چهارمین جلسه از دوره دوم سری کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه مسافران نمایندگی سنایی نیشابور در روزهای یک شنبه با استادی: مسافر محمد، نگهبانی: مسافر شمس و دبیری: مسافر علیرضا با دستور جلسه «وادی 12 و تاثیر آن روی من» مورخ ۱۴۰۳/۱۰/30 ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد
خلاصه سخنان استاد
سلام دوستان، محمود هستم، مسافر. امیدوارم حالتان خوب باشد. از آقای شمس، نگهبان جلسه، و بچههای مرزبان تشکر میکنم که ما را دعوت کردند. خیلی خوشحال شدم، چون قبلاً بچهها میگفتند چرا به شعبه ما نمیآیی؟ اتفاقاً این اولین بار است که ساختمان شعبه را میبینم؛ حس و تجربه زیبایی است. شاید برای شما این موضوع کمی تکراری باشد، اما برای ما کاملاً تازه است. چند نفر از بچههای لژیون هم با من آمدند و حس خوبی داریم. از خدمتگزاران شعبه سنایی، راهنمایان عزیز آقای ابوالفضل، آقا رضا، و محمد آقا تشکر میکنم. خسته نباشید میگویم و امیدوارم در این مسیر عشق موفق باشید.
هدف ما این است که به تازهواردان حس و حال خوب را منتقل کنیم و آنها بتوانند از آموزشها بهره ببرند. انشاءالله خداوند به همه ما قوت بدهد تا بتوانیم این مطالب را انتقال دهیم، زیرا راهنماها و خدمتگزاران وظیفه انتقال این آموزشها را دارند. آقا مصطفی، پیامی درباره «بهترین راه» خواند که میگفت همه تصور میکنند کوتاهترین راه، بهترین راه است، اما به درستی یا نادرستی آن توجه نمیکنند. در نتیجه، تلاشهایشان بینتیجه و بیمحتوا باقی میماند، مثل غذایی که نیمپز است و قابل خوردن نیست. همین موضوع به دستور جلسه امروز مرتبط است؛ در آخر، امر اول اجرا میشود، به شرط آنکه مسیر درست را انتخاب کنیم. اگر بخواهیم به رهایی و آرامش برسیم، باید اصول خاصی را رعایت کنیم؛ از جمله قوانین و حرمتهای کنگره و پرهیز از حاشیهها.
بهتر است دوربینمان را روی خودمان زوم کنیم. کسی که میخواهد وارد مسیر درمان شود، باید خودخواه باشد، اما این خودخواهی برای رسیدن به حال خوب خودش است. بهجای اینکه نگران عملکرد دیگران باشیم، باید کلاه خودمان را سفت بچسبیم. راهنماها نمیتوانند بار مشکلات رهجو را به دوش بکشند؛ وظیفه آنها فقط نشان دادن مسیر است. آموزشها به ما کمک میکنند قدرت اختیار خود را بشناسیم و انتخاب کنیم که در مسیر درست بمانیم یا به ضد ارزشها برگردیم. اگر اصول درمان را جدی بگیریم، حتی کوچکترین توصیههای راهنما را اجرا کنیم، و از مسائل ضد ارزشی فاصله بگیریم، تغییرات مثبت بهتدریج در رفتار، گفتار، و ظاهر ما نمایان خواهد شد.
بهیاد داشته باشیم که تعادل در زندگی اهمیت زیادی دارد. اگر بیش از حد به مادیات یا معنویات بپردازیم، از مسیر درست خارج میشویم. آموزشهای کنگره ۶۰، با کمک راهنماها و محیطی که فراهم شده، بستری مناسب برای این تعادل ایجاد کرده است. قدردانی از این بستر و آموزشها به ما کمک میکند تا ناشکری را کنار بگذاریم و از آنچه داریم لذت ببریم. در نهایت، آبادانی این فضا وابسته به خود ماست. اگر آموزشها را بگیریم و بهدرستی اجرا کنیم، محیطی آباد و سرشار از صلح و آرامش خواهیم داشت. انشاءالله همگی موفق باشید و به آگاهی و آرامش برسید.
عکس مسافر سعید
تایپ مسافر علی
ویراستاری مسافر حمزه
- تعداد بازدید از این مطلب :
126