English Version
This Site Is Available In English

بزرگ‌ترین احیاء کننده قدرت مطلق است

بزرگ‌ترین احیاء کننده قدرت مطلق است

 وادی دوازدهم: در آخر امر؛ امر اول، اجرا می‌شود.

در زمین برای رسیدن به اهداف، بایستی زمان در نظر گرفته شود؛ یعنی هر خواسته و دستوری می‌تواند با گذشت زمان به اجرا در‌آید. به عنوان مثال اگر امر اول، خواست اولیه یا نیت ما برداشت گندم باشد بلافاصله صاحب گندم نخواهیم شد؛ زمانی به گندم می‌رسیم که حرکت کنیم، زمین را آماده کنیم، گندم را بکاریم و مراقبت کنیم تا در آخر امر با برداشت محصول، امر اول اجرا شود و صاحب گندم شویم.

در کنگره ۶۰ برای درمان اعتیاد افراد، احتیاج به گذشت زمان داریم تا بتوانیم تغییراتی در خود انجام دهیم تا تبدیل و در نهایت ترخیص شویم. برای تغییر بایستی زمان را در نظر بگیریم؛ این‌طور نیست که بخواهیم از فردا تغییر کنیم و در طول یک شب این تغییرات صورت بگیرد، بلکه بایستی با آموزش‌هایی که در کنگره۶۰ وجود دارد علم و دانایی خود را بالا ببریم تا بتوانیم ذره‌ ذره تغییر کنیم.

گاهی اوقات به زبان و اندیشه می‌گوییم ولی در عمل انجام نمی‌دهیم، در این صورت تبدیل به یک منافق می‌شویم، یعنی ظاهر و باطن ما یکی نیست. هرچه تغییرات بیشتر باشد، نیرو‌های بیشتری به یاری ما می‌آیند تا به مرور زمان و درنهایت این تغییرات به مرحله لازم برسد، تبدیل انجام پذیرد و آن‌گاه انسان، خود تبدیل به نیروی مثبت و الهی خواهد شد که آماده خدمت به سایر انسان‌ها می‌گردد.

به همین دلیل به انسان، اختیار کامل داده شده تا مسیر زندگی خود را انتخاب کند؛ یعنی خود ما برای چگونه رقم زدن سرنوشت خود، مختار هستیم. اگر انسان بخواهد وارد مسیر روشنایی یا تاریکی بشود؛ قطعا بایستی بهای آن‌ را پرداخت کند. برای به تعادل رسیدن جسم، روان و جهان‌بینی سه نیروی القا، احیا و تحرک لازم می‌باشند.

القاء به معنی انتقال اطلاعات و آگاهی مثبت و منفی می‌باشد؛ هرکس که در جهت مثبت و صراط مستقیم حرکت کند بلافاصله نیروها از زمین و آسمان به کمک او می‌آیند و هرکس که در جهت منفی حرکت کند نیروها به او کمک می‌کنند و این موضوع بستگی به خود ما دارد که در کدام جهت قرار بگیریم. احیاء یعنی، زنده کردن. بزرگ‌ترین احیاء کننده قدرت مطلق است که مردگان را زنده می‌کند. یک راهنما، یک نیروی احیاء کننده است که مصرف‌کنندگان مواد‌مخدر را احیاء می‌کند.

تحرک؛ اگر در هستی حرکت نباشد تمامی ستارگان در یک لحظه درهم فرو خواهند ریخت، برای همین گفته شده است که رکود بر هیچ موجودی جایز نیست. اگر کسی بخواهد در سکون باشد مانند صخره‌ گلی فرو خواهد ریخت؛ ازجمله مصرف‌کنندگان موادمخدر و الکلی‌ها که در حالت رکود هستند و درنهایت نابود شده و از بین می‌روند. اگر حرکت نباشد، تغییر و تبدیل شکل نمی‌گیرد.

بایستی حرکت ما در جهت درست و به طرف روشنایی‌ها باشد. اگر در اعماق تاریکی‌ها قرار داشته باشیم و صورت ما به سمت تاریکی‌ها باشد، کافی است با ذره‌ای تفکر و با یک حرکت، چرخش۱۸۰ درجه‌ای به خود بدهیم و به طرف نور حرکت کنیم، شاید در ابتدا به اندازه‌ جرقه‌ای از نور را مشاهده کنیم ولی با حرکت در مسیر، همان جرقه ما را به منبع روشنایی می‌رساند.

نویسنده: همسفر صغری رهجوی راهنما همسفر نورا (لژیون هفتم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مائده رهجوی راهنما همسفر فرنگیس (لژیون سوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی ابن‌سینا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .