«وادی دوازدهم به ما میگوید: در آخر امر، امر اول اجرا میشود. از این وادی اینگونه برداشت میشود که امر اول یا نیت اولیه ما، خواست اولیه ما، تصویر ذهنی اولیه ما که میخواهیم برای رسیدن به آن حرکت کنیم، در آخر امر، به دست میآید؛ یعنی بعدازاینکه حرکت کردیم و مراحل مختلف رسیدن به هدف و آیتمها و پارامترهای متعدد نیازمند برای رسیدن به هدف را در عمل گذراندیم».
راهنمای تازهواردین همسفر اکرم و مسافرشان، با انواع مواد مخدر وارد کنگره شدند. به مدت دوازده ماه با متد DST و داروی OT باراهنمایی مسافر کمال و همسفر مرضیه سفر کردند؛ ایشان در رشته ورزشی دارت و مسافرشان در رشته ورزشی فوتبال فعالیت میکنند. همسفر اکرم در جایگاههای سایت، لژیون سردار، دبیری و ورزشبان دارت خدمت کردهاند و در حال حاضر در جایگاه راهنمای تازهواردین در حال خدمت هستند.
اینک در مورد دستور جلسه «وادی دوازدهم (در آخر امر، امر اول اجرا میشود.) و تأثیر آن روی من» با ایشان گفتوگویی ترتیب دادهایم. لطفاً با ما همراه باشید.
لطفاً کمی در مورد دستور جلسه که میگوید: «در آخر امر، امر او اجرا میشود». کمی برایمان توضیح دهید.
وادی دوازدهم به من میگوید در آخر امر، امر اول اجرا میشود؛ به این معنی که اگر من امروز بخواهم یک میوه خوشمزه داشته باشم؛ باید اول دانه آن میوه را بکارم، از آن مراقبت و آبیاری کنم و بعد از گذشت یک یا چند سال، بتوانم از میوه آن درخت استفاده کنم و این یعنی خواسته من احتیاج به زمان دارد؛ باید در جهت آن حرکت کنم و تمام تلاش خودم را برای به دست آوردن آن بکنم تا در آخر امر به آن خواسته، برسم.
لطفاً بفرمایید بزرگترین درس یا برداشتی که از این وادی گرفتهاید چه بوده است؟ کمی برایمان توضیح دهید.
بزرگترین درس این وادی برای من، در نظر گرفتن زمان بود؛ چون انسان، موجود عجولی است و میخواهد خیلی زود به خواستههایش برسد، چه خواسته معقول و چه نامعقول باشد و همیشه فکر میکند که بهترین راه، کوتاهترین راه است؛ لذا بهدرستی و نادرستی راه توجه ندارد و همین امر باعث میشود، من با بیراهههای زیادی روبرو شوم که بهظاهر زودتر به هدف میرسم؛ ولی در اصل هرلحظه از هدف دورتر و دورتر و با مشکلات، بیشتری روبرو میشوم، حالم بد میشود و ممکن است دچار ناامیدی و بیایمانی شوم.
در این وادی از سه مؤلفه تغییر، تبدیل و ترخیص صحبت شده است؛ به نظر شما چه زمانی انسان میتواند تغییر کند تا تبدیل و درنهایت ترخیص شود؟
اگر به همان دانه نگاه کنیم، تغییرات در دل تاریکی و در میان زمین در آن صورت میگیرد، دانه ابتدا کوچک میشود تا پوسته شکافته شود؛ جوانه بزند و از دل خاک، سر بیرون آورد و با کمک نور خورشید و آب رشد کند و بزرگ و بزرگتر شود و به نهال و در ادامه به درخت، تبدیل شود و درنهایت درختی شود که میوه بدهد آنهم میوهای سالم و بی آفت، انسان هم دقیقاً همینطور است؛ اگر بخواهد تغییر کند باید اول کوچک شود، تاریکیها و سختیها را تحمل کند تا پوسته شکافته شود و اولین تغییرات صورت گیرد و در ادامه تبدیل به انسانی دانا، توانا و کارآزموده شود تا درنهایت در یومالفصل خودش، ترخیص شود.
در مورد بخش دوم این وادی که درختکاری است کمی برای ما صحبت کنید و ارتباط درختکاری با وادی دوازدهم چیست؟
همانطور که در جواب سؤال اول گفتم درخت، الگوی واقعی از وادی دوازدهم که میگوید: در آخر امر، امر اول اجرا میشود، است؛ به همین دلیل آقای مهندس از تمامی سفر دومیها میخواهند هرساله یک درخت بکارند تا هم جبران خسارت نسبت به طبیعت کنند و هم شاهد این باشند که چگونه امر اول در آخر، اتفاق میافتد و این امر، مستلزم صبر، زمان و تلاش است.
کلام پایانی
از آقای مهندس و خانواده محترم ایشان که در جهت کاهش رنج بشر با اخلاص خدمت میکنند، صمیمانه سپاسگزارم و تشکر میکنم. از راهنمایم، همسفر مرضیه و از خدمتگزاران کنگره ۶۰ و عزیزانی که در سایت خدمت میکنند؛ بخصوص اعضای سایت نمایندگی اردستان، کمال تشکر و قدردانی را دارم و از اینکه به من فرصت خدمت دادید از شما و مسئول سایت، همسفر مهتاج سپاسگزارم.
از اینکه با ما همراه بودید، بسیار سپاسگزارم
تهیه و تنظیم: همسفر مهدیه لژیون راهنما همسفر مهرو (لژیون سوم)
عکس: همسفر منصوره لژیون راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)
ارسال: همسفر مهتاج نگهبان سایت
همسفران نمایندگی اردستان
- تعداد بازدید از این مطلب :
74