راهنما همسفر فتانه (لژیون چهاردهم)
عکاس: همسفر پرنیا رهجوی راهنما همسفر فتانه (لژیون چهاردهم)
ویراستاری و ثبت: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون بیست‌و‌ششم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی شادآباد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .