English Version
This Site Is Available In English

حرکت اساس هستی

حرکت اساس هستی

همسفر سیما:

در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود، ما برای رسیدن به اهداف خود باید پارامتر زمان را در نظر بگیریم، یعنی هر خواسته و دستوری می‌تواند باگذشت زمان به اجرا درآید اگر خواست و هدف ما درمان مسافرمان باشد، پروسه درمان بلافاصله صورت نمی‌گیرد، بلکه باید با روش مناسب که همان متد DST است و در زمان معین که حداقل ده الی یازده ماه است و با استفاده از داروی مناسب یعنی شربتOT به درمان و رهایی برسند و حال خوش را تجربه کنند.

همه ما همسفران با تخریب زیادی وارد کنگره شدیم و یازده وادی از کتاب عشق را اجرا کردیم، اکنون به وادی دوازدهم تحت عنوان در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود رسیدیم، وادی دوازدهم به ما می‌آموزد که باید راه درست را انتخاب کنیم و حرکت خود را در این مسیر ادامه دهیم تا تعادل لازم را کسب کرده و از حال خوش بهره ببریم، بنابراین هم خلقت و هم انسان برای رسیدن به نتایج دلخواه باید زمان را با موفقیت سپری نمایند. برای رسیدن به آخر امر الزامی است که از مراحل تغییر و تبدیل عبور کرده تا به مرحله نتیجه یا ترخیص برسیم، البته در این زمینه سه نیروی القاء احیاء و تحرک یا حرکت نیز وجود دارند تا ما را به نتایج دلخواه یا آخر امر هدایت کنند.

همسفر لاله:

برداشت من از وادی دوازدهم این است که هدفی را که در نظر می‌گیرم باید برای رسیدن به آن هدف شروع به حرکت نمایم و در این بُعد از حیات که ما در آن زندگی می‌کنیم، بدون در نظر گرفتن زمان نمی‌توانیم کاری انجام دهیم و بُعد دیگری نیز وجود دارد که بی‌زمانی در آن معنا دارد مثلاً در درمان اعتیاد ده ماه زمان نیاز است تا فرد مصرف‌کننده به رهایی برسد ولی در یک سری از موارد در ذهن انسان، آسمان‌ها و در بعد‌های دیگر نیاز به زمان نیست. ما همسفران که با تخریب زیادی به کنگره آمدیم و یازده وادی را اجرا کردیم، حال به وادی دوازدهم رسیدیم، این وادی به ما می‌گوید که باید راه درست را انتخاب کنیم و حرکت خود را در این مسیر ادامه دهیم تا تعادل لازم را کسب کرده و از حال خوش بهره‌مند شویم تا خواسته و هدف ما به نتیجه موردنظر برسد که همان در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود است. مثلاً در درمان اعتیاد ما احتیاج به گذشت زمان داریم تا بتوانیم بر اثر گذشت زمان تغییراتی را در خود انجام داده تا تبدیل شده و در نهایت ترخیص شویم.

برای تغییر باید زمان را در نظر بگیریم و این‌طور نیست که ما از فردا بخواهیم تغییر کنیم و طی مدت کوتاه این تغییرات صورت بگیرند، بلکه برای تغییرات باید علم و دانایی خود را بالا ببریم، با تجربه و آموزش به چیزهایی که در کنگره است، مثل شناخت و معرفت برسیم تا بتوانیم تغییر کنیم. وقتی انسان بتواند کلید رسیدن به علم و آگاهی را پیدا کند، آن زمان می‌تواند به آرامی تبدیل شود و پس از آن ترخیص صورت می‌گیرد.

همسفر حکیمه:

وادی دوازدهم برای ما این مفهوم را می‌رساند که در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود. خداوند انسان را با اختیارات کامل بر سرنوشت خودش آفرید و وقتی که هسته اولیه جهان خاکی کاشته شد نیروهای تغییر و تبدیل هم به صورت خودکار وارد عمل شدند. در این جهان همه چیز در حال حرکت و تحرک است و هیچ چیز در حال سکون نیست، زیرا آب هم اگر در یک جا ثابت بماند، تبدیل به گندآب می‌شود. در این میان دو نیروی الهی و نیروی ضدارزشی نیز وجود دارند که هم در زمین و هم در سماء و همچنین در صور پنهان و آشکار موجود است و فردی که در مسیر نیروهایی که تحت فرمان و مکانیزم خداوند هستند، حرکت کند نیروهای الهی به کمک او می‌آیند ولی اگر در مسیر ضدارزش‌ها حرکت کند، نیروهای اهریمنی به او یاری می‌رسانند، در این میان یک سری خطوط قرمز وجود دارد که انسان باید از آن‌ها عبور نکند.

در کنگره۶۰، نیز ما راهنمایان و خدمتگزاران لایق و برجسته‌ای را مشاهده می‌کنیم که با قرار گرفتن در مسیر ارزش‌ها، نیروهای الهی از زمین و آسمان برای تغییر و تبدیل به یاری آن‌ها آمده و این را باید بدانیم که دست‌های آسمانی فقط القاء افکار را انجام می‌دهند و انجام عمل بر عهده خود شخص است و این تغییرات به آرامی و اندک‌اندک در آن‌ها ایجاد گردیده و هر تغییری فاصله زمانی خودش را طی کرده است. ما امروزه هر روز به وضوح شاهد و نظاره‌گر این هستیم که این عزیزان با دریافت و عملی کردن آموزش‌های ناب کنگره آن‌قدر تغییر کرده و احیاء شده‌اند که تبدیل بر روی آن‌ها انجام گرفته و در نهایت ترخیص شده‌اند.

همسفر راحله: 

انسان موجودی است که صور پنهان او از عالم امر خلق شده ولی صور ظاهر انسان را قدرت مطلق بعد از بنیاد کردن جهان خاکی، شهری به نام جسم برای انسان بنا کرد و طبق یک فرآیند خاص انسان را به جهان خاکی اعزام و در این شهر یا جسم برای مدت محدود و از طرفی نامحدود ساکن کرد و انسان جانشین قدرت مطلق بر روی زمین شد. قدرت مطلق به انسان و جانشین خود در زمین آموخت که در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود. همان‌گونه که انسان‌ها اختیار دارند دارای یک خاصیت هستند که باید تغییرات در آنها انجام بپذیرد تا تبدیل گردند همچنین دارای دو نیمه هستند نیمی از عالم بالا، پاک و منزه و نیمی از عالم پایین، مثل پست‌ترین انسان‌ها و شاید هم گاهی پست‌تر هستند، و باید در طول مسیر تکامل، از نیمه حیوانی که می‌توان آن را تاریکی نام نهاد تبدیل به روشنایی گردند و این مهم انجام نمی‌گیرد مگر با کسب علم، معرفت، دانایی و تجربه، و هیچ تبدیلی انجام نمی‌گیرد، مگر آن‌که تغییر به آرامی و اندک اندک در او ایجاد گردد.

اما در مسیر این تغییر نیروهای تخریبی و بازدارنده نیز وجود دارند که می‌توان آن‌ها را نیروی مکمل نامید. برای خروج انسان‌ها از تاریکی به طرف روشنایی‌ها با کمک نیروی القاء می‌توانند راه درست را برگزینند و یا نیروی احیاء که برای یاری رساندن به انسان‌ها اقدام می‌کنند و باعث تغییر و تبدیل آن‌ها می‌شوند. حرکت اساس هستی و تغییرات و تبدیلات می‌باشد، اگر در هستی حرکت نباشد تمامی ستارگان در یک لحظه در هم فرو خواهند ریخت برای همین گفته شده رکود بر هیچ موجودی جایز نیست.

همسفر لیلا:

وادی دوازدهم به ما این مفهوم را می‌رساند که ما خواستار هر چیزی باشیم با تلاش و کوشش به دست خواهیم آورد، خداوند به انسان اختیار کامل داد تا خود انتخاب کند که در مسیر ارزش‌ها و یا ضد ارزش‌ها قدم بگذارد و این‌که برای رسیدن به خواست‌ها باید نیروی حرکت و تحرک وجود داشته باشد. سکون در هیچ چیزی جایز نیست حتی خورشید و ماه هم اگر در سکون باشند از بین می‌روند و در این راه نیروهای القاء و احیاء و تحرک هم به ما کمک خواهند کرد و رسیدن به خواست‌ها یک‌باره اتفاق نمی‌افتد باید با گذشت زمان و ذره‌ذره میسر شود مثل کسی که تازه وارد کنگره شده و باید آرام آرام آموزش‌های کنگره را دریافت نماید و بعد از گذشت ده الی یازده ماه به رهایی و جایگاه مد نظر برسد.دو نیرو مثبت و منفی دائماً در حال نبرد هستند و در صور پنهان و آشکار وجود دارند و این‌ بستگی به تصمیم و اراده و اختیار انسان دارد که کدام راه را انتخاب کند، هر کدام از این راه‌ها را انتخاب کند، باید بهای آن را پرداخت نماید.

همسفر مهناز:

وادی یا قانون دوازدهم در هستی بسیار تاثیر گذار است و اگر این چنین نبود هستی پوچ و بی معنی می‌شد و اگر فرایند زمان وجود نداشت، هیچ گندم و دانه‌ای از دل خاک و زمین جوانه نمی‌زد و درختی قادر نبود میوه‌ای را به ثمر یرساند و هرگز انسان نمی‌توانست به شغل و یا تحصیل مد‌نظرش برسد. معجزه زمان به گیاهان و جانوران و سایر موجودات فرصت لازم را می‌دهد تا رشد کرده و تغییر کنند و در نهایت ترخیص شوند و به انسان اختیار کامل داده تا در سرنوشت خودش دخیل باشد.

همسفر زکیه : 

وادی دوازدهم به ما می‌گوید هر چیزی که می‌خواهیم به آن برسیم باید یک هدف مشخص داشته باشد و لازم است برای رسیدن به آن هدف، صبر داشته‌ و قدرت تحمل در مسائل را در خود بالا ببریم، مثل کاشتن یک درخت، وقتی ما نهالی را می‌کاریم آن نهال همان موقع به ما محصول نمی‌دهد، سال‌ها باید برای به ثمر رسیدن درخت تلاش کنیم، مراقبش باشیم و آن‌ را آبیاری کنیم تا رشد کرده و بزرگ شود تا بتواند به ما محصول خوبی بدهد.

این مقوله برای اعتیاد نیز مطرح می‌شود، ما می‌دانیم که یک مصرف‌کننده در کوتاه مدت دچار اعتیاد نشده بلکه به مرور زمان این مسئله برای او ایجاد شده است پس نمی‌تواند به صورت آنی و یک‌باره اعتیاد خود را کنار بگذارد، بلکه نیاز به زمان مشخص و طی‌کردن مراحل مختلفی دارد تا به آن تفکر و اندیشه لازم برسد، تا بتواند راه درست را پیدا کند و ثابت‌قدم بماند. این مسئله نیز بایستی برای او کاملاً روشن شود که آیا می‌خواهد اعتیاد خودش را کنار بگذارد؟ اگر بخواهد باید در این مسیر آن‌قدر ثابت‌قدم باشد و با نیروهای منفی مقابله کند تا بتواند به سلامت جسم و روح دست یابد و با توکل به خدا مسیرهای ناهموار خود را هموار سازد و باید همیشه به این موضوع توجه داشته باشد که با صبر و تحمل است که انسان می‌تواند به خواسته خود دست پیدا کند و قدم در راه صراط مستقیم بگذارد. این جمله معروف که می‌گوید؛ گر صبر کنی ز غوره حلوا سازم را همیشه در زندگی مدنظر داشته باشد تا بتواند پله‌های ترقی را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد.

همسفر لیلی:

عنوان وادی دوازدهم، در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود. خداوند به همه‌ ما انسان‌ها قدرت و اختیار داده است و ما می‌توانیم با استفاده از آن اختیارات هر کاری را انجام بدهیم تا نتیجه کار برای ما نمایان شود. ما هرچه بکاریم، همان را درو می‌کنیم، اگر گندم کاشتیم همان گندم را درو خواهیم کرد،به عنوان مثال اگر مسافر من به کنگره آمده و به طور صحیح سفر خود را انجام داده باشد، به حال خوش می‌رسد، یعنی مثال کاشتن گندم در سفر مسافران مشاهده می‌شود که به زمان معینی نیاز دارد تا قابل برداشت باشد، ولی اگر در کنگره سفر خوبی نکند، نمی‌تواند حال خوش مدنظر را تجربه کند.

من به عنوان یک همسفر با تخریب‌های زیادی وارد کنگره شدم و لی با کمک نیرو‌های القاء و احیاء و کاربردی کردن آموزش‌ها توانستم وارد سفر دوم شوم. وادی دوازدهم به ما می‌آموزد که باید راه درست را انتخاب کنیم و به حرکت خود در این مسیر ادامه دهیم تا به تعادل لازم برسیم و از حال خوش بهره‌مند شویم تا به خواست و هدف خود برسیم.

رابط لژیون دوم: همسفر حکیمه رهجوی راهنما همسفر مینو (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر مریم(لژیون اول) نگهبان سایت
نمایندگی همسفران صائب تبریزی

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .