English Version
This Site Is Available In English

برای تبدیل شدن نیازمند زمان هستیم

برای تبدیل شدن نیازمند زمان هستیم

جلسه یازدهم از دوره سی‌وهشتم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی عمان‌ سامانی شهرکرد به استادی همسفر پریسا، نگهبانی‌ همسفر سارا و دبیری همسفر سمیه با دستور جلسه «وادی دوازدهم (در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود.) و تاثیر آن روی من» روز یکشنبه 30 دیماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

دستور جلسه در مورد وادی‌دوازدهم و تاثیر آن روی من است. در اثر قدرت شگفت‌انگیز عشق، مقداری از امواج به‌ هم نزدیک و متراکم شدند؛ هسته‌اولیه زمین و جهان‌خاکی به‌وجود آمد؛ مانند یک بذر و درختی کاشته شد و قدرت‌مطلق از صفات خودش در روح ما دمید و ما را در این جهان خاکی خلق کرد؛ رفته‌رفته به ما علم، آگاهی و آموختن را یاد داد و با تجربه، آموزش و آن صفاتی که خداوند در ما به‌وجود آورده بود؛ اثر شگفت‌انگیز تغییر و تبدیل در انسان، به‌صورت خودکار عملی شد و درنهایت شکافته شدیم  و توانستیم با این تغییر و تبدیل بتوانیم خودمان را ترخیص کنیم.

ما می‌توانیم صفات خداوند را با آموزش و آگاهی در خودمان پیدا کنیم و آن‌ها را در وجودمان تداعی کنیم؛ یا با اختیار کاملی  که در ما و در سرنوشت‌مان قرار داده، در ادامه مسیر در زندگی‌مان به کار ببریم؛ با مهارت‌ها، آگاهی‌ها و حرکت‌کردن به سوی ارزش‌ها پیش برویم و به طرف راه‌مستقیم، هدف و خواسته‌مان جلو برویم و در طول این مسیر به آسایش و آرامش برسیم.

همه چیز در دنیا، اطراف‌ ما، طبیعت و بدن خودمان در حال حرکت است؛ هیچ‌جا سکون نیست؛ چون اگر چیزی ساکن بماند؛ مطمئنا خراب می‌شود؛ مثل یک باتلاق می‌ماند و خراب و گندیده می‌شود ولی باید حرکت داشته باشد؛ پس برای هدف، خواسته‌، پیشرفت و ترقی خودت باید حرکت کنی.

در طی این حرکت کردن‌ها باید به طرف ارزش‌ها بروی و به آسایش و آرامش برسی. اگر از مسیر راه‌مستقیم دور شدیم؛ به ناآرامی، ترس، اضطراب، عذاب و در نهایت به نیستی می‌رسیم. در موقعی که ما در حال حرکت هستیم و به سوی هدفمان می‌رویم یا همان در آخر امر، امر اول را به  اجرا در بیاوریم‌؛ وقتی می‌خواهم امر اول را به اجرا درآورم، باید پروسه زمان را در نظر بگیرم و به زمان اجازه دهم تا تغییر پیدا کنم و صبر و حوصله داشته باشم تا مرحله تغییر، تبدیل و ترخیص را به راحتی طی کنم؛ با کمک سه نیروی القاء، احیاء و تحرک.

القاء یعنی خواسته‌ای به ذهن خطور می‌کند و خواسته را می‌توانم به وسیله احیاء شدن، زنده کنم و ادامه دهم؛ ولی هزاربار هم زمین خوردم، بتوانم بلند شوم؛ یعنی توانستن را در خود ببینم که تو می‌توانی این کار را انجام دهی، باید تحرک داشته باشی؛ یعنی این‌که در مسیر نور، روشنایی و صراط مستقیم بتوانی گام برداری؛  در صورپنهان از عقل، اندیشه، گفتار، رفتار و کردار درست استفاده کنیم.

در وادی‌سوم هم اشاره شده؛ وقتی گفتار، کردار و رفتار درست یا همان بذر‌نیکو در ذهنت به تصویر درآمد؛ بعد به دانایی و دانایی‌مؤثر برسیم؛ زمانی به این مهم دست پیدا می‌کنیم که امر را بپذیریم که چه امری به من محول شده که با انجام امر، به انسان خردمند و درست تبدیل شوم؛ برای تبدیل شدن و تغییر یافتن به روشنایی، کسب علم، آگاهی و دانایی باید زمان را طی کنیم تا به این‌ها دست پیدا کنم؛ نه این‌که جزء دسته فسق و فجور باشم و در قسمت فیزیولوژی، جسم، روان و جهان‌بینی باید بنیادی کار کنیم؛ حداقل ده الی یازده‌ماه شاید هم بیشتر زمان لازم باشد.

اساس هستی بر مبنای تغییرات و تبدیلات است و باید این موضوع را مراعات کنیم و با تزکیه، پالایش و خدمت به خلق بتوانیم؛ تغییر کنیم، تبدیل شویم و در نهایت ترخیص شویم.

مرزبانان کشیک: همسفر پروین و مسافر سهراب
تایپ: همسفر ریحانه رهجوی راهنما همسفر آسیه (لژیون یکم) و همسفر شیرین رهجوی راهنما همسفر عاطفه (لژیون هشتم)
عکاس‌: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر شیرین (لژیون پنجم)
ویراستار: همسفر پرتو رهجوی راهنما همسفر آسیه (لژیون یکم) دبیر سایت
ارسال: همسفر زری رهجوی راهنما همسفر سودابه (لژیون چهارم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی عمان سامانی شهرکرد

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .