مهندس در سیدی مکر میفرماید: حس مربوط به ساختمان جسمی است؛ یعنی بدن در حال حاضر پنج حس درون دارد، چیزهایی که در درون جسم ما است؛ مانند گوش، زبان، حس لامسه و چشم است. حس درون آن چیزی است که در خواب میبینیم و تصاویری؛ مانند اینکه بگویم فیل، همه میبینید؛ ولی با این چشم نمیبینید؛ چون به این چشم حس بیرون میگوییم.
ما همانطور که دارای حواس درون هستیم، حواس بیرون نیز داریم. در اعتیاد به این حسها صور آشکار و صور پنهان میگویند. حسهای آشکار پنج حسی است که میبینیم و پنج حس پنهان؛ یعنی حسهایی که در خواب کار میکنند؛ مانند عشق پنهان و عشق آشکار، دوست داشتن پنهان و دوست داشتن آشکار. شخصیتها به دو قسمت تقسیم میشوند شخصیتهای آشکار و شخصیتهای پنهان.
یکی از این مسائلی که پنهان است، مکر یا حیله است. مکر؛ یعنی نیرنگ، فریب، تزویر و چارهاندیشی برای ضربه زدن به فردی است. مکر در قرآن به عنوان تدبیر هم میآید «مکر و مکرالله والله خیرالماکرین» شما مکر میکنید، اگر حیلهای میزنید، خداوند به شما برگشت میدهد. تشخیص نیرنگ نقش بسیار مهمی در زندگی ما دارد، هیچگاه به تبلیغات توجهی نکنید؛ چون نیرنگ است. این کلاهبرداریها و نیرنگ در همه جا است؛ باید در زندگی خیلی مراقب باشیم تا فریب نخوریم.
صد هزاران مکر در حیوان چو هست
چون بود مکر بشر کو مهترست
مصحفی در کف چو زینالعابدین
خنجری پر قهر اندر آستین
گویدت خندان کای مولای من
در دل او بابلی پر سحر و فن
زهر قتال صورتش شهدست و شیر
هین مرو بیصحبت پیر خبیر
ما باید در تمام مسائل دقت کنیم، همیشه حیله و تزویر با یک صورت بسیار زیبا جلو میآید. بعضی اوقات نیرنگ آنقدر قوی است که شما کامل باور میکنید، برای اینکه مکر به انجام برسد، انسانها هر کاری میکنند، مکر در تمام سطوح زندگی وجود دارد. غیبت کردن؛ یعنی ضربه زدن به شخصی؛ پس با غیبت کردن هم مکر میکنید. مهندس در مورد آیکیو میفرماید: فردی زمانیکه عصبانی میشود آیکیو او تقسیم بر سه میشود و آیکیو فرد خیلی پایین میآید، هر کاری که نباید انجام بدهد آن کار را انجام میدهد، خشم پوئن منفی است باید صبر و حوصله داشته باشیم.
غیر از جسممان اندامهای دیگری هم داریم، زمانیکه بیدار هستیم حقیقی و هنگامی هم که خوابیم حقیقی است. دو پیکره میشناسیم که باورش داریم: یکی جسم و دیگری کالبدی که در خواب میبینیم، کابوسهایی که میبینیم همه صددرصد حقیقی هستند. پنج حس این طرف برای ما قابل قبول است، آن پیکرههای دیگر و حسهای دیگر برای ما قابل لمس نیستند.
یک لمس داریم و یک حس داریم. پنج حس بیرون و پیکرهها با هم در ارتباط هستند. خود ما از آن دنیا به این دنیا آمدهایم، هر شب که میخوابیم به آن دنیا میرویم و بیدار میشویم برگشت به این دنیا میکنیم، همه اینها حقیقی هستند؛ زیرا آنقدر ساده است که ما باورش نداریم. مسئله زندگی پس از مرگ و مسئله روح و نفس پیدا است. پس از مرگ ارتباط بین جسم و نفس قطع میشود و زندگی پس از مرگ ما ادامه همین زندگی ما است، هر چه اینجا یاد گرفتیم و به علم و دانش خود افزودیم در آن دنیا از دانش خود استفاده میکنیم.
هیچ چیز در دنیا نیست، مگر اینکه ابتدا در اندیشه ما باشد. آنچه در دنیا است اول باید در اندیشه باشد و بعد بهوجود بیاید. من با اندیشه خود متد dsd را به وجود آوردهام و کنگره ۶۰ را بنا کردهام اگر تفکر و اندیشه درست داشته باشیم تولیدمان نیز درست میشود؛ مثل اینکه ما میکاریم، بستگی دارد چه بکاریم آیا حنضل یا رطب میکاریم؟ اندیشه نیز؛ مانند کاشتن است، اگر باد بکاریم طوفان درو میکنیم و … . هر چه برای ما بهوجود آمد در اثر اندیشه ما به وجود آمده است.
خیال چیز بسیار مهمی است. خیال یعنی: اول با افکارمان فیلمش را میبینیم. زمانیکه حلقههای حیات عوض میشود و از یک بعد به بعد دیگری میرویم باز نگاه میکنیم، کدام حقیقی و کدام مجازی است، ما هر کجا که وجود داشته باشیم همانجا حقیقی است. این مطالب راجعبه حس بود و صور پنهان و صور آشکار انسان، کالبد آشکار و کالبد پنهان انسان، جهان آشکار و جهان پنهان و مسئله مکر و حیله بود؛ باید مسئله مکر و حیله را مورد توجه قرار بدهیم تا آگاه و هوشیار باشیم.
نتیحهگیری:
از این سیدی یاد گرفتم که جهان دیگری نیز وجود دارد. در زندگی خود تا مطمئن نشدم به هر انسان یا هر سخن یا هر تبلیغاتی نباید اعتماد کنم، اول باید تحقیقات لازم را انجام بدهم تا بفهمم که نقصی در آن موضوع نباشد و پشت سر شخصی غیبت نکنم که غیبت هم یک مکر یا چاره اندیشی برای ضرر زدن به فردی است. سعی کنم تا جایی که میتوانم به علم و دانش خود اضافه کنم، مطالعه بیشتری داشته باشم تا در زندگی خود موفق باشم و زمانی که کالبدم را ترک میکنم، توشعهایی برای جهان بعد با خود ببرم. زمانیکه نفس، جسم را ترک میکند حسهایی دارد و با این حسهای پنهان جهان بعد را درک میکند، همانطور این جهان را با پنج حسی که دارم درک میکنم و متوجه شدم که جهان خواب هم یک جهان حقیقی است. از استاد عزیز ممنونم که این همه اطلاعات را در اختیار ما قرار داده تا آموزش بگیریم.
نویسنده: همسفر آزیتا رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون هشتم)
ویرایش و ارسال: همسفر معصومه (نگهبان سایت)
همسفران نمایندگی چالوس
- تعداد بازدید از این مطلب :
58